Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na serwer

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mial ktos z was taka sytuacje ze kiedy próbowaliscie wbic na jakis serwer ktory mial full sloty i po probie wejscia na niego wyskakiwal komunikat ,,wyrzucono cie z powodu rezerwacji serwera" po czym spamowaliscie wejscie dalej by wbic to za ktoryms razem przestal wam wyskakiwac, zniknal wam serwer z listy i nie ladowal wam sie pasek jak wpisaliscie connect i ip? Otóz tak jest od zawsze i dzieje sie z nie wiadomo przynajmniej mi jakiego powodu. Za 10 badz 9 razem pod rzad przy spamie wbicia na ten serwer tak sie dzieje. I niestety trzeba czekac grubo ponad 20 min zeby móc na niego wbić. 

Takie komunikaty wyskakują ( ip specjanie ukryłem takze nie sugerujcie sie tymi kropkami itd)     MOJE PYTANIE BRZMI DA SIE TO JAKOS OBEJSC?

] connect 145.239.....
NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.1....
Connecting to 145.23....
You have been banned from this server.

JEZELI KTOS NAPISZE ZE MAM BANA TO NIECH SIE W ŁEB PIERDO*NIE.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z wejściem na serwer
Opublikowano

Tez tak mam :)

Kiedyś dało się obejść robiąc serwer lokalny i z konsoli spamic, a teraz to trzeba czekać aż się zwolni, zazwyczaj jak csa zresetujesz to wraca serwer do listy i slot jest wolny :)

Jak ci się nie chce czekać aż się zwolni to poszukaj innego serwa bo to sensu nie będzie miało jak cały czas będziesz chciał wejść na jeden serwer xD

Teraz to sie ciesz ze ci bana nie daje bot, w 1.6 jak tak spamiles to wpuszczało cie do oglądających i ci bana na 1h dawało żebyś się uspokoił(ahhh stare czasy 1.6)

Opublikowano

Chyba doznalem tych czasów, bo kiedys dluuugo czekalem.

Ale to jest bez sensu.

P.S.   Żadne resety ani nic nie pomogają, nawet router. Trzeba czekac i tyle xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...