Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.19.3][Survival] RealCraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12-1.13][FreeBuild] MC.REALCRAFT.PL
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Nie mogę przejść obok tego tematu obojętnie, muszę wypowiedzieć się w kwestii tego serwera. Grałem na nim od 2014 roku z przerwami i chciałbym Wam powiedzieć, że atmosfera panująca na nim jest po prostu denna. Dzięki administracji odechciewa się tam po prostu grać. Taryfikator jest tak rygorystyczny, że strach cokolwiek na czacie napisać. Nie dość, że administracja jest jednym wielkim bagnem to jeszcze szanowny zarząd serwera rekrutuje pierwsze lepsze osoby. Chcesz dostać się do administracji? Nie ma problemu, siedź "cicho" na serwerze, liż 4 litery administracji, napisz kilka tematów na ich forum i beng jesteś w administracji, komedia...  Bana można zarwać za dosłownie wszystko, dosłownie... Na mapie survivial, cuboid jest  ustawiony na około 15 kratek od miejsca spawnu i za zbudowanie czegoś za "bezpieczną strefą" jest ban za grief mapy surowcowej haha... (non sens, prawda?). Nie wspomnę już o cenzurze, za którą również jest warn, więc radzę nie pisać **** na czacie :)
Oczywiście administracja to nie jedyny MINUS serwera... Przy większej ilości graczy (100-120) serwer po prostu "wybucha", zostały wprowadzone rozmaite ograniczenia, a lagi jak były tak i są. Co do eventów owszem, są organizowane, raz na jakiś czas i po łepkach z tandetnymi nagrodami (są robione z musu), radzę też nie brać w nich udziału bo szansa na to, że w trakcie NIE wywali Was z serwera jest dosłownie znikoma. Serwer posiada wiele mniejszych "udogodnień" takich jak na przykład znikające zwierzęta z działek czy znikające itemy z enderchestów :D
 Serdecznie zapraszam na serwer po dawkę wkur**enia.
P.S. Administracja wyłącza czat kiedy im coś nie odpowiada (np. jak gracze się buntują przeciwko ich zachowaniu) plus bonus do tego - na edycji, która rozpoczęła się w grudniu 2018 dostałem gamemode od administracji, a następnie trafiłem na BlackListe za tego właśnie gamemode :)

Udostępniam Wam kilka ciekawych ss'ów:

To jest ukryta treść, proszę

• 3 miesiące temu...
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.12-1.13][FreeBuild] RealCraft
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na serwerze kawałek czasu. Administrator nie odpisuje na pytania. Reszta administracji też je zlewa(przynajmniej szarych graczy). Do banowania pierwsi lecz opisać funkcje graczowi na czacie to już nie. Szkoda.

hihihi hehehe hahahaha...

• Rayzer. odblokował(a) ten temat
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.12-1.14][FreeBuild] RealCraft
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prezentacja serwera bardzo ładna, forum, strona internetowa również ładnie, wszystko schludnie itd 

Ale sam serwer w środku jest tak 7/10.

eMVhZaR.gif
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem trochę na serwerze, wszystko byłoby idealnie, gdyby nie tylko fakt, że część administracji nierównie traktowała graczy względem VIPów (czy to działa tak że gdy już zapłacisz za rangę, to nie dostajesz ostrzeżeń?).

Kuba123K lubi to
  • PWWPMC zmienił(a) tytuł na [1.19.3][Survival] RealCraft.pl
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.17-1.18][Survival] RealCraft.pl
  • Dodaj nową pozycję...