Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy styl MPCforum.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Tak jak zapowiadaliśmy to nie koniec zmian na forum. Po całonocnych pracach optymalizacyjnych kolejnym krokiem, jest nowy poprawiony skin, bazujący na lżejszym szkielecie. Oprócz tego, że wygląda inaczej (;)), to jest zdecydowanie szybszy, chociaż jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa w kwestii szybkości.

Dodatkowo jest zgodny z wytycznymi SEO.

Niestety poprzedni skin cierpiał na wiele problemów, które udało się zdiagnozować i w większości wyeliminować, przez co obecnie poprzedni "obecny" skin działa w końcu znośnie. Niestety niektóre problemy są na poziomie renderowania treści w skinie i niestety wiązałyby się z koniecznością przepisywania większych fragmentów kodu lub całego skina od nowa, dlatego postanowiliśmy skupić sie na nowym stylu. Zostawiamy Wam opcję wyboru skina, ale większy nacisk będziemy pokładać na rozwój i dalsze optymalizacje nowego. Mamy nadzieję, że się Wam spodoba :)

Dodatkowo, to nie koniec zmian, także wypatrujcie nowości i powrotów jeszcze w tym tygodniu :) 

Na koniec mamy prośbę o opinie na temat nowego stylu, wszelkie sugestie weźmiemy pod uwagę i postaramy się w możliwie najkrótszym czasie wprowadzić jeśli będą istotne.

Pozdrawiam,

Makin

Makin, elpatys, Raweryk i 14 innych lubią to

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Makin napisał:

Kreatywny komentarz, takie lubię :)

No co tu się rozdrabniać. Sub, komentarz, łapka w górę i dzwoneczek. Pozdrawiam Cieplutko z rodzinką. Jest ładny.

Makin lubi to
Opublikowano (edytowane)

Chciałbym przywrócenie plakietek, jeśli to nie problem, miałem zwiększony limit like i możliwości zmian nicku itd.
co do reszty zajebista robota Dawid ;)

Edytowane przez Protektor

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Trudno będzie się znowu przyzwyczaić ale na pewno jest lepiej niż wcześniej dobra robota szkoda że tylko coraz mniej ludzi to doceni ;< 

Makin lubi to

Opublikowano
15 minut temu, Protektor napisał:

Chciałbym przywrócenie plakietek, jeśli to nie problem, miałem zwiększony limit like i możliwości zmian nicku itd.
co do reszty zajebista robota Dawid ;)

Kto wie, kto wie :35_thinking:

Protektor lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Coś nowego wygląda ciekawie.

Makin i Vomar™ lubią to

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<
Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<
Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1
Mysz Razer Deathadder

Opublikowano

Wygląda to nawet fajnie, jest jeszcze pare rzeczy do poprawy, iż strona na Chromie sie trochę rozjeżdża miejscami

5dBSbmD.png

czy to tylko tak u mnie?

Co do sugestii mnie trochę przeraża okno z wyświetlanymi informacjami o użytkowniku po lewej stronie w temacie jest nieco za szerokie jak dla mnie, a tak to chyba wszystko gut

Jak cos znajde to dam edit

Makin lubi to

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Bumbap napisał:

Wygląda to nawet fajnie, jest jeszcze pare rzeczy do poprawy, iż strona na Chromie sie trochę rozjeżdża miejscami

5dBSbmD.png

czy to tylko tak u mnie?

Co do sugestii mnie trochę przeraża okno z wyświetlanymi informacjami o użytkowniku po lewej stronie w temacie jest nieco za szerokie jak dla mnie, a tak to chyba wszystko gut

Jak cos znajde to dam edit

A jakiej rozdzielczości używasz?

Te informacje jeszcze troszkę tuningujemy :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Lord Makin napisał:

A jakiej rozdzielczości używasz?

