Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób chętnych do wspólnego stworzenia gry w Unity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Maciej. Poszukuję programisty i grafika. Tworzę grę strategiczną na silniku unity. Głównym celem tego projektu jest podszkolenie umiejętności programistycznych oraz graficznych, czyli krótko  mówiąc szukam amatorów którzy dopiero zaczynają przygodę z programowaniem lub grafiką komputerową. Co do samego projektu...
Gra polega na zarządzaniu państwem które wybiera się na początku. Celem gry jest zapanowanie nad całym światem.  Gra rozgrywa się w klimatach fantastycznego średniowiecza. Po rozpoczęciu gry należy wybrać ustrój dla swojego państwa. W grze będzie możliwość handlu z innymi państwami oraz zawieranie z nimi różnych umów np. Traktat pokojowy, Umowa Naukowa. Chciałbym aby udało się zrealizować tryb multi-player w grze. Co do gry to mam jeszcze sporo świetnych rozwiązań ale sam zarys projektu nie jest jeszcze kompletny więc mam nadzieję że razem uda nam się go skończyć, stworzyć grę i ją opublikować. 

Kontakt:
pw

• PGS zmienił(a) tytuł na Szukam osób chętnych do wspólnego stworzenia gry w Unity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...