Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś coś wie o starcie xenox?

igrasowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na stronie xenoxmt2 pisze ze start za 2dni, tydzien temu to samo bylo - minelo te 7dni I znowu 7dni, ktoś coś wie kiedy start?

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu nie czekał na ten serwer i pograł na czymś lepszym,

na projekcie który ma sens, a nie na takim z nieskończoną ilością podejść do Twojej osoby. :P

Opublikowano

Ten serwer nie wystartuje, ten czas już widnieje dość długo. Polecam poczekać na Xenoxa od Hydro lub zagrać na serwerze gdzie jest sens.

image.png

Opublikowano
40 minut temu, ILui napisał:

Ten serwer nie wystartuje, ten czas już widnieje dość długo. Polecam poczekać na Xenoxa od Hydro lub zagrać na serwerze gdzie jest sens.

Serwery od Hydro nie maja sensu. Szybka zbiórka siana i wyjebka po 2 tygodniach.

#VEMIATOP1.

obraz.png

Opublikowano
50 minut temu, Nyle. napisał:

Serwery od Hydro nie maja sensu. Szybka zbiórka siana i wyjebka po 2 tygodniach.

#VEMIATOP1.

Jak na 99% serwerów.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
5 godzin temu, ILui napisał:

Zgadzam się szczególnie,że start ma być jakoś w grudniu chyba już ;D

I LOVE EDM <3

Opublikowano

Dnia 24.11.2018 o 09:56, Nyle. napisał:

#VEMIATOP1.

A co z xenoxem 4 fun stał tydzień? Chyba kilka mies. Czy mógłbyś podać nazwy innych serwerów skoro mówisz o liczbie mnogiej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 24.11.2018 o 09:56, Nyle. napisał:

#VEMIATOP1.

- Neshalie (pierwszy start) = błędy

- Neshalie (Drugi start) = 2 miesiące

- XenoX4Fun = 3 miesiące

więc o jakich 2 tygodniach piszesz?

Szybka zbiórka siana, tu Cie zaskocze z obu dwóch serwerów jakie miałem nie zarobiłem nic.

Piszesz że wyjebka po 2 tygodniach, mając xenox 4fun, robiliśmy update nawet jak nic nie zarabialiśmy, więc mi nie pierdol że miałem wyjebane w swoje serwery bo siedziałem do samego końca na nich to raz.

Dwa gdybyśmy mieli wyjebane byśmy nie siedzieli nad aktualnym projektem tyle czasu, tylko odpalili go z bugami w 2 dni. A aktualnie juz 7 miesiąc siedzimy przy xenoxie i nie nie jest to projekt na kilka miesięcy a tworzony z myślą by stał jak najdłużej zamiast pisać puste słowa byś je pokrył dowodami ale takowych nie masz.

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z administratorem, z tego co powiedział to serwer wystartuje początkiem stycznia ze względu na dużo pracy przy serwerze ;)

Opublikowano
Dnia 14.12.2018 o 22:23, biegacz00 napisał:

Właśnie rozmawiałem z administratorem, z tego co powiedział to serwer wystartuje początkiem stycznia ze względu na dużo pracy przy serwerze ;)

Od Hydro owszem, ale  Panina ma od września ustawiony czas, że za 10 dni start. XD

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...