Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Do realizacji]Linkowanie profilu STEAM

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

proponuje przywrócić opcję sprzed roku, która umożliwiała szybkie przejście do profilu STEAM.
Mniej więcej wyglądało to tak ↓

steam.png

Tyle, że zamiast sztywnego tekstu był odsyłacz. Wystarczyło w profilu MPCforum podać swoje ID użytkownika

To jest ukryta treść, proszę

185241494535326637230.png

Opublikowano

Dodam od siebie jeszcze, jakby można było więcej mediów społecznościowych integrować. Nawet nie chodzi o same logowanie się tylko po prostu wklejanie linków i np.

image.png

Tutaj by były takie okrągłe ikony z tymi mediami, myślę, że fajnie by to wyglądało :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano
7 minut temu, Blaaszka napisał:

Dodam od siebie jeszcze, jakby można było więcej mediów społecznościowych integrować. Nawet nie chodzi o same logowanie się tylko po prostu wklejanie linków i np.

image.png

Tutaj by były takie okrągłe ikony z tymi mediami, myślę, że fajnie by to wyglądało :D

Nie wiem, czy to dobry pomysł w tym miejscu. Chyba, że chodzi o shareowanie tresci

EXPmIpC.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Makin napisał:

Niee, brzydko tak

ja tylko pokazałem jakby to mogło wyglądać w wyglądzie posta, oczywiście zostawiam Wam opcję stylistyki

k4L2ZMS.png

Opublikowano
30 minut temu, Blaaszka napisał:

ja tylko pokazałem jakby to mogło wyglądać w wyglądzie posta, oczywiście zostawiam Wam opcję stylistyki

Masz taką opcję w prawym górnym rogu posta ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja wam powiem tak, nie ma takiej opcji bo zbyt wiele rzeczy nagle się tam znajdzie po wprowadzeniu pewnego update. @Lord Makin wie o co chodzi.

Opublikowano
55 minut temu, Lord Makin napisał:

image.png

Możemy tutaj dodać inne kanały social do share'owania

Ale tu nie chodzi o sharowanie, tylko o to, żeby z profilu postu był bezpośredni link do danego profilu społecznościowego. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano
8 minut temu, Blaaszka napisał:

Ale tu nie chodzi o sharowanie, tylko o to, żeby z profilu postu był bezpośredni link do danego profilu społecznościowego. 

Ale po co tam, bo nie rozumiem

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po prostu dla wygody, może to być w profilu użytkownika, a ja zasugerowałem, żeby było po prostu w profilu posta, żeby ładnie to jakoś może wyglądało. Wtedy wywalisz np. Telegrama z profilu posta i dasz po prostu ikonę :D

No, ale jak @Nightmare' mówi, że not, to oddalam swoją propozycję 

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomyślimy nad podobnym rozwiązaniem po upgrade forum, na ten moment sprawdzać czyjś profil można za pomocą "profil steam"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...