Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoclicker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Potrzebuję autoclickera który będzie załóżmy 200 razy w 5 minutowych odstępach czasowych. Jest może jakiś dostępny w którym mogę coś takiego ogarnąć czy może trzeba napisać go?
Prosiłbym bardzo o pomoc.
Z góry dzięki :)

Opublikowano
10 minut temu, Praworeki napisał:

Potrzebuję autoclickera który będzie załóżmy 200 razy w 5 minutowych odstępach czasowych.

Co będzie robił w 5 minutowych odstępach?

Rozumiem, że klikał ale, że w 5 minut kliknie 200 razy lmp czy w załóżmy 20 sekund kliknie 200 razy i będzie miał przerwę na 5 minut?

Kiedyś to było... Kurrrrłaa

Opublikowano
18 minut temu, Ziebaa Inc napisał:

Co będzie robił w 5 minutowych odstępach?

Rozumiem, że klikał ale, że w 5 minut kliknie 200 razy lmp czy w załóżmy 20 sekund kliknie 200 razy i będzie miał przerwę na 5 minut?

Tak, o takie coś mi właśnie chodzi 5 minut przerwy 200 kliknięć w jakimś tam czasie, i kolejne 5 minut przerwy i tak w kółko

Opublikowano

To co napisał monarchia tylko zamiast tych liczb (595, 603) podajesz koordynaty.

1 godzinę temu, monarchia napisał:

MouseClick("left", 595, 603, 2)

Skopiuj to do notatnika:

To jest ukryta treść, proszę

i zapisz jako "nazwa.html". Odpalasz to w trybie pełnoekranowym i możesz zobaczyć koordynaty punktu (chyba, że bot ma jeszcze otwierać sam sklep, nigdy nie grałem w Metina ;D)to będziesz musiał jeszcze dodać do skryptu monarchii funkcje otwierającą sklep.

Kiedyś to było... Kurrrrłaa

Opublikowano
4 godziny temu, Ziebaa Inc napisał:

To co napisał monarchia tylko zamiast tych liczb (595, 603) podajesz koordynaty.

Skopiuj to do notatnika:

To jest ukryta treść, proszę

i zapisz jako "nazwa.html". Odpalasz to w trybie pełnoekranowym i możesz zobaczyć koordynaty punktu (chyba, że bot ma jeszcze otwierać sam sklep, nigdy nie grałem w Metina ;D)to będziesz musiał jeszcze dodać do skryptu monarchii funkcje otwierającą sklep.

te liczby (595, 603) jeśli się nie mylę to są właśnie koordynaty gdzie myszka ma kliknać ,a na końcu 2 to prędkość klikania ;)  ciekawe czy to będzie działać z metinem bo do przeglądarek i pulpitu to działa  :va btw do jakiego to metina nazwa serwera? bo kazdy serwer moze miec inne zabezpieczenia

Próbowałem wszystkimi sposobami imageSearch,pixelSearch,Działać może i działa ale nie klika tylko namierza na cel WinActivate ani GetHandle nic nie dają.

4988173475.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...