Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz serwera Minecraft? Nie wiesz gdzie grać? Zapytaj tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukany tryb serwera: survival + gildie

White-lista: nie

Średnia ilość graczy: Im więcej tym lepiej, ale nie mniej jak 20-30 online :P

Wersja serwera: obojętne

Informacje dodatkowe: Budowanie bazy, podbijanie bazy wrogów... no gilgie, jak kiedyś po prostu :)

polskibigos27 lubi to
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukany tryb serwera: Mini gra capture the flag / team deatch match / destroy the monument, coś jak to: 

White-lista: Nie

Średnia ilość graczy: Powiedzmy, że powyżej 30-40 tak by na arenach było więcej niż 10 graczy

Wersja serwera: Obojętna

Informacje dodatkowe: Chciałbym by były podobne wyspy, oraz możliwość niszczenia bloków. Znalazłem identyczny serwer, ale nie da się tam niczego niszczyć a to właśnie budowanie i niszczenie było najzabawniejsze. Serwer może być zagraniczny, byleby ping był dobry bo na takim hypixel'u mam duże opóźnienia, które utrudniają grę na większości trybów. Obecność klas postaci też mile widziana. Może być premium.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: Skyblock

Średnia ilość graczy: około 50, 70

Wersja serwera: 1.11.2

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

@Yadomi

VictoryCraft.net - Masz od 1.7 do 1.12.2, liczba graczy na skyblocku jest zazwyczaj w okolicach 60, są ciekawe dodatki oraz jest to serwer minigames, na którym znajdziesz także inne tryby. Jeśli byś rozpoczął grę i miał jakiś problem, możesz napisać do mnie, pomogę Ci :)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: Skyblock

White-lista: obojętne

Średnia ilość graczy: 10+

Wersja serwera: obojętne

Informacje dodatkowe: bez P2W (żadnych vipów itp), kiedyś grałem na takim gdzie vip był za wypełnienie zadań, a nie za złotówki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam poszukuję serwera :)

Szukany tryb serwera: Freebuild

White-lista: Obojętnie

Średnia ilość graczy: Powyżej 15 osób online

Wersja serwera: od 1.8 w górę

Informacje dodatkowe: Szukam ciekawego freebuilda na którym nie gra kilku graczy, obowiązkowo z pluginem jobs. Dzięki za pomoc

Opublikowano

Hej :D

Szukany tryb serwera: Survival (nastawiony na budowanie)

White-lista: Obojętnie

Średnia ilość graczy: Najlepiej nieprzekraczająca 20

Wersja serwera: 1.8 w górę

Informacje dodatkowe: Interesują mnie serwery, które zwracają uwagę na kulturę słowa i wzajemne poszanowania drugiego gracza. Mile widziany drop z rud. [nonpremium]

burakssi lubi to
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: vanilla-like

White-lista: bez znaczenia

Średnia ilość graczy: bez znaczenia

Wersja serwera: najnowsza

Informacje dodatkowe: Preferuję mapę, która nie ma ograniczonego rozmiaru. Nie chcę dostępu do komend typu /home /spawn. Wysoki poziom trudności. Grief prevention lub inna forma zabezpieczone przed griefem + brak claimów w netherze oraz endzie. Mile widzane resety endu oraz netheru. Modyfikowane mobki oraz sklepy wieśniaków mile widziane. Brak admin shopa.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Szukany tryb servera: Towny lub bardzo podobne

White-lista: Obojętnie

Średnia ilość graczy: minimum przynajmniej 10 graczy

Informacje dodatkowe: Dobrze rozwinięta ekonomia, polityka oraz roleplay. Najlepiej brak możliwości zakładania miast tylko sprawowanie władzy nad kilkoma przez kilku władców, ale standardowo zakładanie mi nie przeszkadza. Rozwinięty handel - to najważniejsze :v

Wiem że w Polsce trudno o taki serwer, ale jeśli ktoś zna to dziękuję <3

Opublikowano

Szukany tryb serwera: survival

Średnia ilość graczy: bez znaczenia, ale na plus jakby było ich niewielu

Wersja serwera: bez znaczenia, ale fajnie byłoby coś nowszego, bo słyszałem że fajne rzeczy pododawali

Informacje dodatkowe: szukam klasyki. Miłym dodatkiem byłyby jakieś modyfikacje na monsterki czy coś taego typu, ale nie jakieś udziwnienia chore. Drop z rud. Taki typowy survival żeby polatać po wolnej mapce, pokopać, zbudować se coś i fajnie ma być. Chcemy z ziomkiem pograć w jakeigoś klasyka, a nie grane w mc bylo od lat.

burakssi lubi to
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Po kilku latach mam ochotę pograć na serwerze z działkami (jak to było na początku gry popularne :D). Czy ktoś mógłby polecić ciekawy serwer z przynajmniej przyzwoitą liczbą graczy (wersja gry dowolna), bo już się nie orientuję czy istnieją takowe + jedynie co znalazłem to mini gry albo hardcore. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: Mody

White-lista: obojatenie

Średnia ilość graczy: Obojętnie

Wersja serwera: Min 1.6.4

Informacje dodatkowe: Poszukuje serwera na modach na którym będzie można spędzić trochę czasu bez obawy padnięcia serwera. 

