Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sekwencja ruchu aka bot

Ebdolan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Poszukuje czegoś darmowego, coś pokroju tinytaska ponieważ niestety ale tinytask mi się buguje. Program ten dobrze by było gdyby powtarzał sekwencje ruchu myszki i klawiatury.

Możecie również polecić jakiegoś boty na expa. 

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Zgaduję że tinytask buguje się ponieważ robi identyczną sekwęcję ruchów nie zwracając uwagi na czas,poza tym, każdy program który powtarzał by Ci sekwękcję myszki i klawiatury by się bugował :)

Opublikowano
1 godzinę temu, marian42 napisał:

@up tylko jak mu miniamalnie zetnie margone, sekwęcja popsuje się, wiec średnie rozwiązanie.

Sam jesteś średni, a nawet mierny lub wyjątkowo głupi. 
Jeżeli zainstaluje minimap plus, to można tam chodzić po mapie klikając na obiekty. Jeżeli od razu się nie pokaże na przykład npc, to klikamy przejście (z wyłączonym autoprzechodzeniem oczywiście) lub roślinkę najbliżej npca, a potem już klikamy bezpośrednio w NPC. Jeżeli nie może przejść gdzieś od razu, bo zawiła mapka, to robimy sobie waypointy z npc/roślinek i idziemy po nich na mapce. Oczywiście nagrywamy myszkę, zeby kliknela kilka razy, f5 pewnie też się przyda - no i delay z 15-30s tak, żeby skrypt się nie spóźnił. 
Robiłeś kiedykolwiek coś takiego? Najwidoczniej nie, bo nie znasz nawet tych podstaw które opisałem. 

43 minuty temu, Ebdolan napisał:

Można prosić o linka ?

Wygooglaj sobie: Mouse Recorder Pro. 

edit: a MiniMapPlus masz w panelu dodatków, nazwa może się ciut różnić.

Opublikowano
10 minut temu, Ebdolan napisał:

Do expa jak polecasz zrobić w jaki sposób, aby wszystko płynnie działało ?

Do expa instalujesz przez tampermonkeya dodatek który latał tu gdzieś po forum i mouse recorderem wrzucasz tam sobie odświeżanie strony>wklejanie nazw mobków>start i delay 90s. Opcja tylko na afka, ale na wolnych expowiskach po nocy czy w dzien podczas szkoły/pracy/zajęć domowych daje rade. minus - buguje się często zamykanie walki, nie leczy automatycznie, łapie z automatu wszystkie looty - więc trzeba mieć zestaw dodatków które się nie będą ze sobą gryzły (Auto Fight Close zamiast AFC aldiego na przykład). Nie przechodzi sam przez mapki, często lata dziwnymi trasami, jak dostaniesz deda to stoisz w mieście póki nie wbijesz fizycznie przed PC/Lapka. I niech Cie nie straszą banem idioci którzy wpisują kod bezpośrednio w konsole, ja od trzech lat z przerwami lece na tym samym kodzie wrzuconym na wklej.org w wersji raw jako addon - i banów nie wyłapałem. Nie ma jak fizycznie sprawdzić wszystkiego co jest wklejane jako addon. Niektórzy grają na 2-3 dodatkach, ja mam aktualnie chyba z 15 albo i więcej, przeskanowanie tego jest cholernie trudne, tym bardziej, że addony zapisują się w osobnych ciasteczkach na każdej przeglądarce.

Opublikowano
12 godzin temu, Elraen napisał:

Sam jesteś średni, a nawet mierny lub wyjątkowo głupi. 
Jeżeli zainstaluje minimap plus, to można tam chodzić po mapie klikając na obiekty. Jeżeli od razu się nie pokaże na przykład npc, to klikamy przejście (z wyłączonym autoprzechodzeniem oczywiście) lub roślinkę najbliżej npca, a potem już klikamy bezpośrednio w NPC. Jeżeli nie może przejść gdzieś od razu, bo zawiła mapka, to robimy sobie waypointy z npc/roślinek i idziemy po nich na mapce. Oczywiście nagrywamy myszkę, zeby kliknela kilka razy, f5 pewnie też się przyda - no i delay z 15-30s tak, żeby skrypt się nie spóźnił. 
Robiłeś kiedykolwiek coś takiego? Najwidoczniej nie, bo nie znasz nawet tych podstaw które opisałem. 

Wygooglaj sobie: Mouse Recorder Pro. 

edit: a MiniMapPlus masz w panelu dodatków, nazwa może się ciut różnić.

