Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota i najlepszej konfiguracji PP

SebaToZiomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam najlepszych umiejętności co do PP, jestem nowym graczem i potrzebuje "wzmocnienia" ;) Mam raptem 2pp , ale to załadowane w hp.

No i szukam bota na cargo ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bota to masz CandyBot 1.0.8 (działa logowanie przez SIDa) i sBota. Co do PP to na razie rób niebieskie w HP i osłony (jeden w naprawę, reszta max)...myślę że do czasu zrobienia niebieskiego paska w PP ogarniesz dobrą ekipę w grze, która ci najlepiej doradzi w co iść i co daje poszczególna umiejętność ;P

w5cNAHm.png

Opublikowano
10 godzin temu, UDOBot napisał:

Jeżeli chodzi o bota to masz CandyBot 1.0.8 (działa logowanie przez SIDa) i sBota. Co do PP to na razie rób niebieskie w HP i osłony (jeden w naprawę, reszta max)...myślę że do czasu zrobienia niebieskiego paska w PP ogarniesz dobrą ekipę w grze, która ci najlepiej doradzi w co iść i co daje poszczególna umiejętność ;P

Coś takiego mi wyskakuje? Co mam zrobić? Loguje się normalnie.. A jak przez SIDa się zalogować? co to SID? 

dfgf.png

Opublikowano

To ci wyskasuje bo nie logujesz się przez SIDa ;_; 
Na stronie głównej po zalogowaniu na konto w przeglądarce klikasz PPM na tło, źródło strony, ctrl + f i wpisujesz "dosid" i kopiujesz wszystko od = do ' (bez znaków, sam kod), BEZ wylogowywania z konta na przeglądarce wklejasz SIDa w bota, wpisujesz kod serwera pl1, pl2, pl3 i td i się logujesz. A skoro nie wiesz jak zalogować się do bota przez SIDa to proszę cie bardzo mocno o zapoznanie z tutorialami na forum (zakładka poradniki) jak ustawić grafikę pod candybota żebyś za chwile nie pytał czemu ci nie działa :)

w5cNAHm.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam bota i najlepszej konfiguracji PP
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...