Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gm - Arabb

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie to pierdoli kto jest moderatorem zasłużył czy nie to i tak nim będzie ja go nie znam na tyle ale i tak gratuluje ;p

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam powiem swoje nie znam goście nie widziałem go na forum nieiwem czy się udzielał wieć

gRatuluję dostania Gm

oraz *************** (tekst zasyfrowany z powodu że jak bym napisał prawde wam :))

Opublikowano

Tez wlasnie jakos nie widzialem aby gdzies pomagal lub cos. no ale jesli dawanie 4 warnow za to samo i od kokosza za jakies gowna no to kurwa spoko.

Obys dlugo go nie mial ;)

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Niektórzy widzę nie rozumieją, że mpc to nie tylko dział metin2 ;)

Gratuluje raz jeszcze Arabb :)

Opublikowano
o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O O.o Gz ;p

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ach ludzie, czy dla was naprawdę skalą pracy są posty? I co się tak na niego rzucacie, jak ma GMa kilka dni, czy ileś tam - dajcie mu się obeznać z Panelem i w ogóle, a nie od razu, że ma pisać wszędzie itepe. Rola GM to nie tylko pisanie na końcu każdego tematu @Topic Closed, itd. a więc dajcie mu czas. A może poprostu zazdrościcie, bo nabiliście te 1k postów, czy ileś tam i uważacie, że powinniście być GMami ? Skoro nie macie nawet Kida, to znaczy, że nawet na najniższą rangę władzy na mpc nie zasługujecie, a więc o co wam chodzi?

Tak samo, jak ktoś pisze "Gzz 200 post f*ck yea!" Jak dla mnie, to tylko warn. Jeżeli chcesz komuś podziękować, to daj mu + w profilu, a nie pisać tutaj w temacie, bo komu to jest potrzebne ?

Arab, póki co życzę Ci tylko powodzenia, a pogratuluję jak będziesz dobrym GM'em :)

Niektórzy widzę nie rozumieją' date=' że mpc to nie tylko dział metin2 ;)

Gratuluje raz jeszcze Arabb :) [/quote']

Dokładnie.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...