Robiłem, poza tym ten sposób nie jest efektywny,1 scinka i masz po całej sekwęcji, expiłem  podobnie, musisz być cały czas przy kompie, poza tym czasami moby respią się nie równo miernie.

12 godzin temu, Elraen napisał:

Do expa instalujesz przez tampermonkeya dodatek który latał tu gdzieś po forum i mouse recorderem wrzucasz tam sobie odświeżanie strony>wklejanie nazw mobków>start i delay 90s. Opcja tylko na afka, ale na wolnych expowiskach po nocy czy w dzien podczas szkoły/pracy/zajęć domowych daje rade. minus - buguje się często zamykanie walki, nie leczy automatycznie, łapie z automatu wszystkie looty - więc trzeba mieć zestaw dodatków które się nie będą ze sobą gryzły (Auto Fight Close zamiast AFC aldiego na przykład). Nie przechodzi sam przez mapki, często lata dziwnymi trasami, jak dostaniesz deda to stoisz w mieście póki nie wbijesz fizycznie przed PC/Lapka. I niech Cie nie straszą banem idioci którzy wpisują kod bezpośrednio w konsole, ja od trzech lat z przerwami lece na tym samym kodzie wrzuconym na wklej.org w wersji raw jako addon - i banów nie wyłapałem. Nie ma jak fizycznie sprawdzić wszystkiego co jest wklejane jako addon. Niektórzy grają na 2-3 dodatkach, ja mam aktualnie chyba z 15 albo i więcej, przeskanowanie tego jest cholernie trudne, tym bardziej, że addony zapisują się w osobnych ciasteczkach na każdej przeglądarce.

"Do expa instalujesz przez tampermonkeya dodatek który latał tu gdzieś po forum"

"I niech Cie nie straszą banem idioci którzy wpisują kod bezpośrednio w konsole"

Nie żeby coś ale jak wrzucisz w tampermonkeya, też jest wykrywalne, wydzę mało się znasz w temacie, ten skrypt trafił do administracji już z rok temu, a fala banów w październiku? 90% tego skryptu osób, nie ważne czy konsola czy tampermonkey,dostalo bana, poza tym używałem go sam na około 5 kontach po około 2 tyg expa był ban,nie za multi ale za bota (tak tak, używałem tampermonkeya i wklejki) więc nie gadaj głupot.

Ps.Naprawiłem łapanie lota,oraz odpala się po 4 sekundach po włączeniu strony, więc w mojej wersji wystarczy autoreflesh :)

Opublikowano

O czym ty piszesz chłopie? xD Jedna ścinka? Dlatego napisałem - Oczywiście nagrywamy myszkę, zeby kliknela kilka razy, f5 pewnie też się przyda - no i delay z 15-30s tak, żeby skrypt się nie spóźnił. 
Przy ścince, zablokowaniu klikasz kilka razy i leci dalej. Pociśniesz f5, dalej leci. Delay 15-30s na opóźnienia wynikłe ze ścinek czy sytuacji w których chce przeskoczyć króliczka na przykład. 
Nie wiem jak prościej mogę ci to opisać, żebyś skojarzył w końcu fakty. Tak to jest, jak się tym ktoś nigdy nie zajmował. I mój pierwszy cytat to komentarz do dziennych tylko i wyłącznie, nie wiem skąd ci się tam wzięło expienie łebku. 
"90% tego skryptu osób, nie ważne czy konsola czy tampermonkey,dostalo bana," Może powrót do szkoły, albo korki z polskiego, bo składnia ci kuleje. 
Bardzo dziwne, że używam tego już trzeci rok z hakiem, czy do expa czy do łapania elitek/e2. Na czterech kontach, w tym na mainie. Przez tampermonkeya lub pastebina/wklej.org. Expię - instaluje. Nie expię/nie stoję na e/e2 - odinstalowuje. 

