Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hapen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką informację dotycząca FIFY i pytanie do Was!

Mam w planach ze znajomymi postawić nowe forum z turniejami w FIFĘ, Ci którzy grają od dawna w FIFĘ pamiętają na pewno takie fora jak fifaplay na których były turnieje zwykłe rankingowe, gdzie można było grać między sobą i mecze sponsorowane z nagrodami dla najlepszych...

Chcemy postawić profesjonalne forum które będzie funkcjonowało długi czas tylko potrzebujemy osób które będą grały, wiem że teraz jest mniej osób które chętnie pograłyby na forach o nagrody bo ważniejsze jest granie Ultimate-Team ale sądzę ze UT z czasem się nudzi i fajnie byłoby pograć o jakiegoś pada czy coś podobnego. Będzie wyglądało to bardzo profesjonalnie, tylko pytanie ile byłoby osób do gry na takim forum i czy byłby ktoś chętny pomóc w moderowaniu czy czymś innym żeby to po prostu bardzo fajnie wyszło. Mamy unikatowy szablon do forum i domenę wykupioną na rok. Jeżeli jest ktoś chętny do grania albo pomagania w rozwijaniu forum proszę o kontaktowanie się w odpowiedziach, dla osób które są chętne i zainteresowane będę podawał stały kontakt do Siebie.

Opublikowano

Od siebie mogę tylko napisać, że takie pytania do społeczności nie mają sensu w obecnych czasach. W sieci i portalach społecznościowych jest od groma różnych konkursów i wydarzeń. Radzę najpierw zainwestować w pomysł by potem mówić o chętnych. Przygotować plan, forum, kupić reklamę m.in na facebook i ściągać znajomych. Ogólnie żeby to rozkręcić zalecam również zainwestowanie w pierwsze nagrody. Żaden sponsor czy grono zainteresowanych nie pojawi się samo, tak samo w przypadku braku czegokolwiek. Na razie zaoferowałeś pusty tekst. Dzisiaj jak ktoś wychodzi z inicjatywą to ma już jakieś plecy. Zalecam to samo podejście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...