Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy styl MPCforum.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Hm, ale wiesz że najsensowniej będzie przywrócenie tych plakiet osobą które je zdobyły w poprzednim czasie, nie jest to priorytet itd, ale dawało to też znak fajnej aktywności osoby która siedziała też na forum, chyba pamiętasz doskonale te czasy kiedy każdy chwalił się ilością plakiet, niby szczegół a cieszył. Będę czekać dalej i patrzeć uważnie jak się rozwija forum na nowo, mimo iż nie raz odpierdalałem tutaj maniane tyrając twój zespół GM'ów, niestety rozumiesz że przy takiej małej ilości userów na kogoś musiało paść, miłej dalszej pracy, trzymam kciuki ;)

A wiem :) spokojnie :) 

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
50 minut temu, Nightmare' napisał:

A weź włącz adblocka i sprawdź :D

chroma mam czystego bo instalowałem żeby tylko sprawdzić

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Bumbap napisał:

chroma mam czystego bo instalowałem żeby tylko sprawdzić

Tak czy tak sprawdź na Adblocku

Opublikowano
1 minutę temu, EmmBeee napisał:

Po tylu latach, fajne zmiany, lecz lekkie poprawy musicie jeszcze wprowadzić.

Owszem, kolejne poprawki w drodze :) 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
16 minut temu, xOstateczny napisał:

Ja ogólnie spróbowałbym jakoś zmienić ten po lewej panel, coś jakoś nie siada mi ten rodzaj.

Ale ogólnie zmiany jak zawsze na mega +

To teraz tylko czekać aż mgt wróci xD

Tzn? Zmniejszyć? Jak zmienić, bo możemy coś z nim pokombinować

EXPmIpC.gif

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Makin napisał:

Tzn? Zmniejszyć? Jak zmienić, bo możemy coś z nim pokombinować

Po prostu nie siada mi kompletnie styl, układ tego panelu. Ale to mogą być już gusta

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ogólnie wygląda ładnie, na pewno "nowocześniej" i daje tego "czegoś" na stronke. Zmiana według mnie na wielki +.

Makin lubi to

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Przy stronie głównej, styl jest rozszerzony, jakby można było go zmniejszyć to by było git 

Tzn?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na początku wprowadzenia nowej aktualizacji na forum podobało mi się to, że styl nawiązywał do starego wyglądu forum. Z perspektywy czasu i patrząc na to co teraz zaprezentowaliście myślę, że pozostawanie przy starych kanonach to był błąd. Forum teraz wygląda świeżo, nowocześnie i w końcu inaczej. Nie jest takie szerokie jak to było poprzednio (to wyglądało strasznie) i działa dużo szybciej. Czekam jeszcze na naprawę możliwości zmieniania tła na profilu i możliwość ustawienia jaki bloczek ma być pierwszy wyświetlany dla odwiedzającego - jeśli to możliwe.

Duży plusik, mam nadzieję że na tym nie poprzestaniecie. :ok:

Makin lubi to

Opublikowano
54 minuty temu, Damian napisał:

Na początku wprowadzenia nowej aktualizacji na forum podobało mi się to, że styl nawiązywał do starego wyglądu forum. Z perspektywy czasu i patrząc na to co teraz zaprezentowaliście myślę, że pozostawanie przy starych kanonach to był błąd. Forum teraz wygląda świeżo, nowocześnie i w końcu inaczej. Nie jest takie szerokie jak to było poprzednio (to wyglądało strasznie) i działa dużo szybciej. Czekam jeszcze na naprawę możliwości zmieniania tła na profilu i możliwość ustawienia jaki bloczek ma być pierwszy wyświetlany dla odwiedzającego - jeśli to możliwe.

Jeszcze trochę prac przed nami :)

Damian lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Damian napisał:

Bardzo dobry pomysł z tym ustawianiem który bloczek ma być pierwszy. Ja np wolał bym żeby na samej górze były najnowsze tematy.

Edytowane przez MrAdrian976
Makin lubi to

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
3 minuty temu, MrAdrian976 napisał:

Bardzo dobry pomysł z tym ustawianiem który bloczek ma być pierwszy. Ja np wolał bym żeby na samej górze były najnowsze tematy.

Chyba Damianowi chodziło o sekcje na profilu

EXPmIpC.gif

Opublikowano
7 minut temu, MrAdrian976 napisał:

Propozycje możecie pisać w konkretnym dziale, jest zaplecze by wykonać praktycznie wszystko w granicach rozsądku :)

2 godziny temu, xOstateczny napisał:

Po prostu nie siada mi kompletnie styl, układ tego panelu. Ale to mogą być już gusta

Poprawiłem go trochę, jak teraz?

Makin i Biter. lubią to
Opublikowano

Na pewno jest lepiej, niż poprzednio. Myślę, że jeden fon mógłby być wszędzie, a nie jest rozstrzał z nimi:

image.png

Brakuje na pewno fixowanego menu, jest to super ułatwienie i leci już praktycznie do każdego porządnego szablonu.

Jeżeli lecimy już bardzo nowocześnie to kolejną zmianą niech będzie autor tematu, który by wyglądał jakoś stabilnie przy profilu w poście:
image.png

Kolejny kosmetykiem niech jest wyrównanie sidebaru, bo średnio: 

image.png

Następną rzeczą to RWD dla rozdziałki 1366: 

image.png

Jak robicie wszystko okrągłe to kolejną ważną rzeczą pewnie jest ikona działu: image.png

Ogólnie to sporo poprawek jest takich co by się poszło doczepić i dopracować, ale myślę, że to zadanie dla techników, ale w razie czego zapraszam chętnego do kontaktu :P

Podziwiam Dawid :-)

Makin lubi to

k4L2ZMS.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...