Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wciągające gry na iOS'a

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiś fajnych gierek na iOS, które wciągną i nie znudzą się po godzinie. Obojętnie jakiego gatunku, graficznie też obojętnie, chociaż jakieś ładniutkie z chęcią bym sprawdził. Proszę tylko bez gierek które opierają się na nabijaniu punktów i niczym więcej :v 
Ostatnio w co pogrywam to Asphalt 9 ale już powoli mi się nudzi.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
1 godzinę temu, Blaaszka napisał:

Jak lubisz idle, to ja gram osobiście (tylko, że na androidzie) w 

To jest ukryta treść, proszę

Fajna, przyjemna gierka, typowy idle z przejrzystą grafiką i jasnymi celami :D

Tego typu gry już mi się przejadły po dłuuugim czasie grania w Clash of Clans 

Opublikowano

Może Mobile Legends lub pochodne? Ewentualnie jeśli lubisz MMORPG to mogę polecić Daybreak Legends i Lineage 2 Revolution :)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Swego czasu grałam dużo w Marvel Future Fight - nie wiem, czy coś takiego Ci się spodoba, ale na pewno trzeba pograć trochę, żeby mieć odpowiednie przedmioty/postacie.

Opublikowano

Ja osobiście polecam FR Legends - gra o drifcie :) Latasz, upierdalasz dowoli, kupujesz opony, tuningujesz S13 bo takie na start dostajesz, ciągłe aktualizacje i nie nudzi się o dziwo.. Polecam SF Game, zacząłem nowu grać bo dodali nową postać. I PUBG Mobile :) 

Opublikowano
12 godzin temu, SebaToZiomal napisał:

Ja osobiście polecam FR Legends - gra o drifcie :) Latasz, upierdalasz dowoli, kupujesz opony, tuningujesz S13 bo takie na start dostajesz, ciągłe aktualizacje i nie nudzi się o dziwo.. Polecam SF Game, zacząłem nowu grać bo dodali nową postać. I PUBG Mobile :) 

Obczaję to FR Legends, co do SF'a to też zacząłem grać niedawno na w27 a Pubg nudny bo tam większość graczy to boty, chyba że coś się zmieniło. 

Opublikowano
Dnia 15.11.2018 o 14:16, Sneakysu napisał:

Obczaję to FR Legends, co do SF'a to też zacząłem grać niedawno na w27 a Pubg nudny bo tam większość graczy to boty, chyba że coś się zmieniło. 

jak się gra na niskiej dywizji to i są boty :p

Opublikowano
1 minutę temu, SebaToZiomal napisał:

jak się gra na niskiej dywizji to i są boty :p

Nie wiem nawet jakie tam są dywizje i jaką miałem bo grałem zaledwie dwa mecze może, co nie zmienia faktu, że w grze na każdej dywizji nie powinno być botów bo to się mija z celem. Co do tego RF Legends to obczaiłem ale strasznie głupie sterowanie jest, więc średnio mi siada :x 

Opublikowano
Przed chwilą, Sneakysu napisał:

Nie wiem nawet jakie tam są dywizje i jaką miałem bo grałem zaledwie dwa mecze może, co nie zmienia faktu, że w grze na każdej dywizji nie powinno być botów bo to się mija z celem. Co do tego RF Legends to obczaiłem ale strasznie głupie sterowanie jest, więc średnio mi siada :x 

Do Fr Musisz się przyzwyczaić, na początku ujowo będzie szło, później będziesz nakurwiać dobre kąty ;) Ale wiadomo, kto co lubi

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...