Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project Apollo

DiKej97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno ogłosiliśmy otwarcie testów wersji beta dla 10 osób.
Wtedy nie spodziewaliśmy się takiego zainteresowania

UI przeszło kompletną metamorfozę dla poprawy dostępu do funkcji.
Teraz otwieramy testy dla wszystkich chętnych w niskiej cenie 5 $.
Chcemy całkowicie zmienić podejście do botów.
Cena licencji obejmuje bezpłatną wersję beta i pełny miesiąc po zakończeniu bety.

TUTAJ MACIE PREZENTACJĘ NASZEGO PROJEKTU:

To jest ukryta treść, proszę

FEATURES:

• Szybkie zbieranie boxów
  • Lepszy algorytm kręcenia alienów [prace w toku]
  • Szybkie ładowanie i przeładowanie mapy gry
  • Zwiększenie wydajności ogólnej PC - więcej FPS niż w przeglądarce
  • Automatyczne odradzanie [prace w toku]
        (Kiedy zginiesz bot odradza na portalu i przeładowuje flasha
        W tym momencie nie ma Cię na mapie więc unikasz ponownego zestrzelenia - wróg się niecierpliwi i odlatuje)
  • Kiedy ucieka przed wrogiem nie wskoczy na mapy PvP, z których mógłby nie wylecieć
  • Pracuje w tle

Ciężko pracujemy bez snu. Myślę, że testy potrwają jeszcze około 2-3 tygodni zanim wypuścimy wersję oficjalną :)

Discord : https://discord.gg/AJK5Kpd
Email : [email protected]
Web: http://projectapollo.online

Made in Poland, Pole can!

Opublikowano
Dnia 28.05.2018 o 17:36, Raytlion napisał:

Kopia Toshinou, także nie ma szału, ja tam bym się w tym nie babrał.

No niestety - nie kopia. Plik main jest ogólnodostępny i nie należy do Toshinou lecz do BigPointu co już samo w sobie mówi o braku podstawy prawnej do licencji. Nawet jeśli bazujemy na pakietach to jednak nie ma mowy o kopii. Przerabiamy (tj. studiujemy) dosłownie wszystkie pakiety. Aktualizacje są szybkie. Panowie z Toshinou mają na to "wywalone" bo utrzymują się z donate. Jedyne co robią to aktualizacje. My się nie bawimy w kopiowanie czyjejś pracy. Jeśli nie chcesz to okay to twoja sprawa. Ale nie oceniaj jednym zdaniem pracy w wolontariacie jak na zarobki programistów, bo kiedy Ty śpisz my ciężko pracujemy. Bo mamy wiarę w to co robimy. A teraz proszę powiedzieć gdzie jest ta kopia. Konkret - nie jakieś słówko rzucone na wiatr. Ja mam pewność, że niczego nie kopiujemy. A ty masz pewność? My się nie bawimy w tryby prywatne rozszerzenia przeglądarki i fiddlera. Myśl co chcesz ale to jest amatorka. Przynajmniej jak widzę screeny i wideo. Oni się zastanawiają czy dodać Bossa DK... Błagam to jest do ogarnięcia pod jednym checkboxem. Jak zrobić dobrego bota "kopiując Toshi"? Na więcej tego typu komentarzy nie odpowiadam - nie lubię się powtarzać. 

Opublikowano
Dnia 30.05.2018 o 00:11, DiKej97 napisał:

No niestety - nie kopia. Plik main jest ogólnodostępny i nie należy do Toshinou lecz do BigPointu co już samo w sobie mówi o braku podstawy prawnej do licencji. Nawet jeśli bazujemy na pakietach to jednak nie ma mowy o kopii. Przerabiamy (tj. studiujemy) dosłownie wszystkie pakiety. Aktualizacje są szybkie. Panowie z Toshinou mają na to "wywalone" bo utrzymują się z donate. Jedyne co robią to aktualizacje. My się nie bawimy w kopiowanie czyjejś pracy. Jeśli nie chcesz to okay to twoja sprawa. Ale nie oceniaj jednym zdaniem pracy w wolontariacie jak na zarobki programistów, bo kiedy Ty śpisz my ciężko pracujemy. Bo mamy wiarę w to co robimy. A teraz proszę powiedzieć gdzie jest ta kopia. Konkret - nie jakieś słówko rzucone na wiatr. Ja mam pewność, że niczego nie kopiujemy. A ty masz pewność? My się nie bawimy w tryby prywatne rozszerzenia przeglądarki i fiddlera. Myśl co chcesz ale to jest amatorka. Przynajmniej jak widzę screeny i wideo. Oni się zastanawiają czy dodać Bossa DK... Błagam to jest do ogarnięcia pod jednym checkboxem. Jak zrobić dobrego bota "kopiując Toshi"? Na więcej tego typu komentarzy nie odpowiadam - nie lubię się powtarzać. 

Ładnie powiedziane DK. Kręci ok, jeszcze brak uberów ale z tego co wiem to będzie na dniach.
Boxy są zbieranie z kosmiczną prędkością. 
Kręcącego bota można spokojnie pomylić z graczem.
Podobno kolejny update ma wprowadzić umiejki statków więc czekam z niecierpliwością.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...