Jeśli ktoś ma coś ciekawego proszę o wiadomość PW. Może być również serwer zagraniczny. Ewentualnie linki do serwerów proszę na priv. 

Opublikowano

Szukany tryb serwera: Polski parkour

Wersja serwera: Obojętnie

Informacje dodatkowe: Najlepiej coś w stylu dawnego mc4u, myotherworld etc.

Opublikowano

Szukany tryb serwera: Survival/ PVP

Wersja serwera: Obojętnie

Informacje dodatkowe: Pamiętam jak kiedyś grałem to były takie serwery z broniami np excalibur, kosa czy jest jeszcze jakiś taki na którym gra przynajmniej te +50 osób?

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukasz serwera Minecraft? Nie wiesz gdzie grać? Zapytaj tutaj!
  • Biter. przypiął/eła ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: Vanilla, Freebuild

White-lista: obojętnie

Średnia ilość graczy: sporo, może być nawet kilku, ale aktywnie grających.

Wersja serwera: najlepiej jak najwyższa.

Informacje dodatkowe: Czuję się czasami staro, wiedząc, że mam 24 lata a wciąż gram w Minecrafta i wciąż uwielbiam tą grę tak samo jak na początku, kiedy zaczynałam (rok 2013). Wciąż tak samo mnie ona fascynuje i tak samo ciekawi. Aczkolwiek ubolewam nad tym, że w Minecrafta grają głównie młodziaki, i to na dosyć kiepskim poziomie zarówno gramatycznym jak i intelektualnym. Nie chcę nikogo ani obrazić ani urazić, ale takie są po prostu fakty. Ilekroć dołączam do jakiegoś serwera czy grupy na facebooku, niestety, przesiaduje tam głównie dzieciarnia. No, nie zrozumcie mnie źle, lubię dzieci, ale... Nie. Po prostu nie. Takie towarzystwo w grze totalnie mi nie pasuje. Dlatego szukam graczy do wspólnej gry, ale do gry dojrzałej i na poziomie. Nie wymagam wieku 18+, bo wiek to tylko liczby, ale dobrze by było, jeśli trafiłabym po prostu na ludzi z klasą i dojrzałością. :) Jak dotąd, tylko raz miałam zaszczyt grać na serwerze z poziomem i ze świetnymi ludźmi. Był to mój ukochany freebuild, gdzie u władzy zasiadały Tilli i BukkitSmerf. Poznałam tam mnóstwo świetnych osób, z którymi mam kontakt po dziś dzień. :) Typ serwera, wersja gry, typ, wszystko to jest mi obojętne, bo serwer tworzą ludzie i to na nich najbardziej mi zależy. Aczkolwiek nie ukrywam, że preferowałabym Freebuild, Creative, survival lub Vanillę. Jestem z tego pokolenia, które na Vanilli budowało wspólnie całe miasta, doskonale się przy tym bawiąc. Obecnie, serwery vanilla i inne tego typu, nudzą ludzi. Szukają oni jak najbardziej urozmaiconych i wypasionych serwerów. Cóż... To nie dla mnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.11.2018 o 12:59, Lorellai napisał:

Szukany tryb serwera: Vanilla, Freebuild

White-lista: obojętnie

Średnia ilość graczy: sporo, może być nawet kilku, ale aktywnie grających.

Wersja serwera: najlepiej jak najwyższa.

