Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RhodesMu | S6E3 | Exp: 20x | Drop: 30%|Zapraszamy ! |

RhodesMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakaz AFK na tak malym expie to nie przejdzie wg mnie. Ludzie maja obowiazki i lubia zostawic afk i zajac sie obowiazkami w domu, a exp leci. 

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co pamiętam był kiedyś Mu Helper , ale bez zbierania dropa tylko na dmg , i takie coś miało by racje bytu ,

tylko z tego co staram sie sobie przypomnieć to był sezon 3 ? może 4

Opublikowano
3 godziny temu, j3di napisał:

z tego co pamiętam był kiedyś Mu Helper , ale bez zbierania dropa tylko na dmg , i takie coś miało by racje bytu ,

tylko z tego co staram sie sobie przypomnieć to był sezon 3 ? może 4

Serwer bez MuHelpera w obecnych czasach jest jak sklep osiedlowy w którym nie ma alkoholu...

Obudzcie się, to nie 2008r. :13_upside_down:

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszamy na forum za niedługo jeszcze jedną zmianę planujemy zrobić w konfigu - będzie ankieta.

Propozycje zmian proszę również pisać na naszym forum:

To jest ukryta treść, proszę

Na czas testów exp jest zwiększony do 1000x

Zapraszamy .

// Rav.

Ankieta dotycząca opóźniacza:

Opublikowano
16 godzin temu, Piwko159 napisał:

Gdyby nie ten vip... 

Jakiejś tragedii z nim nie ma, ale fakt - 50% expa więcej to moim zdaniem też zbyt duży boost.

Opublikowano

Sam planowany opóźniacz, dlaVIp mniejszy 24H na wykonanie RR, to jest mega Boost.. Exp 50% większy z tym samym opóźniaczem jest jeszcze okey.

Opublikowano
1 minutę temu, RhodesMu napisał:

Chcielibyśmy was oficjalnie poinformować, że start serwera odbędzie się w niedziele 2 grudnia o godzinie 15:00! Zapraszamy!

super wkoncu to na co czekalem .gralem na starym x-world od jego zamkniecia czekalem na cos takiegi samego a widze ze to jest z takimi ustawieniami

Opublikowano

Odradzam - "Administracja" zachowuje się jak rozwydrzone dzieci, którym ktoś ukradł ulubione wiaderko na piasek.

Brak odpowiedzi na pytania dotyczące ustawień serwera, natomiast sporo rzucania się w przypadku jakiejkolwiek krytyki.

Szkoda, bo z początku zapowiadało się, że może być ciekawie.

Screenshot_2018-11-28-21-55-41-538_com.discord.png

Screenshot_2018-11-28-21-59-35-656_com.discord.png

Opublikowano

wtf :O a co mają ci wchodzić w dupę bo jesteś .. kim ? 

Mnie powyższa wiadomość przekonała, bo już nie jeden był co spełniał "obietnice" niektórych i chciał każdemu podpasować apotem nikt na serwie nie grał.. ludzie sami nie widzą czego chcą dlatego szanuje za to że idziecie własną ścieżką .. 

Chętnie zawitam w niedziele

EDIT:

A i pamiętajcie to nie administracja tworzy serw, tylko ludzie tam grający, więc jak wszyscy będą aktywni to i będzie z kim grać...

a jak ludzie będą szukali tylko na co tu ponarzekać to będzie kolejny serwer widmo lub z paroma graczami....

Opublikowano

Widzę, że kolega se7en bardziej nie mógł się pogrążyć zakładając nowe konto bądź prosząc kolegę aby złożył skargę na nas. 
Szkoda, że tak naprawdę nic nie zyskałeś oraz, że Ci to nie wyszło. Każdy może wejść na serwer discord,
podejrzeć konwersację - nic nie zamierzamy ukrywać. Sam zacząłeś temat i oczerniłeś nas na forum publicznym.

Rozsyłasz fałszywe informacje na nasz temat dotyczące danych osobowych. 

Ja Szymon (.Rav) oraz Karol (Bakaresh) nie jesteśmy żadnym Dawidem G. Co udowodniłem pokazując swój dowód osobisty.

Nie chcemy mieć nic wspólnego z negatywną opinią panującą z powyżej wymienioną osobą.

Zastrzegamy również rozsyłanie fałszywych informacji.

Jak to pewna osoba stwierdziła...

Se7en swojego serwera nie umiał prowadzić, a kogoś będzie pouczał.

Tak mowa tu o słynnym serwerze ayonia.

// Rav. administrator serwera Rhodes Mu

A tutaj kolejne suche fakty o właśnie tym panie:

image.png

Temat został przez nas zakończony i nie mamy zamiaru go kontynuować.

Opublikowano

Nie zakładam nowych kont. To nie w moim stylu. Przyjmijcie opinie innych ludzi na klatę, a nie wymyślajcie, że robi to jedna osoba. 

Z mojej strony nie było żadnego w spomagacza dla nikogo na Ayoni. Lecz to temat był wyjaśniony juz. 

Oszczędźcie czasu na takie fejmowanie serwera, myślę, że osoby które zastanawiały się czy wbić na serwer (w tym również ja), po Waszych wypowiedziach, podejściu aroganckim dla graczy i nie tylko. Podjęły właśnie decyzję. Pozdrawiam i życzę żeby chodź 80+ zawitało dłużej. Pozdrawiam, 7'em. ?

