Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzące serwery?

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

• Ups... zmienił(a) tytuł na Nadchodzące serwery?
Opublikowano

Escoria.eu- ten hardzik ma startowac w kwietniu.

ZR_o79.gif

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
Dnia 3/27/2018 o 21:05, bijacz1 napisał:

Escoria.eu- ten hardzik ma startowac w kwietniu.

ja nigdy nie rozumiałem jak można grać na prywatnym hardzie, przecież od tego jest global...

podobnie jak harnaś polecam someya.pl zapowiada się ciekawie, na youtube są filmiki z bety

// edit

jeszcze Amsaya.eu może być godna uwagi

Opublikowano
32 minuty temu, 67d64b62d9 napisał:

ja nigdy nie rozumiałem jak można grać na prywatnym hardzie, przecież od tego jest global...

To jest global 2k8. No i pewnie niektórych to jara, ponieważ brak lvl obok nicku, stary wygląd skilli, etc. Mnie nie, bo będzie to jeszcze trudniejszy priv niż global. Prawie tak, jak byś cofnął się w czasie do 2k8 i zagrał na globalu.

Someya tylko wygląda Ciekawie, ale w praktyce może się okazać średnim serwerem. Najlepiej z rodziną wychodzi się na zdjęciach. ;]

W sumie to oprócz tych 2 serwerów nie startuje nic innego. Amsaya (nawet nie wiem kiedy to startuje) to nahajpowane gówno exemirskie z Sushi na AF-ie (która ma forum na nulledzie, ale ver. 4.3 w becie).

Opublikowano
22 godziny temu, 67d64b62d9 napisał:

podobnie jak harnaś polecam someya.pl zapowiada się ciekawie, na youtube są filmiki z bety

Ja widzie różnicę między globalem w 2k18, a globalem 2k8/9/10. Trzeba zrozumieć ludzi do których nie trafia obecny wygląd globala i poszukują alternatyw.

Opublikowano
Dnia 28.03.2018 o 20:12, VeltaR napisał:

Ja widzie różnicę między globalem w 2k18, a globalem 2k8/9/10. Trzeba zrozumieć ludzi do których nie trafia obecny wygląd globala i poszukują alternatyw.

Ale czas zrozumieć że ludzi nie kręci oldschool a newschool zrobiony w dobrym stylu, naturą człowieka jest rozwój który w większości wypiera stary styl gier. Drugą sprawą jest to iż ludzie patrzą na pryzmat przeszłości, idealizują daną rzecz przy której poświęcili troszke czasu. Czas sobie wytłumaczyć raz a dobrze że dawne czasy poszły w zapomnienie, a przez takie właśnie sytuacje powstają gówno projekty jak Escoria w której inwencja twórcza technika przekłada się na pisanie tematów na mpcforum.

Opublikowano
Dnia 27.03.2018 o 21:15, 67d64b62d9 napisał:

właściwie to someya chyba też ma być hardem

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 29.03.2018 o 20:56, TonyBletek napisał:

Ale czas zrozumieć że ludzi nie kręci oldschool a newschool zrobiony w dobrym stylu, naturą człowieka jest rozwój który w większości wypiera stary styl gier. Drugą sprawą jest to iż ludzie patrzą na pryzmat przeszłości, idealizują daną rzecz przy której poświęcili troszke czasu. Czas sobie wytłumaczyć raz a dobrze że dawne czasy poszły w zapomnienie, a przez takie właśnie sytuacje powstają gówno projekty jak Escoria w której inwencja twórcza technika przekłada się na pisanie tematów na mpcforum.

Nie podzielam twojego punktu widzenia. Wszelki reworki osiągają na starcie dużą ilość graczy co świadczy, że ludzie chcą grać na oldschoolu i nieważne jest czy to hard czy easy. Niestety nie mieliśmy okazji widzieć dobrego reworka, który by postał dłuższą chwile i ocenić czy ludzie rzeczywiście ciągnie do oldschoolu czy logują się na starcie aby przypomnieć sobie stare, dobre czasy. Faktem jest, że reworki dużych, starszych serwerów nie padały bo ludziom nie widział się gra na nich tylko dlatego, że administracja była nastawiona tylko na wyciągnięcie hajsu i zamknięcie serwera.

Co do serwerów to tylko tak jak już było pisane Someya i Amsaya warte uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...