Informacje dodatkowe: Czuję się czasami staro, wiedząc, że mam 24 lata a wciąż gram w Minecrafta i wciąż uwielbiam tą grę tak samo jak na początku, kiedy zaczynałam (rok 2013). Wciąż tak samo mnie ona fascynuje i tak samo ciekawi. Aczkolwiek ubolewam nad tym, że w Minecrafta grają głównie młodziaki, i to na dosyć kiepskim poziomie zarówno gramatycznym jak i intelektualnym. Nie chcę nikogo ani obrazić ani urazić, ale takie są po prostu fakty. Ilekroć dołączam do jakiegoś serwera czy grupy na facebooku, niestety, przesiaduje tam głównie dzieciarnia. No, nie zrozumcie mnie źle, lubię dzieci, ale... Nie. Po prostu nie. Takie towarzystwo w grze totalnie mi nie pasuje. Dlatego szukam graczy do wspólnej gry, ale do gry dojrzałej i na poziomie. Nie wymagam wieku 18+, bo wiek to tylko liczby, ale dobrze by było, jeśli trafiłabym po prostu na ludzi z klasą i dojrzałością. :) Jak dotąd, tylko raz miałam zaszczyt grać na serwerze z poziomem i ze świetnymi ludźmi. Był to mój ukochany freebuild, gdzie u władzy zasiadały Tilli i BukkitSmerf. Poznałam tam mnóstwo świetnych osób, z którymi mam kontakt po dziś dzień. :) Typ serwera, wersja gry, typ, wszystko to jest mi obojętne, bo serwer tworzą ludzie i to na nich najbardziej mi zależy. Aczkolwiek nie ukrywam, że preferowałabym Freebuild, Creative, survival lub Vanillę. Jestem z tego pokolenia, które na Vanilli budowało wspólnie całe miasta, doskonale się przy tym bawiąc. Obecnie, serwery vanilla i inne tego typu, nudzą ludzi. Szukają oni jak najbardziej urozmaiconych i wypasionych serwerów. Cóż... To nie dla mnie.

U nas na serwerze, VictoryCraft.net, pomijając osoby, które szkodzą innym znajdziesz dość ciekawe towarzystwo do grania. Masz tryby takie jakie chciałaś: creative, freebuild, survival i wiele więcej, także zapraszam :D 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 1/2/2019 o 19:33, _neizyy napisał:

Szukany tryb serwera: SkyBlock z ekonomią

White-lista: nie

Średnia ilość graczy: od 5

Wersja serwera: obojętnie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukany tryb serwera: Survival+Frakcje

Średnia ilość graczy: 30+

Wersja serwera: 1.12.2

Informacje dodatkowe: 

Jestem graczem który zaczynał grać w MC w wieku około 10 lat aktualnie mam drugie tyle także Jestem zdruzgotny tym co się dzieję na obecnych "survivalach"

Szukałem wiele serverów ale określenie ich mianem survivalu to kpina.

Poszukuje klasycznego survivalu bez ceregieli typu sethomy, kity, expiarki na respach.

Mogą być zawody i sklepy ale wszystko drogie i bez spamu itemów

Nieakceptuje także ustawiania działek, nietykalnch prywatnych skrzyń itd.

jestem w stane zaakceptować drop z cooblestone celem usunięcia hackerów.

Jeżeli ktoś zna server zbliżony do podanych kryterów to czekam na informacje.

Pozdrawiam. ;)

Edytowane przez Bajtek22
cytat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: EasyHC , MegaDrop

White-lista: Nie

Średnia ilość graczy: bez znaczenia

Informacje dodatkowe: Darmowy SVIP 

Porządna Administracja

Ogarniete Pluginy,Skrypty

Dobry Prefix Chatu.

Dobry antybot

Musi Być essentials spawn , Essentials Chat

Ogarnięty Spawn. Za odpowiedzi dziekuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Szukany tryb serwera: Prywatny Serwer Survival (Serwer Typu Ferajna)

White-lista: Tak

Średnia ilość graczy: 5+

Wersja serwera: 13+

Szukam Serwa do Seri na YouTube

Edytowane przez Dziku_YouTube
musiałem cos dopisac
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: MINI GRY thewalls

White-lista: NIE

Średnia ilość graczy: 1000

Wersja serwera: obojętne 

Informacje dodatkowe: serwer na którym ekonomia stawiana jest na pierwszym miejscu. Serwer który nie umiera. Pamięta ktoś craftgames.pl? Za czasów gdy grał tam sitrox? Właśnie takiego serwera szukam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukany tryb serwera: survival

White-lista: obojetnie

Średnia ilość graczy: minimum 15

Wersja serwera: bez znaczenia 

Informacje dodatkowe: jakis serwer ktory jeszcze nie wystartowal na ktorym vipy nie maja od razu najlepsze eq i obowiazkowym pluginem factions

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Szukany tryb serwera: survival 

White-lista: nie

Średnia ilość graczy: min 5-10

Wersja serwera: najlepiej najnowsza

Informacje dodatkowe: najlepiej bez gildii tylko jakieś zabezpieczanie terenu 

I bez lvl tylko wspólne budowanie z innymi 

Lub skyblock co niedawno wystartował 

Edytowane przez Fanez
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano