Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić osobny świat dla każdego serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejne moje pytanie o BungeeCord. Mam serwer stworzony na server.pro i wykupilem niedawno na miesiac aby miec nielimitowane pluginy i sloty itp. Patrzalem sobie poradnik server.pro bungeecord, i widze, ze po angielsku. Powiekszylem i patrzalem co on robi. Doszlo do wniosku, ze tam sie laczy serwery a nie swiaty... I teraz pytam sie was prosze pomuszcie! Chce polaczyc swiaty a nie serwery i chce zeby np na creative byl osobny spawn pluginy i na skyblock tez aby takie tryby powstaly prosze!!

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak zrobić osobny świat dla każdego serwera?
Opublikowano
1 godzinę temu, DJ_Misiu99 napisał:

Ale to też, bo chce np tak; Na skywars inne pluginy i warpy i spawn, na creative tez, na lobby tez ... oto mi chodzi

Nie na temat.

Ty masz zamiar robić "sieć serwerów" na jednym serwerze? Przecie ten serwer będzie niegrywalny... 

Opublikowano

tryby

chodzi o to; wchodzi gracz jest lobby ma w ręce kompas. klika kompas pokazuje mu sie np diament creative itp klika creative. Tepa go na tryb creative i chce zebym na tym cretive w konsoli czy gdzie tam mial osobne pluginy warpy itp i zeby ci na creaitve nie widzieli co ktos pisze np na skyblock, bo to glupie

Opublikowano
2 godziny temu, DJ_Misiu99 napisał:

tryby

chodzi o to; wchodzi gracz jest lobby ma w ręce kompas. klika kompas pokazuje mu sie np diament creative itp klika creative. Tepa go na tryb creative i chce zebym na tym cretive w konsoli czy gdzie tam mial osobne pluginy warpy itp i zeby ci na creaitve nie widzieli co ktos pisze np na skyblock, bo to glupie

Głupie jest łączenie(tworzenie) w ten sposób trybów. Jeden z największych absurdów jakie czytałem na tym forum :13_upside_down:

Jasne można zrobić, będzie działać jednak wgrywając xxxxxxxxxxxxxxxxxxx pluginów na serwer, xxxxxxxxx światów wątpie żeby dało się na takim czymś grać. Łączny koszt serwerów np: bungeecord/lobby/survival/skyblock to 70zł miesiąc - Najoptymalniejsze parametry np na titanaxe.com, minehost.pl, liveserver.pl

#EDIT

Tak sobie patrzę na tą strone i 1GB kosztuje $5 +- 25zł :P Więc co ty chcesz zrobić z takimi parametrami? :4_joy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...