Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam plików - Mu Online 2 sezon

Hermesiatko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzi za mną pomysł postawienia serwera MU Online na drugim sezonie , coś w stylu x-world czy Gino mu ale nie mogę znaleźć wiarygodnych plików serwerowych oraz plików klienta .

Co mam na myśli pisząc wiarygodnych, chodzi mi o takie które nie posiadają ukrytych pułapek jak wirusy. Oczywiście pamiętam ,że w wielu wersjach , bardzo często antywirusy typu avast , wykrywały ,,wirusy" w plikach gry ale ,każdy wiedział ,że ten konkretny ,,wirus" to nie wirus :). W obecnych czasach co nie pobiorę plików serwerowych udostępnionych przez osoby trzecie w internecie to okazuje się ,że naszpikowane są one różnego typu robactwem oraz zwykłymi trojanami, dlatego też:

Zwracam się z prośbą to wszystkich osób ,które posiadają sprawdzone i zaufane pliki bądź źródła z plikami i były by skłonne się nimi podzielić .

Z góry dziękuję za wszelką pomoc w tym temacie i mam skromną nadzieję ,że uda nam się wspólnie odbudować część tej historii Mu Online ,którą zapisał i wykreował serwer x-world.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam plików - Mu Online 2 sezon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...