Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać dodatki do BF3?

n0.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem sobie ostatnio po raz kolejny bfka 3 i nie moge pobrac dodatków , gdy wchodzę w moje dodatki przykładowo walka w zwarciu to pisze pokaż w bibliotece a niemam tego pobranego , tak samo jak przeniose sie do sklepu jest to samo ...

Opublikowano

Przy pobieraniu bf3 powinieneś mieć do zaznaczenia które dodatki chcesz pobrać. 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• Aive zmienił(a) tytuł na Battlefield 3 jak pobrać dodatki?
Opublikowano

Zaznaczyłem wszystko zaczeły sie pobierac dodatki to zatrzymałem potem znikło i nie moge zainstalowac ani pobrac ich

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Jak pobrać dodatki do BF3?
Opublikowano

W takim razie próbuj zainstalować od początku.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Zadzwoń do EA na infolinie i powiedz że nie możesz pobrać przypuszczam że masz ten sam problem co ja czyli przy dodatkach pisze "szczegóły" zadzwoniłem na infolinie ziomek mi usunął wszystko po czym dodał na nowo i teraz wszystko śmiga

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
22 godziny temu, RyXeL napisał:

Zadzwoń do EA na infolinie i powiedz że nie możesz pobrać przypuszczam że masz ten sam problem co ja czyli przy dodatkach pisze "szczegóły" zadzwoniłem na infolinie ziomek mi usunął wszystko po czym dodał na nowo i teraz wszystko śmiga

Tak mam ten sam problem , przedzwonię , dziękuję za pomoc , pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...