Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do dll

Misi3kK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Szukam programu gdzie moge otworzyc pliki dll. które są zabezpieczone, symbolami i znakami. 

Chce taki program gdzie moge to otworzyć i zobaczyć co tam jest napisane,. (chce wypakować pliki serwerowe jednego serwera).

To jest ukryta treść, proszę

• Aive zmienił(a) tytuł na Witam szukam programu do Dll
Opublikowano

Bo to plik binarny, a ty próbujesz otworzyć notepadem jako tekst więc nie dziwne że takie "dziwne znaczki"...

Jeżeli ten DLL jest pisany w .NET możesz posłużyć się programem 

Jeżeli nie to bodajże musiałbyś posłużyć się inżynierią wsteczną, ale nie jestem pewien może jest jakiś sposób ;) Znam tylko dekompilator do .NET

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam programu do dll
Opublikowano

Pokazałem ss dla przykładu, jak juz chcesz krytykować mnie, ze notatnikiem to próbuje otwierać, probowalem juz tym "Jetbrains" i lipton.  

Opublikowano

Nie krytykuję, tylko informowałem że będą takie dziwne znaczki przy otwieraniu różnego rodzaju plików binarnych ;D nie obrażaj się :P

Co do dekompilacji to inżynieria wsteczna, ale to chyba mija się z celem, zdradź może co chcesz uzyskać z tych "plików serwerowych", może tak pomożemy.

Opublikowano

Mhm dokladnie, to chce mob.proto/pc,pc2/icon/items 

Nie moge znalesc w sieci setow co chce i bossow co chce, a ten serwer wlasnie to ma. :)

(Kiedys mi sie udalo dostac dostep tylko nie pamietam jakim programem to robilem). 

A dokladnie to chce dostep do VMT2.  (nwm wlasnie czy nie mam starego klienta z 2016/2017 gdzies to moze wypakuje bo tam napewno dll nie ma.  2018 to tylko 1x nowy set jest i pare bossow. :D

Dobra temat mozna spokojnie zamknac, znalazlem klient z 2017r. ktory jest "okej do wypakowania" hehe. Przepraszam za temat. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...