Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

CSS-Stylizacja i transformacja elementów.

producer

Pytanie

Opublikowano

Witam Wszystkich, pewna część tego forum ma mnie już dosyć ale przejdźmy do szczegółów. Starałem się odwzorować pewną strone którą znalazłem na internecie (obraz dam na samym dole). Dzisiejszy dzień nie sprzyja mojemu myśleniu do tego stopnia że google stał się trudny hah, a czas goni! Na tym obrazku jest wygląd strony logowania podzielony na pół, jedna połowa biała, druga z szarym tłem, i przez środek przechodzi pochylony prostokąt. Starałem się uzyskać efekt pochylonego prostokąta opcją transform później rotate, lecz wszystko powoduje że ten pochylony prostokąt wychodzi po za szare tło rozjeżdża się wszystko, Jak by udało się wam mi powiedzieć jak uzyskać aby to wyglądało podobnie lecz responsywnie, nawet po scroolu żeby wyglądało tak samo. 

+ jeżeli ktoś chce może powiedzieć pod jaką nazwą szukać szukać wyglądu tych pól do wprowadzania hasła i emaila, wyglądają bardzo ładnie, otwarte i estetyczne

Załączę też to co udało mi się zrobić:

Spoiler
To jest ukryta treść, proszę

STRONA:

Spoiler

ddb3112c-f95f-48c0-8180-e85df0a28dd4?aut

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...