Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to scam?

th0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj ok. 23 dodał mnie na steam 

To jest ukryta treść, proszę
. Napisał mi że ma problem i czy moge mu pomóc. Nie wiedziałem za bardzo o co chodzi bo wszystko mu się mieszało, a nim się obejrzałem przesłał mi 630k coinsów na stronie 
To jest ukryta treść, proszę
 (wcześniej nie wiedziałem że taka strona istnieje). Poprosił mnie abym mu wyciągnął jakiś nóż za 400k i 230k zostanie dla mnie. Pytałem go czego nie mógł zrobić tego sam i czy nie ma innych znajomych. Mówił że ma tam jakaś blokadę na trade. No dobra ale żeby wyciągnąć te skiny trzeba najpierw wpłacić 20k coinsów czyli jakieś 20 euro. Wtedy stwierdziłem że jest scamerem, a on napisał że jak nie chce mu pomóc to czy mogę mu oddać coinsy. I próbowałem mu oddać ale żeby oddać te coinsy również musze wpłacić 20k coinsów bo wtedy moje konto będzie zaufane czy coś takiego, czyli coś na zasadzie handel coinsami / wyciąganie skinów dopiero jak się wpłaci skiny o wartości w sumie 20 euro jak na innych ruletkach tylko tam było zazwyczaj trzeba mniej. I oto moje pytanie. Czy ta strona jest zaufana, na chacie to nie są jakieś boty? Raczej go zlać?

Opublikowano
7 minut temu, Reyaver napisał:

Olej bota, zgłoś dziada i zablokuj

Myślisz że jeśli wpłacę te 20 euro to nie będę potem mógł nic wypłacić?

Opublikowano
1 godzinę temu, th0t napisał:

Myślisz że jeśli wpłacę te 20 euro to nie będę potem mógł nic wypłacić?

To jest nawet pewne

Poczytaj chwile chat i powiedz, że to nie są boty...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest dużo stron scamerskich. Zwłaszcza Botów. Blokuj i nawet nie odpisuj. Mi jak M4A4 w ST za 24$ dropł to od razu 5 nowych zapek do znaj poszło.

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Czy to scam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...