Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System nagród wraca na forum!

Aive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedyś chyba Best Membera dostawało się jak wcześniej zdobyło się Gold Membera i Blue Membera albo jakieś inne dwie plakietki i wymieniało się je na tą jedną i imo był to lepszy sposób na tą nagrodę, a teraz każdą praktycznie można wygrać w konkursie. Tak czy inaczej dobrze, że stare plakietki wracają :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
1 minutę temu, Sneakysu napisał:

Kiedyś chyba Best Membera dostawało się jak wcześniej zdobyło się Gold Membera i Blue Membera albo jakieś inne dwie plakietki i wymieniało się je na tą jedną i imo był to lepszy sposób na tą nagrodę, a teraz każdą praktycznie można wygrać w konkursie. Tak czy inaczej dobrze, że stare plakietki wracają :>

Nie nie, zapomniałam dopisać tego ze względu na późną porę i zmęczenie - nagrody będzie trzeba zdobywać po kolei, czyli najpierw Champion, potem Blue etc. Jedynie w większych i wyjątkowych konkursach będzie można zdobyć od razu +2 poziomy. :)

Damian, Makin i Sneakysu lubią to
Opublikowano
6 minut temu, Vindow napisał:

Te plakietki chyba wymagają odświeżenia :24_stuck_out_tongue:

12 godzin temu, Aive napisał:

Czekają nas jeszcze zmiany graficzne w tym kierunku, plakietki zostaną dostosowane do obecnego wyglądu forum.

Jak wspomniałam, będą jeszcze zmiany graficzne, żeby nagrody zostały odświeżone i pasowały do nowego skina. ;) 

Makin i Damian lubią to
Opublikowano

Mam wrażenie, że niektórzy nie rozumieją co zostało napisane. To jeszcze nie jest finalna wersja, a dla osób, które miały rangi dużo wcześniej też coś przewidujemy :) 

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Ja się pytam gdzie jest mój black member za boże narodzenie, halo kierzek!!!!

Edytowane przez Valze
Opublikowano

Dobry pomysł, chciałbym aby dawna duma i potęga MPC wróciła... Wiem że te działania tego efektu nie zwrócą, ale to dobry krok! :D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano
18 minut temu, Beater napisał:

Dobry pomysł, chciałbym aby dawna duma i potęga MPC wróciła... Wiem że te działania tego efektu nie zwrócą, ale to dobry krok! :D

Ale to nie koniec działań ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
5 minut temu, Lord Makin napisał:

Ale to nie koniec działań ;)

Makin! Dobrze Cie widzieć stary byku! Wierze w Twoje słowa i jeśli będę mógł jakoś pomóc to chętnie pomogę ( w wolnej chwili) 

To forum ma swoją politykę i jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to powiem tak " Za rządków kokosza było inaczyj <3" hahaha 

Nic nie trwa wiecznie... Ja myślę, że żeby to forum znów zaczęło błyszczeć to przydał by się mój pomysł z 2012r czyli " MPC CHEAT LOADER" i świeże cheaty do gier wysokiej jakości undeteced" Najlepiej drogie i zasięgi by się zwiększyły i piniądz by sie zgadzał :D

MozYYY lubi to

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano
2 minuty temu, MozYYY napisał:

Czekam na zmianę nazwy na MultiPlayer Cheats i będę zadowolony.

to se na vrati niestety, co najwyzej sentyment zostanie 

1 minutę temu, Beater napisał:

Makin! Dobrze Cie widzieć stary byku! Wierze w Twoje słowa i jeśli będę mógł jakoś pomóc to chętnie pomogę ( w wolnej chwili) 

To forum ma swoją politykę i jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to powiem tak " Za rządków kokosza było inaczyj <3" hahaha 

Nic nie trwa wiecznie... Ja myślę, że żeby to forum znów zaczęło błyszczeć to przydał by się mój pomysł z 2012r czyli " MPC CHEAT LOADER" i świeże cheaty do gier wysokiej jakości undeteced" Najlepiej drogie i zasięgi by się zwiększyły i piniądz by sie zgadzał :D

Nie wiem, czy dziś gdzie po używaniu public cheatów predzej, czy później leci ban na całe konta w grach ma jeszcze sens. Poza tym stosunek ludzi do cheatowania jest zupełnie inny, głównie przez esport i gry, gdzie kładzie sie nacisk na współzawodnictwo i to nie klasówka z matmy, że fajnie podejrzeć rozwiązanie zadania. Owszem, na takich indywidualnych cheatach można spokojnie sobie pograć i "dopomóc" sobie, ale to zwykle skrojone rozwiązanie za odpowiednią cenę :P ale inne wątki programistyczne są na pewno warte wzięcia pod uwagę ;)

MozYYY i Beater lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano
2 minuty temu, arko napisał:

Oddajcie moją elitę, którą dostałem od typa co włamał się na konto kierzka. 

Gdyby to był on, to dostałbyś pewnie nawet 2 :D 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
9 godzin temu, Nightmare' napisał:

Na spokojnie, daj nam kilka dni na skończenie pewnych prac, szykujemy spore update więc myślę że będziesz zadowolony (:

Nightmare? to ten legendarny nightmare co pisał cheaty do Warrocka? i robił tutoriale o kodowaniu na tym forum wiele lat temu? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...