Łącznie graczy: 282 tyś. <- ze statystyk. Niech każdy z nich ma ze trzy dodatki, liczba linków wynosi Ci już wtedy 846 tysięcy. Niech połowa z nich zaloguje się kiedyś jeszcze na innej przeglądarce, albo u kogoś innego, tam powrzucają kolejne dodatki, wychodzi Ci już 1.269.000 linków. Teraz trzeba napisać program, który pobierze dane z cache/ciasteczek i każdy z tych linków przeskanuje. Cały, bo masa dodatków opiera się na podobnym kodzie. Wiesz jaką by to musiało mieć moc obliczeniową? Linków pewnie by było ze trzy albo i cztery razy tyle, bo przyjąłem bardzo malutką ilość dodatków na gracza. 
Nie pieprz mi więc głupot. Bany dostały tylko barany wrzucające dodatek na addons2 albo po prostu w konsole, zapewne też idioci którzy nie zmieniali linków co jakiś czas i mieli zainstalowanego bota 24/7. 
Poza tym - to temat o wspomaganiu expa i dziennych nielegalnymi środkami, więc każdy chyba wie, że używa ich na własną odpowiedzialność; i każdy powinien wiedzieć co może się stać, gdy skrypty spadną z rowerka.

"Ps.Naprawiłem łapanie lota,oraz odpala się po 4 sekundach po włączeniu strony, więc w mojej wersji wystarczy autoreflesh " o czym ty piszesz? To co napisałeś ma się nijak do tematu. Chyba, że piszesz o innym bocie, wtedy rozmowa z tobą całkowicie mija się z celem.

Opublikowano

Nie mam zamiaru się kłócić,a co tego skryptu z forum, problem tkwi w tym że nie sprawdza on czy e2 jest prawdziwka (zrespiona) czy to "duch" "fake 2" i bot lata za niczym często, po czym lecą zgloszenia.

Opublikowano

Jak ktoś boi się zgłoszeń to robi multi na 35lvl gdzie wyexpienie tego to jest jeden dzień i stoi się na Shae do śmierci z odpalonym skryptem na mulciaku. Wiem, że sprawdza ducha, ale zauważ, że osoby które nie miały z tym styczności nie za bardzo wiedzą ocb, poza tym - dużo osób często lata przed respem e2 w niekontrolowanych kierunkach. Zawsze istnieje ryzyko bana przy używaniu botów czy skryptów i tłukę to wszystkim do głowy - robicie to na własną odpowiedzialność, znacie ryzyko. 
Ja osobiście zamiast stania na tym skrypcie na e2 gdzie jest zazwyczaj 931293128931231 osób wolę stanąć na liszu/paszczy/jagodzie czy innych elitkach z których można zarobić a na których nie ma takiego tłoku; na moim serwerze często lisz/krogor są puste, często tylko jedna osoba obstawia paszcze/jagode, podczas gdy na Shae/władziu są cztery grupy. 

Opublikowano

Z głową przede wszystkim. Usuwanie botów gdy się ich nie używa; przy wyjściu z gry na przykład. Idziesz spać - addremove. Idziesz robić questy/bić tytów/stać w ithan - addremove. Żonglowanie linkami, detaliczna zmiana kodu, częsta zmiana elit/e2, tak, żeby nie stać na jednej 72h i nie zyskać opinii bociarza. Często robię tak, że blokuje priv i wsadzam sobie automute, żeby nie było, że nie odpisuje godzinami. Jest tłok - zmieniam miejscówkę na mniej uczęszczaną. Zanim na mainie odpaliłem bota testowałem go tydzień dzień w dzień na drugim lapku na oddzielnie postawionym koncie przez internet z telefonu; żeby mieć pewność, że nawet przy warning:bot w konsoli nie spadnę z rowerka.
Czasem ktoś nazwał mnie na liszu botem - wbijałem drugim kontem na drugiej przeglądarce i go bluzgałem na ogólnym, żeby zapomniał o sprawie. 
Rozsądnie jednym słowem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 2.4.2018 o 11:19, marian42 napisał:

Robiłem, poza tym ten sposób nie jest efektywny,1 scinka i masz po całej sekwęcji, expiłem  podobnie, musisz być cały czas przy kompie, poza tym czasami moby respią się nie równo miernie.

"Do expa instalujesz przez tampermonkeya dodatek który latał tu gdzieś po forum"

"I niech Cie nie straszą banem idioci którzy wpisują kod bezpośrednio w konsole"

Nie żeby coś ale jak wrzucisz w tampermonkeya, też jest wykrywalne, wydzę mało się znasz w temacie, ten skrypt trafił do administracji już z rok temu, a fala banów w październiku? 90% tego skryptu osób, nie ważne czy konsola czy tampermonkey,dostalo bana, poza tym używałem go sam na około 5 kontach po około 2 tyg expa był ban,nie za multi ale za bota (tak tak, używałem tampermonkeya i wklejki) więc nie gadaj głupot.

