Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja IS na stronie Derina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam jak wygląda ta strona technicznie i czy w ogóle posiadała opcje doładowania smoczych monet, ale jeśli tak to pewnie na zasadzie kodów zwrotnych. W Dotpayu/homepayu generujesz listę kodów zwrotnych dla sms, które następnie wprowadzasz do bazy danych przypisując do nich konkretną ilość sm. 

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Konfiguracja IS na stronie Derina
Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Nie pamiętam jak wygląda ta strona technicznie i czy w ogóle posiadała opcje doładowania smoczych monet, ale jeśli tak to pewnie na zasadzie kodów zwrotnych. W Dotpayu/homepayu generujesz listę kodów zwrotnych dla sms, które następnie wprowadzasz do bazy danych przypisując do nich konkretną ilość sm. 

TO to wiem, lecz jak podłączyć żeby kasa z wysłanego sms szła do mnie na konto :)

Opublikowano
2 minuty temu, maciek553 napisał:

TO to wiem, lecz jak podłączyć żeby kasa z wysłanego sms szła do mnie na konto :)

Kasa idzie na konto dotpay, zlecasz im wygenerowanie dla Ciebie umowy o dzieło, którą drukujesz, podpisujesz i wysyłasz im, a w ciągu określonego czasu dostajesz przelew (wypłatę tych środków) na własne konto.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Ups... napisał:

Kasa idzie na konto dotpay, zlecasz im wygenerowanie dla Ciebie umowy o dzieło, którą drukujesz, podpisujesz i wysyłasz im, a w ciągu określonego czasu dostajesz przelew na własne konto.

Rozumiem to co mam zrobić na tej stronie że ktoś wysyła sms i kasa idzie na konto DotPay ;) Jak połączyć DOTPAY z tą stroną ?

Opublikowano
1 minutę temu, maciek553 napisał:

Rozumiem to co mam zrobić na tej stronie że ktoś wysyła sms i kasa idzie na konto DotPay ;) Jak połączyć DOTPAY z tą stroną ?

To nie są żadne zautomatyzowane płatności, żeby cokolwiek łączyć... Jeśli masz wygenerowane kody zwrotne sms i wprowadziłeś je już do bazy danych, wystarczy napisać w odpowiednim miejscu na stronie treść i numer smsa usługi, którą uprzednio wygenerowałeś w dotpayu.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Ups... napisał:

To nie są żadne zautomatyzowane płatności, żeby cokolwiek łączyć... Jeśli masz wygenerowane kody zwrotne sms i wprowadziłeś je już do bazy danych, wystarczy napisać w odpowiednim miejscu na stronie treść i numer smsa usługi, którą uprzednio wygenerowałeś w dotpayu.

A jak to wygenerować nie miałem do czynienia nigdy z DotPay

Opublikowano
6 minut temu, maciek553 napisał:

A jak to wygenerować nie miałem do czynienia nigdy z DotPay

Załóż konto na dotpayu, w panelu szukaj czegoś w rodzaju "sms premium", następnie dodaj nową usługę, wybierz opcję kodów zwrotnych, poczekaj na weryfikację usługi, wygeneruj listę kodów zwrotnych, a następnie dopisz je w swojej bazie danych. Nie pamiętam jak poszczególne opcje są dokładnie opisane, ponieważ z ich usług nie korzystam już od lat, ale na pewno masz tam coś w rodzaju czatu z konsultantem - on wytłumaczy Ci dokładnie jak utworzyć usługę sms premium z kodami zwrotnymi i o to go zapytaj, a nie o żadnego metina. :) 

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...