Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP] WyspaRP.pl GTA V / FiveM

invitoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZLwpdB1.png

WyspaRP.PL jest serwerem RolePlay tworzonym na alternatywnym multiplayerze do GTA V - FiveM.

?Podstawa?
Nasza główna zaleta to to, iż na serwer nie dostaje się byle kto. Aby dostać się na naszą wyspę, potrzebna jest ciekawa aplikacja oraz znajomość niezbędnych pojęć w świecie RolePlay. Jak wiadomo jest multum serwerów które niestety nie potrafią dopilnować graczy w takim stopniu aby ludzko wraz z zasadami RolePlay bawili się na serwerze.

?Co nas skłoniło do zrobienia serwera??
Główny powód założenia serwera to zażenowanie większością obecnych Polskich RolePlayów które nijak mają się do realnego świata, a przecież właśnie to jest cała kwintesencja trybu RolePlay prawda? Będąc w grze mamy wczuć się w naszą postać i poczuć jakbyśmy to byli tam za monitorem.

?Nowości?
Serwer jest w trakcie tworzenia, a jedną z nowości których nie zobaczycie nigdzie indziej jest możliwość kupna aut specjalnie przystosowanych do "driftu". Dla miłośników latania bokiem, jest to idealne rozwiązanie, zważywszy na to, że na serwerze będą organizowane eventy na sprzedaże takich driftowozów. Każdy egzemplarz będzie jedyny i niepowtarzalny na serwerze. W późniejszym etapie gry, kiedy to już kilkoro z Was stanie się właścicielami takich aut, zorganizujemy turniej na najlepszy przejazd oczywiście w ciągłym poślizgu. Jak wiadomo, do wygrania będzie walizka pełna hajsu. 

Akutalnie na naszym discordzie jest już +70 użytkowników. Jeżeli masz jakiś ciekawy pomysł, wejdz i napisz na kanale #propozycje. Wszystko czytamy i omawiamy z administracją. Pamiętaj, że Ty również możesz się przyczynić do rozwoju serwera, oraz dołożyć swoje "5gr".

?WhiteList?
Aby dołączyć do naszej wyspy, musisz złożyć podanie na discordzie do którego zaproszenie znajduje się poniżej. Objaśnienia oraz wszelkie potrzebne informacje znajdziesz również na discordzie.

Dane Serwerowe ?

Nazwy serwerów:
[PL] WyspaRP: Barabados | WHITELIST! ? NASZA STRONA: www.WyspaRP.pl
[PL] WyspaRP: Leyte | WHITELIST! ? NASZA STRONA: www.WyspaRP.pl
[PL] WyspaRP: Skye | WHITELIST! ? NASZA STRONA: www.WyspaRP.pl

Sloty: 32 * 3 (Aktualnie do 32 ogranicza FiveM)
Gamemode: RolePlay
Strona internetowa: 

To jest ukryta treść, proszę

Discord: 
To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ciekawe ciekawe ja już czekam na serwer :D 

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Generalnie bardzo podoba mi się w jaki sposób to napisałeś. Z chęcią się to czyta. Życzę Wam powodzenia! Życzę też dużo graczy, co najważniejsze ogarniętych graczy!

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

2 tygodnie grania

Serwer który posiada dwie wyspy: Barabados - no nie wejdziesz, nie ma ch*ja (60os w kolejce); Layte- serwer na którym grają same gangusy, bez pie*dolenia wpie*dalają się samochodami w Ciebie i krzyczą łapy wychodzić, robią Ci dupsko 3 raz tego samego dnia i znowu witasz się z glebą przy tamie.

Najgorszy serwer na jakim miałem okazje grać. Nie jest wart ani sekundy. Nie mówiąc już jakim cudem dostaje się na niego tyle dzieci kiedy podczas rekrutacji WL byłem odpytywany 20 minut z każdej definicji O_o.

Community na serwerze jest bardziej spie*dolone od tego na strefie czy w LoLu... Nie jest to serwer dla ludzi którzy pragną spokojnie pobawić się w RP, czy też wprowadzić swoje wyimaginowane akcje do życia w grzeeBO KU*RWA ŁAPY ŁAPY WYŁAZIĆ.

