Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam serwera mu s6

santosBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobrego serwera mu online s6 cos jak great mu lub stary x-world mu gdzie graja Polacy obecnie dzis sprawdzam fast mu , mercury mu  oraz oldsquad mu.

Moze ktos cos poleci lub da jakies linki chyba ze wbijecie na jakis serwer wymieniony przezemnie.dziekuje i zapraszam.pozdrawiam.

stronka mercury : 

To jest ukryta treść, proszę

zapraszam do gry na mercury mu zrobimy PL

Opublikowano

kiedys gralo i to duzo ale czy dalej sa nie wiem dawno nie wchodzilem

dalem ci po 5k tych coinow :D milej zabawy :D

jvqh8z

Opublikowano
57 minut temu, evilek91 napisał:

kiedys gralo i to duzo ale czy dalej sa nie wiem dawno nie wchodzilem

dalem ci po 5k tych coinow :D milej zabawy :D

jvqh8z

dzieki

Opublikowano

Niedługo nowa edycja Soulmu, a to taki okrojony s6, moze ci będzie pasowal. Plus taki ze megaaa duzo Polaków, w sumie 95%. Online na start ostatnio prawie 300, potem był rekord ponad 300 osób. 

Opublikowano

Za kilka dni odpalmy nowego long terma, wszystko jest oplacone na rok, zeby nie bylo, ze po 2 miesiacach sie skonczy.

Poki co jeszcze konfiguracja itp. 

Pliki to sprawdzona baza ayoniamu ktore chulalo przez kilka  miesiecy aczkolwiek padlo.

Osoby ktore tworza serwer to gracze ktorzy zaczynali na 0.97d wiec wiemy ocb. :)

Za kilka dni publikacja :)

Opublikowano

a jaki to serwer? i mam nadzieje ze s6 i bez donate i wshop za donate to tylko svip i vip moze buff exp i pet pande.

bo pay2win to lipa a tak to wszyscy maja rowne szanse.

Opublikowano
10 godzin temu, santosBK napisał:

a jaki to serwer? i mam nadzieje ze s6 i bez donate i wshop za donate to tylko svip i vip moze buff exp i pet pande.

bo pay2win to lipa a tak to wszyscy maja rowne szanse.

przez nastepne kilka dni bedzie nazwa i domena objeta tajemnica.

webshopa nie bedzie

tylko bedzie vip.

s6 oczywiscie, exp 10-15 

Opublikowano
11 godzin temu, sebuli napisał:

Niedługo nowa edycja Soulmu, a to taki okrojony s6, moze ci będzie pasowal. Plus taki ze megaaa duzo Polaków, w sumie 95%. Online na start ostatnio prawie 300, potem był rekord ponad 300 osób. 

Na SoulMu nie da się pograć uczciwie, tam jest MEGA-donate.

Też już mnie to denerwuje, że nie ma gdzie pograć.. Zawiodłem sie na dream-islandzie konkretnie :D

Może by się wykminiło jakiś serwer, ale na razie nie mam weny.

sygnatura.png

Opublikowano

wiem gralem na soul mu i nawet nowym nie dadza sie rozwijac bo sie boja. a zreszta siedziec i marnowac czas a za pare miesiecy zrobia reset to bezsensu tam grac

Opublikowano
3 godziny temu, santosBK napisał:

wiem gralem na soul mu i nawet nowym nie dadza sie rozwijac bo sie boja. a zreszta siedziec i marnowac czas a za pare miesiecy zrobia reset to bezsensu tam grac

To samo jest na DragonMu, p2w + robią co pare miechów ress acc jakby nie mogli dać mniejszego expa, zmienić lekko konfigurację tak by był long term. Ja czekam na WykopMu, ewentualnie jak on nie wypali to NorebithMu tyle że na nim nie ma resów.

Jak ktoś zna coś lepszego co startuje to dajcie znać, bo pograłbym na jakimś privie po dłuższej przerwie.

Opublikowano

no wlasnie bez donnate na sety i bron z expem malym i na kilka lat i co chwile moze ktos nowy zaczac grac zrobic tylko donate na svip i vip z wiekszym expem i dropem itemkow 380lvl i nagrodami za rr co 6 rr i wbijasz opcje jak na starym x-world mu

mogl by ktos zrobic wkoncu stary dobry x-world na nowo s6 i co jakis czas tylko dodac nowe sety skile i bronie wingi itd.

to leca z serwerami tylko na sezon lub z 2 - 3 miesiace i rip

zapraszam do gry na mercury mu zrobimy PL

Opublikowano

Rowniez ciagle szukam serwera w stylu starego dobrego X-world....No,ale jak wiecie nie ma takiego...Pisalem juz nawet w tej sprawie do administracji z underground mu,zeby zrobic res acc,bo przypomina stare dobre X-world pomimo s13,no ale to raczej nie nastapi..Potencjal rowniez ma administracja z Great,ktora rowniez nie chce dac sie namowic na low exp

Opublikowano

Dzis wieczorem zrobie prezentacje do beta testow. potrwaja pewnie z tydzinen.

obecnie ciagle testujemy i dzialamy w malym gronie tj pliki mamy sprawdzone wiec robimy je pod low exp.

Kogo interesuje s6 z expem 10/15 prosze pisac na pw :)

Opublikowano

jak by to byl s6 do s8 to chetnie ale to jest s13.

wbija ktos na mercury mu?

sa same rusalki zero PL moze ktos wbije na merkuru mu.zapraszam.

Opublikowano

Osobiście nie gram już na Mercury ale spoko server by dokopac ruskim ;p oczywiscie jak ktoś chce to podawać loginy wspomoże każda ilością wcoinow ;p

Opublikowano

Siemka evilek91 a w co grasz w jakie mu teraz?i dzieki za pomoc moglem  ubrac postac ,no serwer jest spoko ale niema  naszych moze ktos dolaczy do gry.zapraszam. Moj nick to santosRF jak cos to piszcie.

Opublikowano

siemka wiem pisales ale myslalem ze czasem wchodzisz gdzies.Gorking do Ciebie pisal wczoraj niby cie zna z jakiegos twojego serwera zaczol grac na mercury

Opublikowano

Ja z checia bym pogral,ale nie ogarniam tego co sie dzieje,mianowicie,zostawilem postac z jakimis 10 rr...Kiedy wrocilem,miala 25 :),po wbiciu 26 i dobiciu ok 300 lv,cofa mnie do 25 rr... Mialo to miejsce 3 razy pod rzad i odpuscilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...