Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awanse i podziękowania :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, Zaciesz napisał:

jak ciebie to nigdzie nie przyjeli

bo sami do mnie napisali czy chce range

k3HeXgc.png

Opublikowano

Gratuluję awansów :) 

Odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach. ;P

Opublikowano
22 godziny temu, happi napisał:

w tym ty martyna 

No może dlatego o tym napisałam? Wiem z doświadczenia 8)

Opublikowano

Gz, może ktoś się weźmie w końcu za ten syf na forum i respektowanie regulaminu, który się samemu napisało, bo to co ostatnio się tutaj dzieje to jakaś parodia. 

Ja rozumiem, że jestem toxic i w ogóle suszara ty wywłoko do gazu, ha tfu, ale ja pier*ole. Pierwszą oznaką waszego upadku jest całkowite olanie działu Metin2 (póki co tylko ten mnie interesuje), ludzie wystawiają tutaj najgorsze gówna, pokroju persergi, czy nawet arianea, którą sama wstawiłam dla śmiechu, a wy macie to gdzieś. Rozumiem także, że tradycyjne fora są wypierane przez facebooka, ale jakaś selekcja by się tutaj przydała, serio. Ludzie wystawiają tutaj po 10 razy ten sam serwer, bez jakichkolwiek zmian. Drugą przyczyną, a właściwie to ona powinna być pierwszą jest wasza zajebista strona techniczna. Nie chcę urwać tutaj znawcy, bo mi nawet do średniaka daleko, ale do jasnej anielki (sexmasterki, bo wiecie, hehe, ANIELA, A-NIE-LA czaicie żart, no nie? Dobra, wiem, suszara do gazu), zaraz minie rok od POTĘŻNEJ (potężnej, hehe, czaicie no nie. Brawo, znowu ku*wa odkopujesz teksty sprzed dekady) aktualizacji forum, a wy dalej stoicie w tym samym miejscu. No pomijając zmianę avataru Makina. Czy wy macie w ogóle jakikolwiek zamiar podjąć się naprawy tego, co spieprzyliście? Jeden ziomek od was mi dzisiaj napisał, że on nie rozumie jak to jest, że przed aktualizacją działało, a po już nie. XDDDD gratuluję ludzki w teamie, serio. Jedynie za @Aive szanuję, bo ona jedyna coś tu robiła. No może jeszcze @Ups... i w sumie oni oboje powinni awansować, ale yebać, nie w tym sens. Oczywiście nadal zostajemy przy dziale metin2. Skoro jest Upsik nie dostał globala to może lidera działu? Ziomek dostał lidera w pustym dziale, a metin jak zawsze pęka w szwach i przysłowiowa dupa wołowa.

Reasumując: Makin weź się do roboty albo zamknij ten cyrk na kółkach. Jak sobie nie radzisz sam z naprawą to poproś kogoś o pomoc albo zleć naprawienie tego, jeżeli zamierzasz to w ogóle reaktywować. To forum wyniszcza się samo, poprzez takie działanie. Zanim wyśle post 3 razy wydupcy error 503 czy coś z cloudflarem. Bijecie rekord w naprawianiu aktualizacji czy jak.. 

Większa selekcja w metinku, bo się robi syf xD

To w sumie tyle ode mnie, a dla wszystkich płaczków, których aż świerzbią te brudne łapki żeby mnie pocisnąć:

tcPLzEZ.jpg

Przepraszam za błędy, które mogły umknąć mojej uwadze, również te w interpunkcji. Reszty grzechów nie pamiętam. 

Serdeczne elo potworki. 

Marchwj, Synek, Nachwile1 i 1 inny lubią to

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Dwóch nowych GM-ów na forum, na którym pisane jest max 50 postów dziennie xD choć przy takich brakach w kadrze moderatorskiej, to żadne zdziwienie.

Szkoda, że zdechł forumek, kiedyś było tu bardzo fajnie :/

Marchwj lubi to
Opublikowano

>Cokolwiek pozytywnego o eryku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Screenshot_2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...