Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Powtarzanie całego skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, zacząłem robić amatorski bot do lola w AutoIT. teoretycznie go skończyłem. ale mam z nim jeden problem. Chciałbym aby skrypt się powtarzał w nieskończoność. więc zrobiłem tak:
Do 
(cały bot)
Until $neverstop = 1
ale wyskakuje mi bląd, że do Until nie ma do niego żadnego Do

Ktoś help?

Opublikowano
11 minut temu, Marchwj napisał:

Dodaj skrypt między While 1 ... WEnd, to zawsze jest prawdą, więc pętla będzie działać w nieskończoność.

Chyba coś z skryptem zjebałem. Teraz piszę to samo ale z While.
Może jest jakiś sposób by rozdzielić od siebie poszczegolne sekcje? i pozniej jednym skryptem połączyć je?
Wczoraj zacząłem coś probówać w AutoIT i nie za dużo wiem. ;/

Tzn. Queue.au3, Champion_Select,au3, Game.au3, i skrypt łączacy wszystko Bot.eu3. Chodzi mi o coś takiego.
Wiesz moze jak cos takiego zrobić?

Opublikowano

jak rozdzielić kod to już sobie praktycznie sam odpowiedziałeś. w queue.au3 robisz funkcję queue, a w bot.au3 inkludujesz tamten plik tak samo jak się dołącza biblioteki tylko zamiast <> dajesz "". i w tym bot.eu3 możesz wywołać tamtą funkcję. analogicznie champion_select.
ale to nic nie pomoże, bo wyjdzie na to samo. uporządkuj kod i wcięcia, pewnie zgubiłeś coś. jak masz isnautoitstudio to możesz skorzystać z gotowego narzędzia do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...