Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten 'nowy' Xenox to nie jakiś scam?

NewL0TH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem klienta, pobrałem patchera w którym wyskoczył mi komunikat o jakimś wirusie. Normalnie bym to olał, ale forum serwera nie działa, a przedostatni news jest jeszcze z 2k17.

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten co aktualnie "stoi", to typowy serw pod kasę. Koleś pliki z neta wziął i nic tam nie zmienił zabugowany shit.

Ten co wystartuje prawdopodobnie za 2-3 miesiące nie zapowiada się na jakiegoś scama. Gościu co naprawda nie jest właścicielem plików, ale przerabia tam sporo rzeczy, naprawia błędy i usuwa te rzeczy, przez które były bugi typu nieskończoność SM. Ale tak czy siak nie wróżę przyszłości bo serwery pvp zwyczajnie w tych czasach to spisanie na straty. Każdy pvp serwer w tych czasach ma 1-200 graczy taka prawda.

Opublikowano

Ja was tylko poinformuje że powstaje kolejny serwer twórców xenoxa a z większości to od Pawemola to będzie kolejny hit wykonaniu jego programowania metin2. Zobaczycie

Opublikowano
8 hours ago, Nilsu said:

Ja was tylko poinformuje że powstaje kolejny serwer twórców xenoxa a z większości to od Pawemola to będzie kolejny hit wykonaniu jego programowania metin2. Zobaczycie

Link albo cos?

Opublikowano

Ogólnie to powstają 3 (?) Xenoxy

1. Od Hydro

2. Od Paniny

3. Od Vipe i Euphorii

Jakbym miał grać to wybrałbym tego od Hydro bo widać, że się stara i coś robi.

Co do Paniny... Panina to wiadomo robi tylko pod $$, bedzie znowu rozdawanie itemkow i darmowe permy za mowienie prawdy.

Vipe to śmieć jego życie to niszczenie Xenoxa paniny od 3 lat i nie przestaje. Nie ufalbym temu czlowiekowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...