Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy styl MPCforum.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Blaaszka napisał:

Na pewno jest lepiej, niż poprzednio. Myślę, że jeden fon mógłby być wszędzie, a nie jest rozstrzał z nimi:

image.png

Brakuje na pewno fixowanego menu, jest to super ułatwienie i leci już praktycznie do każdego porządnego szablonu.

Jeżeli lecimy już bardzo nowocześnie to kolejną zmianą niech będzie autor tematu, który by wyglądał jakoś stabilnie przy profilu w poście:
image.png

Kolejny kosmetykiem niech jest wyrównanie sidebaru, bo średnio: 

image.png

Następną rzeczą to RWD dla rozdziałki 1366: 

image.png

Jak robicie wszystko okrągłe to kolejną ważną rzeczą pewnie jest ikona działu: image.png

Ogólnie to sporo poprawek jest takich co by się poszło doczepić i dopracować, ale myślę, że to zadanie dla techników, ale w razie czego zapraszam chętnego do kontaktu :P

Podziwiam Dawid :-)

Zobaczymy co z tego można wziąć pod uwagę :)

Blaaszka lubi to

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Blaaszka napisał:

Na pewno jest lepiej, niż poprzednio. Myślę, że jeden fon mógłby być wszędzie, a nie jest rozstrzał z nimi:

image.png

Brakuje na pewno fixowanego menu, jest to super ułatwienie i leci już praktycznie do każdego porządnego szablonu.

Jeżeli lecimy już bardzo nowocześnie to kolejną zmianą niech będzie autor tematu, który by wyglądał jakoś stabilnie przy profilu w poście:
image.png

Kolejny kosmetykiem niech jest wyrównanie sidebaru, bo średnio: 

image.png

Następną rzeczą to RWD dla rozdziałki 1366: 

image.png

Jak robicie wszystko okrągłe to kolejną ważną rzeczą pewnie jest ikona działu: image.png

Ogólnie to sporo poprawek jest takich co by się poszło doczepić i dopracować, ale myślę, że to zadanie dla techników, ale w razie czego zapraszam chętnego do kontaktu :P

Podziwiam Dawid :-)

Co do działów sam oceń (Patrz Załącznik)

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, Nightmare' napisał:

Co do działów sam oceń (Patrz Załącznik)

image.png

Moim zdaniem super, takie działy są o wiele przyjemniejsze w "patrzeniu", bo są dopasowane do całości.

Tutaj taka zwrotka: 

image.png

Bo teraz bolą oczy od żółtego.

k4L2ZMS.png

Opublikowano
3 minuty temu, Blaaszka napisał:

Moim zdaniem super, takie działy są o wiele przyjemniejsze w "patrzeniu", bo są dopasowane do całości.

Tutaj taka zwrotka: 

image.png

Bo teraz bolą oczy od żółtego.

Gwiazdki done, co do działów i całej reszty, prosiłbym byś napisał to w odpowiednim dziale, łatwiej mi będzie takie propozycje przeglądać.

Blaaszka lubi to
Opublikowano

Polecam co nie co rozjaśnić tekst pisany 

http://prntscr.com/la1o2r

Dodatkowo tak jak tkoś wyżej wspomniał wyrównać reakcję razem z "Cytuj" i serduszkiem,

+ tak na przyszłość, co wy na to żeby wprowadzić dwie wersje kolorystyczne forum? Białe i czarne? Byłoby to fajnym urozmaiceniem ^^

Wracając do tego pasku z lewej strony, zlewa się kolor "Members" razem z tytułem, proponuję dać kolor tytułu coś ala taki i zmniejszyć rozmiar fonta

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
2 minuty temu, xOstateczny napisał:

Polecam co nie co rozjaśnić tekst pisany 

http://prntscr.com/la1o2r

Dodatkowo tak jak tkoś wyżej wspomniał wyrównać reakcję razem z "Cytuj" i serduszkiem,

+ tak na przyszłość, co wy na to żeby wprowadzić dwie wersje kolorystyczne forum? Białe i czarne? Byłoby to fajnym urozmaiceniem ^^

Wracając do tego pasku z lewej strony, zlewa się kolor "Members" razem z tytułem, proponuję dać kolor tytułu coś ala taki i zmniejszyć rozmiar fonta

O tych 2 wersjach gdzieś mi myśl przeszła, ale po kolei :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Przed chwilą, xOstateczny napisał:

Screenshot_20181024-223825_Chrome.jpg

Ucina rangi i tytuły. Tutaj pobawilbym się i pozmieniał conieco

Zostawimy na mobile same rangi najprawdopodobniej, bo inaczej będzie za dużo rzeczy i ciężko to sensownie tam pokazać :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
22 minuty temu, xOstateczny napisał:

Screenshot_20181024-223825_Chrome.jpg

Ucina rangi i tytuły. Tutaj pobawilbym się i pozmieniał conieco

Obczaj teraz :)

Opublikowano
Dnia 24.10.2018 o 23:02, Nightmare' napisał:

Obczaj teraz :)

Screenshot_20181025-055452_Chrome.jpg

Jest okej, tylko teraz na całą zawartość daj margin top, zmniejsz bottom, bo jest niepotrzebny za duży odstęp 

Screenshot_20181025-060043_Chrome.jpg

Avatar względem nicku i rangi nie jest wysrodkowany (albo na odwrót?)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ogólnie to styl bardzo mi się podoba, trzeba będzie się przyzwyczaić ale damy radę.
Pierwsza rzecz która rzuciła mi się w oko to niepasujące do stylu grafiki w dziale o grze Minecraft.
image.png
W każdym poddziale do tej gry jest ten sam problem, nie pasują one kolorystycznie.

Biter. lubi to

8aVvxa2.png

Opublikowano
16 minut temu, Kubix03 napisał:

Ogólnie to styl bardzo mi się podoba, trzeba będzie się przyzwyczaić ale damy radę.
Pierwsza rzecz która rzuciła mi się w oko to niepasujące do stylu grafiki w dziale o grze Minecraft.
image.png
W każdym poddziale do tej gry jest ten sam problem, nie pasują one kolorystycznie.

Nowa grafika do działu jest w trakcie tworzenia :)

Makin i Kubix03 lubią to
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Tak jak zapowiadaliśmy to nie koniec zmian na forum. Po całonocnych pracach optymalizacyjnych

Zajęło wam to całe 2, lub nawet 3 lata. Gratuluję 

Edytowane przez kopyteczkoo

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
9 minut temu, Lord Makin napisał:

Ktoś tu liczyć nie umie :/ 

Więcej? :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...