Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Ace 4 - Android 6.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem was zapytać czy istnieje możliwość wgrania Androida 6.0 do telefonu Samsung Galaxy Ace 4. Jeżeli tak to prosiłbym jakiś link bądź instrukcję ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat.

Z góry dziękuję

Opublikowano

Dlaczego od razu uśmiercić :). Widziałem wiele filmów na Youtube gdzie bardzo dobrze Ace radzi sobie z 6.0, nigdzie tylko nikt nie podał jak można go wgrać.

Opublikowano

Dla Twojego urządzenia najnowsza oficjalna wersja systemu Android to właśnie 4.4.4 
Instalacja romu bazującego na Androidzie 6.0 lub wyższym to instalacja tak zwanego "custom rom", czyli nieoficjalnej wersji oprogramowania.
Na pytanie czy to jest bezpieczne ciężko odpowiedzieć. Z customami przeważnie zawsze coś nie klika, w końcu to nieoficjalne kompilacje.

Opublikowano

O tym wiem, tylko właśnie nie mogę znaleźć nigdzie żadnego poradnika jak wgrać takiego nieoficjalnego stabilnego androida 6.0.

Opublikowano

Jest wiele poradników w internecie i to szczegółowo opisanych, nie wszystkie wiadomo w języku polskim. Także wystarczy dobrze poszukać, skarbnicą wiedzy w takich sprawach jest XDA, tam znajdziesz wszelkie informacje jak wgrać customa np. Cyanogenmod z androidem 6.0

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...