Ps.Naprawiłem łapanie lota,oraz odpala się po 4 sekundach po włączeniu strony, więc w mojej wersji wystarczy autoreflesh :)

Dlaczego mam wrażenie że próbujesz wypowiadać się na temat na który nie masz pojęcia? Nie wiesz jak poprawnie wyciągnąć id NPC'a, w swoim kopiowanym "dodatku" gdzie prosiłeś ludzi o pomoc na forum margonem w dziale dodatków. A chcesz mi powiedzieć że wiesz jak działa tampermonkey? I niestety muszę Cię zmartwić, bo ŻADEN skrypt uruchomiony na tampermonky nie będzie możliwy do sprawdzenia przed administrację. Co innego jest w przypadku kiedy na tampermonkey wrzucisz skrypt który jest "wykrywalny". I te opowieści o fake e2 itd, widzę dobrze przeanalizowałeś naszą konwersację na gg. Powtarzam, zmień kontent i przestań się wypowiadać na temat na który nie masz zielonego pojęcia.

___
Reszta:

Nic nie zastąpi skryptu gdzie możesz uwzględnić co ma zostać spełnione aby przejść do kolejnej akcji, zwykły nagrywanie sekwencji ruchów na większą skale nie ma sensu.

Opublikowano
Dnia 3.08.2018 o 16:01, Hatchling napisał:

I niestety muszę Cię zmartwić, bo ŻADEN skrypt uruchomiony na tampermonky nie będzie możliwy do sprawdzenia przed administrację. Co innego jest w przypadku kiedy na tampermonkey wrzucisz skrypt który jest "wykrywalny".

Oczywiście, że jest możliwy do sprawdzenia, ale to wszystko musiałoby być ręczne i czasochłonne, nikomu w to nie chce się bawić. Co to znaczy, że skrypt jest "wykrywalny"?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano
Dnia 6.8.2018 o 18:31, VereX. napisał:

Oczywiście, że jest możliwy do sprawdzenia, ale to wszystko musiałoby być ręczne i czasochłonne, nikomu w to nie chce się bawić. Co to znaczy, że skrypt jest "wykrywalny"?

W żaden sposób administracja Ci nie sprawdzi, "kodu" który masz wrzucony do tampermonkey. Nie jest to możliwe. Jedynie mogą wyłapać co twój kod robi, ale to by musieli napisać zewnętrzny skrypt, tylko pod Ciebie, czego nie zrobią. Co do wykrywalności, to chodzi mi o kwestie, że dodatek będzie napierdzialał te same sekwencje i dostaniesz bana z automatu.

Opublikowano
Dnia 5.8.2018 o 13:02, marian42 napisał:

Hatchling,A tak wygląda wasz bot za 250xD

Widzę aż tak Cie zabolała moja wypowiedź, na temat że jesteś kompletnym gówniakiem jeśli chodzi o programowanie i te sprawy że musiałeś się wypłakać na forum z filmikiem? Powiedź mi giermku skąd ty możesz wiedzieć jak mój bot działa od strony kodu, widziałeś kiedykolwiek skrypt? To co widzisz, to to co bot ma robić. Czym się będzie różnił bot za który zapłacisz 1000zł? Będzie robił dokładnie to samo, mam takie śmieszne wrażenie że z ceną rosną twoje niewykonalne wymagania. Co ta postać ma Ci latać, bo bot kosztuje 2x więcej niż 90% reszty gówien z forum które wkleja się w konsolę? Proszę Cię, sam bot to pikuś. Liczy się to, dlaczego nie jest wykrywalny przez bardzo długi okres czasu. Żal Ci dupsko ściska że nie dostałeś wersji trial którą Ci zaoferowałem. To teraz lepiej się żalić na forum. 
Próbuj dalej udawać wielkiego kodera z wiedzą którą przeczytałeś od ludzi na gg. Zastanawiam się czy nie podesłać twojego profilu na margonem, wraz z tematem tutaj na forum gdzie sprzedawałeś "swojego" bota, na panel margonem. Hm... Imo kijowo stracić ponad 300lvl nie sądzisz? :)

Opublikowano
11 godzin temu, Hatchling napisał:

