Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WykopMu | Season 4 | No Pay-2-Win | Dynamic x300 | Start 22nd June

candy6132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od jutra bedzid działać rejestracja normalnie , a tymczasem 

@everyone  WYKOPMU FINALY STARTS

Najważniejsze informacje dotyczące serwera: Aktualnie strona jest w przebudowie i korzystamy z tej i nie ma tu za wiele do roboty, więc strona ma jedynie charakter informacyjny.

Więcej informacji znajdziecie na naszym kanale Discord, do którego odnośnik znajduje się po prawej stronie.

Link do klienta jest w dziale download, ale dla pewnosci podaje jeszcze linka :

To jest ukryta treść, proszę

KONTA ZAKŁADAMY W GRZE -

Konta do zakładania kont ->

Register1/register

Register2/register

I tak dalej aż do 10.

Po zalogowaniu na te konta wpiszcie komendę /register <login> <haslo> <email> . Po tym konto zostanie utworzone, a wy zostaniecie wylogowani z gry. Macie czas do 23:00, później będzie można założyć postacie.

------------------------------------

Most important info about server - Site is under construction, so this is only for informational purpose.

Most recent info can be found on our Discord channel - you can find Discord addon on the right.

Link to the client is in Download section or here:

To jest ukryta treść, proszę

You make accounts in the game.

Log here to make a new account - 

Register1/register

Register2/register

And so on to 10.

When you log in - use the command /register . Syntax - /register <login> <password> <email> 

After that you will be disconnected from the game and now you can log into your new account. Creating new characters will be turned on at 11 p.m.

Opublikowano

kiedy tu bedzie jakas strona,bo troche niesprawiedliwym jest to,ze mozna bylo zalozyc konto do wczoraj,do 23..Jakas kpina czy co ????????????

Opublikowano

Ciągle można założyć konto omg sam teraz założyłem i zacząłem grać ,tylko trzeba przez grę 

Zagrałem ,skończyłem nie polecam serwera 

Opublikowano
3 godziny temu, Uchiha. napisał:

Ciągle można założyć konto omg sam teraz założyłem i zacząłem grać ,tylko trzeba przez grę 

Może i założyłeś , mnie też pisze że założyłem a przy próbie wejścia że nie ma takiego konta......

Opublikowano

Sam już nie wiem.. 

Czy Mu Online jest R.I.P czy po prostu teraz nie ma ludzi, którzy by potrafili zrobić porządny serwer ._.

sygnatura.png

Opublikowano

Wiadomo w końcu co z tym serwerem? Na stronie da się już zarejestrować i widzę ranking jest świeży, ale jak próbuje włączyć grę to odrazu mam disconnected from server.

Opublikowano

Nie rozumiem, jak mozna byc tak nieprzygotowanym i probowac odpalac serwer. Nawet jak ktos mowi o przesunieciu starty to juz wiadomo, że to nie ma nic wspolnego z powaznym serwerem. Szkoda ze juz nie ma ani jednego starego serwera.

Opublikowano

To racja. Wiele niedopatrzeń teraz wychodzi, nie wspominając o stronie i rejestracji przez komendę. Nikt by się nie obraził gdybyście przesunęli start o tydzień, zważając na to ze późno dostaliście pliki. Szkoda, bo widać zaangażowanie adminów i współpracę z graczami :)

Opublikowano

moze i byl by fajny serwer mogl by dodac helpera i te spoty na mapach pod tab zrobic

i jest malo spotow wszystkie zajete bo wszyscy afk dodajcie stadium tak to serwer spoko polecam.

Opublikowano

@santosBK Nie bedzie stadium bo to juz wgl jest pro afk. Nie dość, że jest autoreconnect, Autobicie, to jeszcze stanie w miejscu przez caly czas, nawet po śmierci. Zdanie wyżej narzekasz na to, że zajęte spoty. 

Serwer zrobiony z głową. Myślę że postoi długo, bo dobra konfiguracja i zaangażowana administracja. Serdecznie polecam. 

Opublikowano

wbiłem raz do gry później wyszedłem zamknąłem okno za drugim razem jak chciałem wbić to lipa , próbuję odpalić grę to nawet okno ładowania się nie pojawia , po za tym jak chciałem cokolwiek  napisać w grze to traktowano to jak bluźnierstwo i zamiast wysłać to co chciałem to było coś Pwned .... ..... .... 

Opublikowano
2 godziny temu, maciek21xd napisał:

wbiłem raz do gry później wyszedłem zamknąłem okno za drugim razem jak chciałem wbić to lipa , próbuję odpalić grę to nawet okno ładowania się nie pojawia , po za tym jak chciałem cokolwiek  napisać w grze to traktowano to jak bluźnierstwo i zamiast wysłać to co chciałem to było coś Pwned .... ..... .... 

już załatane oczywiście :)

Rejestracja przez stronę też działa, ludzi dużo, ogólnie bardzo przyjemnie, poletzam :)

Opublikowano

Hej

Ktoś już wrzucał w tym temacie elite bota. Mam problem z poprawnym jego skonfigurowaniem pod ten serwer.

Czy istnieje możliwość pokazania poprawnych ustawień (ew. udostępnienie działającego bota w przypadku gdyby ten nie działał) ?

Jest mi on potrzebny głównie do przysłowiowego 'afk'  .

Opublikowano

POLECAM SERWER

Pogralem 3 dni i nie mam zadnych przeciwskazan 

moze 1 - mozna by zrobic lokalizacje spotow na TAB

aaa no 2 - mozna spakowac tylko Blessy i Soule - A CO Z CHAOSAMI I LIFE  ? :D

MOJE NICKI : Nanashi , DROP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...