Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyróżnienie dla posiadaczy dotychczasowych nagród

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Makin napisał:

Oczywiście, że nie :)

a usuniete, ale z takim samym nickiem?

Marchwj lubi to

k3HeXgc.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wow darmowa zmiana nicku :v

Dnia 11.11.2018 o 22:48, harnaś napisał:

ja to bym jednak wolał odzyskać black membera  a nie jakieś mpc winner 

a ty co czarnym chcesz być? 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

JA tam powiem... może być ;) Nie narzekam - dzięki. Ale black i tak wyglądał fajniej ;P 

Kolor fajny, wszystko fajne. Byle by jeszcze wrócił dział Path Of Exile i został usunięty Metin2 będzie można znowu tu raz od czasu wpaść :) 

Edit: Nagrody rzeczowej i tak nie dostałem dalej - lekki poślizg :D :P meh... :P 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Plakietka, plakietkami. Ważne Makin, że w końcu forum działa płynnie. To jest najważniejsze. Good job, za plakietę, i gg za wczytujące się taski ;)

Makin lubi to

9368_gold.png

Opublikowano
7 minut temu, Creative napisał:

@Lord Makin Połowy jak nie większości z tych korzyści moja ranga nie posiada - limit polubień, zmiana tła, zamykanie/otwieranie tematów.

No bo nie masz rangi MPCWinner tylko samą plakietkę, a uprawnienia są na randze, aby ją otrzymać należało mieć co najmniej black membera.

Biter. lubi to
Opublikowano
43 minuty temu, carbonx napisał:

No bo nie masz rangi MPCWinner tylko samą plakietkę, a uprawnienia są na randze, aby ją otrzymać należało mieć co najmniej black membera.

No ale ja na koncie miałem besta za plakietki, a best jest za blackiem ;) 

76561198169311417.png

Opublikowano
17 minut temu, Creative napisał:

No ale ja na koncie miałem besta za plakietki, a best jest za blackiem ;) 

Był mały problem, ale już przyznałam rangę - pamiętam, że miałeś, bo sama Ci ostatnio nadawałam.

Creative lubi to
Opublikowano
2 godziny temu, Lord Makin napisał:

Przed :) ale sprawdzimy :)

No właśnie to było ze 2 lata temu jeszcze kiedy byłem w MPC Facebook i byłem Moderatorem Lola. Wtedy wymieniałem wszystkie plakietki na Besta bo uzbierałem po czasie i to było na pewno 2k16, potem w 2017 plakietki zostały zabrane z forum i dopiero teraz przyznane ponownie. 

2 godziny temu, Aive napisał:

Był mały problem, ale już przyznałam rangę - pamiętam, że miałeś, bo sama Ci ostatnio nadawałam.

Czyli już wszystko działa? 

76561198169311417.png

Opublikowano
20 minut temu, Creative napisał:

Czyli już wszystko działa? 

Możesz sobie sprawdzić na profilu:

image.png

Ranga została nadana, więc uprawnienia powinny być - no może z wyjątkiem nadawania sobie tytułu i zmiany nicku - nad tym jeszcze pracujemy. 

Opublikowano
10 minut temu, Aive napisał:

Możesz sobie sprawdzić na profilu:

image.png

Ranga została nadana, więc uprawnienia powinny być - no może z wyjątkiem nadawania sobie tytułu i zmiany nicku - nad tym jeszcze pracujemy. 

Dziękuję serdecznie.

76561198169311417.png

Opublikowano
22 godziny temu, Omek napisał:

Plakietka, plakietkami. Ważne Makin, że w końcu forum działa płynnie. To jest najważniejsze. Good job, za plakietę, i gg za wczytujące się taski ;)

Omek, to Ty żyjesz? :D

Opublikowano

Nie wiem czy to istotne** haha***, ale miałem chyba z rok temu jeszcze plakietkę blue member za wygraną w konkursie losowym.

Pytanie: Dlaczego obecnie jej nie posiadam? :7_sweat_smile:

Opublikowano
17 godzin temu, Kelevra™ napisał:

Nie wiem czy to istotne** haha***, ale miałem chyba z rok temu jeszcze plakietkę blue member za wygraną w konkursie losowym.

Pytanie: Dlaczego obecnie jej nie posiadam? :7_sweat_smile:

Było przejrzeć tematy w newsach ... Plakietki były zabierane. Było czyszczenie plakietek, że tak powiem wraz z przejściem na nowy silnik.

Kelevra™ lubi to

76561198169311417.png

• 3 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...