Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyróżnienie dla posiadaczy dotychczasowych nagród

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
7 minut temu, Creative napisał:

I gdzie ja sobie mogę zmieniać tytuł i nick? Bo nie widzę takich opcji. No chyba, że trzeba pisać do Administracji ... :) 

Trzeba.

Opublikowano

I gdzie ja sobie mogę zmieniać tytuł i nick? Bo nie widzę takich opcji. No chyba, że trzeba pisać do Administracji ... :) 

Możliwość zmiany nicku powinna być w ustawieniach konta, żeby zmienić tytuł - owszem, obecnie trzeba napisać.

Opublikowano

W ustawieniach profilu, a tytuł napisz do mnie. 

Odezwałbyś się, to byś się dowiedział :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
45 minut temu, Creative napisał:

Widocznie na zmianę nicku nie zasłużyłem skoro nawet tej opcji nie mam w ustawieniach profilu.

Nie martw się, Robiś! Jo tysz nie, jo tysz.

Reroy lubi to
Opublikowano
15 godzin temu, Latreso napisał:

Teraz tak sobie myślę, co by było gdyby 2 lata temu zamiast "aktualizować" jakieś dziwne plakietki dać drzewko rozwoju jak w grach RPG.

Wtedy zamiast podwyższać rangi w konkursach user dostawałby określoną liczbę pkt do wydania na "ulepszenie" konkretnych elementów, np (wiadomości, limit polubień) oraz dodatkowe np (obniżenie pkt ostrzeżeń, zmiana nicku) oczywiście im wyższy poziom tym droższe.

Oczywiście wtedy żeby nieco zmusić użytkowników na wydawanie na wszystko było by coś typu (aby móc ulepszyć limit wiadomości na poziom 4 musisz posiadać limit polubień na poziomie 2)

A plakietki otrzymywało by się za spełnienie określonych wymagań np (limit wiadomości na 2, polubienia na 2 na blue itd)

Oczywiście to tylko luźna rozkmina, nie żadna sugestia, miejcie to na uwadze ;)

PS: @Lord Makin Nawet nie wiesz jak się wku*****em pisząc tego posta jak mi w międzyczasie migał przed oczami ten twój gif z (chyba) assasyna z co chwilę powtarzającym się cięciem animacji. Zrób chociaż płynne to przejście czy coś xD

PS2: Don't forget about me please ;) https://web.archive.org/web/20150524003824/http://www.mpcforum.pl/topic/1364741-modyfikacja-tygodnia-3/

Sztosik pomysł btw 

Latreso lubi to

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
3 minuty temu, Vomar™ napisał:

Egelancko.

Korzystając z okazji: co trzeba mieć żeby usunąć te ,,MPC Popular User"? 

Napisać na PW ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Vomar™ napisał:

Egelancko.

Korzystając z okazji: co trzeba mieć żeby usunąć te ,,MPC Popular User"? 

Jeśli masz uprawnienia, które daje ranga to możesz napisać do @Lord Makin bądź @Aive z prośbą o zmianę tytułu. Jeśli nie posiadasz uprawnień to jedynie otrzymujesz plakietkę. Jeśli miałeś jakieś nagrody nadane przed Październikiem 2016 roku to masz te uprawnienia, które są wymienione w temacie. 

76561198169311417.png

Opublikowano
1 minutę temu, Evil Smile napisał:

Black Member w końcu do czegoś zobowiązywał. Chociaż sama ranga nie byłaby taka zła.

TEŻ CHCE, HALO.

Hmm, napisz proszę na PW

EXPmIpC.gif

Opublikowano
13 godzin temu, Nightmare' napisał:

Moim skromnym zdaniem, ze wszystkich możliwości które mieliście wybraliście tę najgorszą no cóż ważne, że coś jednak jest. :126_person_with_blond_hair:

Była opcja zwrotu?

Opublikowano
23 minuty temu, Revayerq napisał:

Była opcja zwrotu?

Tak jak pisałem, myślelismy o tym, ale kierując się tym, to plakietki by były bezwartościowe z momentem powrotu

EXPmIpC.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Makin napisał:

Tak jak pisałem, myślelismy o tym, ale kierując się tym, to plakietki by były bezwartościowe z momentem powrotu

Wiesz, że to nigdy nie jest tak do końca, o ile znajdzie się złoty środek. A to nie ujmą jest wymienić Audyt na Dyskusję Społecznościową; jeżeli w większym stopniu kierujesz się dobrem społeczności, aniżeli niewiedzą w podjęciu kroku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...