Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie cfg do deathrun

SamFart56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzenie CFG do deathrun 

Witam wszystkich bardzo serdecznie ja w sprawię cfg cs 1.6 deathrun otóż taką sprawa jest że poszukuję osoby co umie tworzyć bardzo dobrze cfg deathrun wiem że są cfg za darmo na forum itp itd ale mnie interesuje takie cfg prywatne od razu mówię nie chodzi mi o osobę co zrobi cfg na odpierdol byle jak by tylko zrobić i zarobić na tym jeżeli jesteś zainteresowany i chcesz z mną pogadać o tej sprawie zapraszam do kontaktu z mną

Osoby od bh ( Stref )

Poszukuje osoby co potrafi dobrze bh (Strefy) i chciał by na tym zarobić cenę można ugadać z mną na pw tylko poszukuje osoby co na pewno umie te bh (Strefy) nie poszukuje osób co nie umieją bh ( stref ) wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu z mną na gg , fb , wiadomość prywatną na forum jak jestem w domu zawsze odpowiadam w ciągu godziny oraz nie interesują mnie osoby tak jak miałem już taki przypadek że miałem mu zapłacić dostał pieniądze miał nauczyć podał ip speedruna on skakał miał wyjebane dostał pieniądze więc potem już miał wyjebane 

Kontakt z mną 

Wiadomość prywatną na forum

A najszybciej na fb , gg

GG: 66657940

FB: https://www.facebook.com/etst.rdtgrt.7 

( Zawsze jak jestem w domu odpowiadam w ciągu godziny na fb lub gg )

• Aive zmienił(a) tytuł na Stworzenie cfg do deathrun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...