Widzę aż tak Cie zabolała moja wypowiedź, na temat że jesteś kompletnym gówniakiem jeśli chodzi o programowanie i te sprawy że musiałeś się wypłakać na forum z filmikiem? Powiedź mi giermku skąd ty możesz wiedzieć jak mój bot działa od strony kodu, widziałeś kiedykolwiek skrypt? To co widzisz, to to co bot ma robić. Czym się będzie różnił bot za który zapłacisz 1000zł? Będzie robił dokładnie to samo, mam takie śmieszne wrażenie że z ceną rosną twoje niewykonalne wymagania. Co ta postać ma Ci latać, bo bot kosztuje 2x więcej niż 90% reszty gówien z forum które wkleja się w konsolę? Proszę Cię, sam bot to pikuś. Liczy się to, dlaczego nie jest wykrywalny przez bardzo długi okres czasu. Żal Ci dupsko ściska że nie dostałeś wersji trial którą Ci zaoferowałem. To teraz lepiej się żalić na forum. 
Próbuj dalej udawać wielkiego kodera z wiedzą którą przeczytałeś od ludzi na gg. Zastanawiam się czy nie podesłać twojego profilu na margonem, wraz z tematem tutaj na forum gdzie sprzedawałeś "swojego" bota, na panel margonem. Hm... Imo kijowo stracić ponad 300lvl nie sądzisz? :)

Piszesz o tym co było pół roku temu ;),poza tym nigdy nie pisałem ani nie starałem się udowodnić że jestem jakimś wielkim programistą,stąd opis na mpc 'Amator w JS'.Jak bym sprzedawał swojego bota,to nie pisał bym w opisie "Nie jestem autorem kodu,został przerobiony prze zemnie" również dawałem ss tego co napisałem.Zamiast pisać w temacie,cytując mój post z przed 4 miesięcy, napisz mi na pw w czym masz ból dupska.śmiało możesz mnie zgłosić na panel nie ma problemu.

Ps.Umiem wyciągnąć id,nie wiem po co wypowiadasz się na temat który był 5 miesięcy temu:)

Opublikowano
7 godzin temu, marian42 napisał:

Piszesz o tym co było pół roku temu ;),poza tym nigdy nie pisałem ani nie starałem się udowodnić że jestem jakimś wielkim programistą,stąd opis na mpc 'Amator w JS'.Jak bym sprzedawał swojego bota,to nie pisał bym w opisie "Nie jestem autorem kodu,został przerobiony prze zemnie" również dawałem ss tego co napisałem.Zamiast pisać w temacie,cytując mój post z przed 4 miesięcy, napisz mi na pw w czym masz ból dupska.śmiało możesz mnie zgłosić na panel nie ma problemu.

Ps.Umiem wyciągnąć id,nie wiem po co wypowiadasz się na temat który był 5 miesięcy temu:)

Wow, nauczyłeś się, czy ktoś podesłał Ci kod?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dobrze, że umiem napisać własnego bota i mam od kilku lat i se w topkach serwów siedzę, a ludzie nawet nie mają o tym pojęcia.

Szczerze to co do filmiku to, jeśli bot naprawdę tak wolno wykonuje te czynności i dodatkowo dane są wprowadzane w margonemskich formularzach to naprawdę nie wiem czy by i to 5zł było warte, bo nawet używanie darmowego bardziej się opłaci 10x szybciej wyexpić, a jak ktoś sobie poużywa godzinę to nic się nikomu nie stanie. Ja nawet ręcznie expiąc mając masę dodatków i gdy walka mi się nawet dobrze nie zamknęła a ja biegłem to wyskakiwało ze 4x "Warning: Bot" w  czasie jednego expienia i aż nawet serwer mnie zabijał, a jak zgłaszałem na panel, że nie podobają mi się takie praktyki jakie stosują, że ubijają mnie i muszę się respić 10min i potem jeszcze iść na mapkę, to ci "to na pewno wina pana przeglądarki niech pan wyczyści...", więc po czasie się wkurzyłem i tyle było z zabawy w expienie, bocika się zrobiło to sam expił ustawiłem jedynie nieco opóźnienia by nie expił tak szybko jak ja no i śmiga od lat, ew. kilka razy musiałem kod zmienić, ze względów na script kiddies, którzy powodowali, że garmory robiło w gacie, że mniej hajsu zarobi, że aż większość kodu, mechaniki oraz zmiany mapek itp.

I powiem tak żaden bot nie jest wart sprzedawania no chyba, że się napisze mega gówno i jakimś cudem zacznie się sprzedawać to wtedy brać ile wlezie, ale dobrego porządnego niebanowalnego nigdy, a tymbardziej nie poniżej 500zł(na rok lub nawet mniej) tak by chociaż trochę się zwróciło :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...