PS. Zielona strefa tylko na komisariacie... haha (tej przy szpitalu nie licze bo tam nigdy nikogo nie ma)

1/10, najgorsze ścierwo

Opublikowano
Dnia 30.07.2018 o 19:57, XKosiKredki napisał:

2 tygodnie grania

Serwer który posiada dwie wyspy: Barabados - no nie wejdziesz, nie ma ch*ja (60os w kolejce); Layte- serwer na którym grają same gangusy, bez pie*dolenia wpie*dalają się samochodami w Ciebie i krzyczą łapy wychodzić, robią Ci dupsko 3 raz tego samego dnia i znowu witasz się z glebą przy tamie.

Najgorszy serwer na jakim miałem okazje grać. Nie jest wart ani sekundy. Nie mówiąc już jakim cudem dostaje się na niego tyle dzieci kiedy podczas rekrutacji WL byłem odpytywany 20 minut z każdej definicji O_o.

Community na serwerze jest bardziej spie*dolone od tego na strefie czy w LoLu... Nie jest to serwer dla ludzi którzy pragną spokojnie pobawić się w RP, czy też wprowadzić swoje wyimaginowane akcje do życia w grzeeBO KU*RWA ŁAPY ŁAPY WYŁAZIĆ.

PS. Zielona strefa tylko na komisariacie... haha (tej przy szpitalu nie licze bo tam nigdy nikogo nie ma)

1/10, najgorsze ścierwo

Oceniasz serwer przez pryzmat community nad którym ciągle pracujemy? Zapewne masz 12 lat i mieszkasz blisko Trójkąta, pozderki :D

Opublikowano
Dnia 5.08.2018 o 15:21, invitoja napisał:

Oceniasz serwer przez pryzmat community nad którym ciągle pracujemy? Zapewne masz 12 lat i mieszkasz blisko Trójkąta, pozderki :D

W takim razie lecimy teraz po administracji/służbach na wyspie

Na discordzie serwera jest kanał do informowania kiedy Cie scrashowało. Ludzie piszą tam godzine, jeżeli ich wywaliło. Jednak randomowo moderacja przypierdala się do Ciebie i na forum kanału oznacza Ciebie i prosi o scrnshota, kiedy to wszystkich innych ma po prostu w poważaniu. Jest to oplucie na oczach innych ludzi.

Sytuacja z wczoraj - jeżeli masz problem, wchodzisz na kanał "wyjaśniamy spiny". Czekasz na jakąkolwiek osobę z administracji dobre 15 minut. Kiedy po wstępnym złożeniu zeznań przez obie strony zaczynasz dostrzegać ,że została przysłana do tego niekompetentna osoba, prosisz o wstawienie się wyższej rangą osoby. Nie ma takiej opcji. Główny administrator ma to głęboko w poważaniu. Pff

Służby, och służby. Mam wrażenie jakby tutaj swoi swoich wystawiali i wiadomo, ręka rękę myje... ale przejdźmy do rzeczy. VDM, nie żyjesz. Po chwili wraca do Ciebie sprawca, ma bękę. Przyjeżdża funkcjonariusz i ma to gdzieś, że leżysz i nad tobą stoją osoby i rozje*ane samochody. Pomimo postulatów żeby został i wyjaśnił sprawę, odjeżdża. To jest po prostu niepoważne. "NO DOBRA ALE PRZECIEŻ MOŻESZ WBIĆ NA DISCORDA I NA SPINACH WSZYSTKO WYJAŚNIĆ NO NIEE?". No ku*rwa nie, bo jeżeli już załapiesz się jakimś cudem na rozmowę z osobą winną i moderatorem, to lecą na lewo i prawo punkty regulaminu, a przede wszystkim "DOWODZIK? NAGRANIE? JAK NIE TO SIEMANKO".

Nawet nie zapraszam do rozmowy bo czuję ,że to będzie strata czasu z mojej strony, wnioskując po pyskówce ,że ktoś ma 12 lat O_o.

Po raz kolejny powtarzam. Jest to serwer na którym jest dziesiątki bugów, osoba poszkodowana zawsze jest mieszana z gównem i zaczyna od gorszej pozycji. Moderacja do wy*ebania, a służby policji słabo radzą sobie za kółkiem.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...