Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapewne co jakiś czas zaglądasz na ten dział by dowiedzieć się czegoś o skryptach do lola. 

Przez długi czas grałem na skryptach na różnych platformach i zdobyłem trochę wiedzy i znajomości.

OBECNA SYTUACJA:

Riot wydał dużo pieniędzy na świetne zabezpieczenia i żaden publiczny cheat nie będzie niewykrywalny gdyż "specjalna grupa" rozkodowuje pliki exe, dllki i inne opcje po czym plik leci na czarną liste i nic nie da że zmienisz jego nazwe na np "Nvidia.exe" czy "Intel.exe" (bo tak większość sprytniejszych robiła). Nie tylko client gry skanuje całą liste procesów ich hashe,id i nazwy, ale i oblicza każde kliknięcie ruch kontrolera w stosunku do ruchów w grze. Do niedawana niewykrywalny był GOS EXTERNAL (płatny) oczywiście jeśli ktoś znał temat to wiedział jak wykorzystać tą platforme ( osobiście wbiłem na tym d5, chociaż d5 to ja miałem i bez cheatów) to gwarantował on dobrą zabawe, gdyż całkowicie symulował ruchy w grze i na tym etapie był niewykrywalny ponad to kod cheata działal live z innego pliku np notatnika co całkowicie dawał mu niewidzialność. Niestety lub stety loader gosa został rozkodowany i poleciały bany ( gos był ostatnią publicznym płatną działającą platformą) 

-Aktualnie nie ma nic publicznego undeteced a jeśli będzie to kilka dni lub tygodni

CZY SĄ OBECNIE JAKIEŚ DZIAŁAJĄCE SKRYPTY UNDETECED?:

-Tak są i będą. 

Pamiętam ciekawą platforme GOELITES, która miała naprawdę dobrej jakości skrypty i zabezpieczenia ( wbiłem na tym master tiera).

Gdy tylko stała się ona publiczna płatna nie minęło dużo czasu aż poleciały bany i stała się deteced. Tak stało się z każdą publiczną płatną platformą gdyż pracownicy z anticheata riotu po prostu kupili subskrybcje i zrobili swoje.

W ramach ciekawostki powiem, że GOELITES dalej działa i to świetnie, jednak jest prywatną i dobrze kosztującą platformą dla (elity) i mało kto wie o jej istnieniu.

Istnieje kilka prywatnych płatnych świetnych platform skrypterskich do lola na których ludzie grają już ponad pół roku bez bana.

Na kilku proponowałem pieniądze za dostęp, na większości po dłuższej rozmowie z administracją byłem proszony o skan dowodu i 150 euro na mieś lub informacją zwrotną że nie ma opcji i koniec rozmowy. (w ramach ciekawostki powiem że topowe platformy mają chińskich developerów którzy opiekują się skryptami czuwają nad niewykrywalnością) 

Platformy skrypterskie generują ogromne przychody bo mimo niemałych czasami cen jest wielu chętnych. Obecnie wiem że niedługo ma wyjść nowa publiczna płatna platforma, która dłuższy czas ma być undeteced.

To że lol ma dobre zbapieczenia nie znaczy że BYPASS nie istnieje bo stara zasada programowania brzmi "łatwiej złamać niż zabezpieczyć"  na zagranicznych portalach z ofertami o prace jest kilka ogłoszeń o poszukiwanych programistach do platform skrypterskich do lola i proponuję się im dobre pieniądze i nie dziwie się.

Anyway lol zaczyna umierać... 

Co sądzicie o tym wszystkim? 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Tak było i będzie, to nieustanna walka. To, że cheaty są priv nie oznacza że prędzej czy później padną.

Czy lol umiera? Wątpie. Racja, ostatnio mało się dzieje, ale myślę, że do póki nie ma jakiejś dobrej konkurencji MOBA,

to raczej LoL będzie dalej grany.

Co do samych cheatów czy skryptów. Publiczne cheaty już od dawna wydawały się unlegit, bo skoro można je kupić to wiadome że dość

szybko poleci jakiś fix na cheaty (o ile da sie nazwać fixem to).

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Gdybym miał czas to odświeżyłbym swoją wiedzę i może sam coś zrobił, chociaż z drugiej strony, za nim udałoby mi się to zrobić całkowicie niewykrywalne to zajęło by kilka miesięcy... chciałbym ale chyba nie mam na to czasu... Studia, rodzina, prowadzenie firmy... To wszystko sprawia że nie ma czasu na niektóre hobby.

Stworzenie czegoś za co sypały by się bany mija się z celem..

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • Aive zmienił(a) tytuł na Skrypty UNDETECTED | 2018/2019
Opublikowano
13 godzin temu, xdemax1 napisał:

A z bolem co się stało? Calkowicie zakończyli działalność, bo nawet na forum nie idzie sie zarejestrowac

Nie znam dalszych poczynań BOLA... Dam znać jak coś się dowiem ;)

9 godzin temu, KastaKlamot napisał:

GE jest private ale żeby dostać dostęp to hoho skan dowodu czy kasa to mało powiedziane.

