Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa klasa w SFGame "Berserker"

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czyżby na serwery SFGame zmierzała nowa klasa ? Na to wygląda w plikach gry udało mi się odnaleźć takową informację jest podpisana jako class_berserker ma ID 6, a aktualnie mamy 5 klas, więc bardzo możliwe że to ona ta "nowa" :D

Parę dowodów na to:

tdcy1xC.png

tqifsLT.png

Informacje te znalazłem podczas przeglądania plików gry w wersji "Beta" które są tworzone na silniku Unity.

A wy co sądzicie o nowej wersji SFGame ? "Remastered"

Opublikowano

@Reveur

Na przeglądarce.

Tzn nie wiem jakie serwery wspierają, ale np. s35 po dopisaniu /beta (s35.sfgame.pl/beta/) rozpocznie się ładowanie nowej wersji gry.

Opublikowano

Wstawiałem to już pare tygodni temu na polskie forum sf'a ale zdjeli mi post po godzinie XD Pewnie wstawia jak skonczy sie hype na paladyna zeby dalej zgarniać $$$ :v

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
15 godzin temu, Reveres napisał:

@Reveur

Na przeglądarce.

Tzn nie wiem jakie serwery wspierają, ale np. s35 po dopisaniu /beta (s35.sfgame.pl/beta/) rozpocznie się ładowanie nowej wersji gry.

Faktycznie działa, dzięki. I to nawet na s6 działa (mam tam postać). :D

14 godzin temu, Seremo napisał:

Wstawiałem to już pare tygodni temu na polskie forum sf'a ale zdjeli mi post po godzinie XD Pewnie wstawia jak skonczy sie hype na paladyna zeby dalej zgarniać $$$ :v

Hajs się musi zgadzać. $_$

Takie moje pytanie, jak miałaby wyglądać ta klasa? Berserker w niektórych grach był podobny do zabójcy, czy też assassina, jak kto woli.

Opublikowano

@Reveur

Fakt, aczkolwiek próbowałem wywołać do serwera CDN link z obrazkiem berserka na podstawie innych klas, lecz niestety grafik jak miałaby wyglądać nie znalazłem.

Dziwne że już typ klasy i ikonę zdeklarowali i dodali do klienta XD

Niestety także nie udało mi się zdekompilować skryptów gry :/ Tylko te Enum'y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...