Te informacje jeszcze troszkę tuningujemy :)

1366x768 ,ale tak samo się dzieje jak wejdzie sie na mpc z przeglądarki Firfox w wersji mobilnej używając opcji "tryb stacjonarny"

Na FX w wersji PC tego problemu nie ma

Edytowane przez Bumbap

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano (edytowane)

@Lord Makin Całoroczna praca powiadasz? Bo ja stawiam że prace maksymalnie 2 miesiące temu ruszyły, jak znowu coś się spier*** to wielce szanowny makin będzie próbować wciskać ludziom ten sam kit? Zamiast od początku pokazywać że ma się jaja i przyznać do porażki to jak największy tchórz okłamywałeś ludzi.

Edytowane przez TonyBletek
Opublikowano
1 minutę temu, TonyBletek napisał:

@Lord Makin Całoroczna praca powiadasz? Bo ja stawiam że prace maksymalnie 2 miesiące temu ruszyły, jak znowu coś się spier*** to wielce szanowny makin będzie próbować wciskać ludziom ten sam kit? Zamiast od początku pokazywać że ma się jaja i przyznać do porażki to jak największy tchórz okłamywałeś ludzi.

Zastanawia mnie, czy umiesz czytać ze zrozumieniem, czy też nie :) gdzie pada słowo "całoroczny", ja widzę tylko "całonocny" ;)

Nikt nie napisał, że jest już idealnie, tylko w końcu mamy możliwość i zasoby do odpowiedniej pracy :) 

Evil Smile lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Makin napisał:

Zastanawia mnie, czy umiesz czytać ze zrozumieniem, czy też nie :) gdzie pada słowo "całoroczny", ja widzę tylko "całonocny" ;)

Nikt nie napisał, że jest już idealnie, tylko w końcu mamy możliwość i zasoby do odpowiedniej pracy :) 

Fakt, tu mnie masz. Nie spałem całą noc wiec źle doczytałem. Ale i tak wiesz że miałem uzasadnienie żeby się wkurwić byku na ciebie.

Makin lubi to
Opublikowano
2 minuty temu, TonyBletek napisał:

Fakt, tu mnie masz. Nie spałem całą noc wiec źle doczytałem. Ale i tak wiesz że miałem uzasadnienie żeby się wkurwić byku na ciebie.

Spoko, nic się nie stało :) a ja sam wiem, że mamy sporo powodów, żeby zasuwać i odpracować wszelkie zaległości, ale teraz dołożymy do tego wszelkich starań, ale najlepiej to będzie widać po zmianach :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
32 minuty temu, Bumbap napisał:

1366x768 ,ale tak samo się dzieje jak wejdzie sie na mpc z przeglądarki Firfox w wersji mobilnej używając opcji "tryb stacjonarny"

Na FX w wersji PC tego problemu nie ma

A weź włącz adblocka i sprawdź :D

Opublikowano
1 minutę temu, Revayerq napisał:

PS: Jeżeli komuś to pomoże: Najnowsze Gugul Chrom, 1440x900 px rozdziałka. Strona główna:
unknown.png

Temat:
unknown.png

Problem jest taki że na głównej jest reklama która ma fixed width dlatego RWD się rozjeżdża na mniejszej rozdzielczości.

Opublikowano
1 minutę temu, Nightmare' napisał:

Problem jest taki że na głównej jest reklama która ma fixed width dlatego RWD się rozjeżdża na mniejszej rozdzielczości.

A to ja już nw, #TeamAdBlock here. :/

Opublikowano
1 godzinę temu, Lord Makin napisał:

Kto wie, kto wie :35_thinking:

Hm, ale wiesz że najsensowniej będzie przywrócenie tych plakiet osobą które je zdobyły w poprzednim czasie, nie jest to priorytet itd, ale dawało to też znak fajnej aktywności osoby która siedziała też na forum, chyba pamiętasz doskonale te czasy kiedy każdy chwalił się ilością plakiet, niby szczegół a cieszył. Będę czekać dalej i patrzeć uważnie jak się rozwija forum na nowo, mimo iż nie raz odpierdalałem tutaj maniane tyrając twój zespół GM'ów, niestety rozumiesz że przy takiej małej ilości userów na kogoś musiało paść, miłej dalszej pracy, trzymam kciuki ;)

bgfp marvelia.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...