Opublikowano

Widzę, że dalej nie jesteście w stanie przyjąć krytyki i odpowiadacie złowrogim machaniem łopatką, w ogóle nie odnosząc się do tego, o czym wspominałem, czyli Waszych dziecinnych tekstów, że

"gracz nie może wymagać, skoro nie płaci" czy "jak się nie podoba to spadaj - mamy to gdzieś."

Jasne - to Wasz serwer i róbcie z nim co chcecie, ale nie piszcie głodnych kawałków o byciu doświadczonymi graczami, unikalnym configu i słuchaniu propozycji, skoro w momencie jakiejkolwiek krytyki, która bynajmniej nie była chamska, zaczynacie rage'ować.

Myślę, że najlepiej o Was świadczy to, że zamiast jakkolwiek się odnieść do tego co pisałem, to zaczynacie obrażać gościa powyżej, jechać po jego serwerze i zakładać, że jestem multikontem.

Tutaj Milten z discorda, także pudło.

Dla mnie to po prostu żałosne.

Opublikowano

Z przykroscia musze stwierdzic ze termin startu jest chybiony ja pracuje a wiec bedzie to serwer dla tych co niemaja pracy to oni zdominuja go a wiec poczekam na cos innego bawcie sie sami .

Opublikowano
7 godzin temu, PolnaBestia napisał:

Widzę, że dalej nie jesteście w stanie przyjąć krytyki i odpowiadacie złowrogim machaniem łopatką, w ogóle nie odnosząc się do tego, o czym wspominałem, czyli Waszych dziecinnych tekstów, że

"gracz nie może wymagać, skoro nie płaci" czy "jak się nie podoba to spadaj - mamy to gdzieś."

Jasne - to Wasz serwer i róbcie z nim co chcecie, ale nie piszcie głodnych kawałków o byciu doświadczonymi graczami, unikalnym configu i słuchaniu propozycji, skoro w momencie jakiejkolwiek krytyki, która bynajmniej nie była chamska, zaczynacie rage'ować.

Myślę, że najlepiej o Was świadczy to, że zamiast jakkolwiek się odnieść do tego co pisałem, to zaczynacie obrażać gościa powyżej, jechać po jego serwerze i zakładać, że jestem multikontem.

Tutaj Milten z discorda, także pudło.

Dla mnie to po prostu żałosne.

Fakt, faktem kolegę Bakaresh'a i mnie wczoraj trochę poniosło. Jesteśmy tylko ludźmi, mamy swoje obowiązki, pracę, utrzymujemy rodzinę, bądź planujemy ją założyć.
Jesteśmy dorośli - taka sytuacja wynika ze zmęczenia oraz braku czasu. Staramy się jak najlepiej dopracować serwer pod kątem graczy przed startem
dlatego też nie mamy czasu aby odpowiadać na pytania. Wiem, że wczoraj pewne wiadomości były nie na miejscu ale tak jak wyżej wspomniałem jesteśmy tylko ludźmi.

Druga kwestia jest taka, że nie spodziewałbym się w tych czasach takiego zachowania z waszej strony. Z góry mówię, że administracja serwera RhodesMu nie będzie

się przed nikim płaszczyć. Nie będziemy płakać nad tym czy będziecie u nas grać na serwerze czy też nie. W dużej mierze to jest wasza strata, ponieważ to my

staramy się stworzyć dla was ten serwer, a wy nie chcecie z tego skorzystać. My tylko poświęcamy nasz cenny czas, bo pieniądze to tylko rzecz materialna,

która nie odgrywa u nas tak ważnej roli w funkcjonowaniu serwera jak u innych administratorów, którzy myślą tylko o zysku.

Stawiacie nas w złym świetle, a ciekawe jakbyście sobie poradzili na naszym miejscu. Gadanie tego typu, że wszystko da się ustawić, zrobić, jest to bardzo proste -

jest bardzo mylne - macie przykład kolegi, który zaczął nas pouczać, oczerniać oraz podawać fałszywe informacje odnośnie nas. Sam zniszczył serwer - na własne

życzenie, a wie najwięcej. Daj człowiekowi palec to weźmie całą rękę. Dużo serwerów tak upadło zaraz po starcie. Nie stawiamy serwera od podstaw, ponieważ

mamy niezbędną wiedzę. Temat został zakończony, jeżeli kogoś uraziliśmy - przepraszamy.

Wielkie otwarcie w niedzielę 2 grudnia o godzinie 15:00, lista zmian została dodana na stronę serwera www. Prosimy także o zapoznanie się z naszym regulaminem serwera

to właśnie w nim jest informacja odnośnie AFK/PK/KS.

Pozdrawiam

Rav.

Opublikowano

lol teraz tak czytam o tym serwie. po pierwsze bez afk i helpera juz na starcie nie masz szans. to jest mu online (grind)/ po drugie to widze sam sobie odpowiadasz xD  StaukPL = RhodesMu.

a czy to nie pan C...? :P

Opublikowano

Blast-Mu dzięki za udostępnienie publikacji :12_slight_smile:

KILLER chyba pomyliłeś publikacje bo tutaj afk i helper jest dozwolony. A co do reszty to już nawet nie ma co komentować.

Opublikowano
Dnia 24.11.2018 o 17:21, RhodesMu napisał:

Jest autoparty, afk po części będzie dozwolony.

to o co tu kaman? jest czy nie jest? ^^

Dnia 20.11.2018 o 15:23, RhodesMu napisał:

Panowie, w ankiecie na naszym forum wygrywa opcja z opóźniaczem 48h | 36h, więc odstępu 24 h nie będzie.

bez donate or wtf ? xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...