Niestety to prawda :(, ale czuje w kościach że niedługo pojawi się coś dobrego ;)

Opublikowano
23 godziny temu, Beater napisał:

Gdybym miał czas to odświeżyłbym swoją wiedzę i może sam coś zrobił, chociaż z drugiej strony, za nim udałoby mi się to zrobić całkowicie niewykrywalne to zajęło by kilka miesięcy... chciałbym ale chyba nie mam na to czasu... Studia, rodzina, prowadzenie firmy... To wszystko sprawia że nie ma czasu na niektóre hobby.

Stworzenie czegoś za co sypały by się bany mija się z celem..

No i śledzenie postępów ligii etc.

Tak czy siak według mnie na ten moment nie opłaca się nic nowego pisać, lepiej poczekać aż wejdzie cały nowy sezon ^^

21 godzin temu, xdemax1 napisał:

A z bolem co się stało? Calkowicie zakończyli działalność, bo nawet na forum nie idzie sie zarejestrowac

Nie został czasem priv?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
17 godzin temu, xOstateczny napisał:

No i śledzenie postępów ligii etc.

Tak czy siak według mnie na ten moment nie opłaca się nic nowego pisać, lepiej poczekać aż wejdzie cały nowy sezon ^^

Nie został czasem priv?

BOL nie został priv po prostu się wyłożył bo staff to byli idioci tak samo jak userzy a tak swoja droga jedna osoba robila update przez ponad dwa lata i nie byl to ani spudgy ani husky ani aroc, ja tam byłem moderatorem a @Marcoly scripterem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 29.10.2018 o 17:10, donsciecha napisał:

EloSuite za niedługo wychodzi :)

Priv? Czy będzie open z free i paid? Bo jeśli to drugie to pewnie max miesiąc i też się wyłoży jak reszta.

10 godzin temu, AsunaChan napisał:

a jak sie skontaktować z kims o goelites zeby pogadać o płatności >?

Szukaj ludzi którzy mają dostęp.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
11 godzin temu, xOstateczny napisał:

Priv? Czy będzie open z free i paid? Bo jeśli to drugie to pewnie max miesiąc i też się wyłoży jak reszta.

Szukaj ludzi którzy mają dostęp.

tylko gdzie takich szukac

qxw0er.jpg

Opublikowano

Co jakiś czas widze jak ktoś odpala streama z hanbota na yt I gra po 8h i jakoś jest git. Osobiście ja od ponad 3 lat nie grałem grałem na odpalę imo brakuje mi tego funa z gry jak to było w 2014 :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Dnia 10.11.2018 o 08:54, xOstateczny napisał:

Był dostęp włączony przez bodajże tydzień czy jakoś tak, żeby wejść na forum i na discorda się zapisać. Ja się zapisałem, lecz miałem formata komputera i nici z tego.  Raczej będzie to priv. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
22 godziny temu, czikit20 napisał:

Pojawiło się coś? Swego czasu grałem ponad rok na L# po czym ban 
Mam nadzieje ze temat będzie aktualizowany o kolejne nowinki.

Rift

Opublikowano
Dnia 29.12.2018 o 15:38, czikit20 napisał:

Pojawiło się coś? Swego czasu grałem ponad rok na L# po czym ban 
Mam nadzieje ze temat będzie aktualizowany o kolejne nowinki.

Jak kolega wyżej napisał RIFT

Aktualnie mam dostęp do platformy i rozwija się w bardzo ciekawym kierunku. 

Jesli ktoś jest zainteresowany dostępem zapraszam na priv

Opublikowano

kapuściane łby zapamiętajcie sobie że czasy cheatów do lola się skończyły

koniec jechania ryzem/ cassio na bolu/leaguesharpie

koniec darmowego LP trzymając spacje

te czasy się skończyły, padło Bot of Legends, padł Leaguesharp, padło EloBuddym i padło nawet płatne gaming of steroids

różnica jest taka że kiedyś bany w ogóle nie leciały, potem zdarzały się raz na jakiś czas a teraz masz 100% pewnego bana za używanie skryptów

pogódźcie się z tym że koniec cheatowania w league of legends

koniec chwalenia się rangą przed znajomymi w szkole bo zaraz banik poleci tak czy siak 

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano
21 minut temu, skejtjan napisał:

kapuściane łby zapamiętajcie sobie że czasy cheatów do lola się skończyły

koniec jechania ryzem/ cassio na bolu/leaguesharpie

koniec darmowego LP trzymając spacje

te czasy się skończyły, padło Bot of Legends, padł Leaguesharp, padło EloBuddym i padło nawet płatne gaming of steroids

różnica jest taka że kiedyś bany w ogóle nie leciały, potem zdarzały się raz na jakiś czas a teraz masz 100% pewnego bana za używanie skryptów

pogódźcie się z tym że koniec cheatowania w league of legends

koniec chwalenia się rangą przed znajomymi w szkole bo zaraz banik poleci tak czy siak 

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Istnieją cheaty po dziś dzień, zazwyczaj są one private i nawet ty czy ja o nich nie wiemy. GOS, BOL czy L# padły bo były bardzo znane i dostępne dla każdego. Rozkodowanie takiego cheata dla Riot było kluczowe, dlatego tak szybko padły. Prywatne platformy mają to do siebie, że ciężko pracownikowi Riot będzie dostać się do niej, dlatego będzie dłużej istniała.

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...