Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Polacy odpuścili sobie z MULegend?

.Apostle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Czy MULegend zdążyło już zanudzić Polskich graczy? Na Polskich fansite'ach pustki, większe z nich wykupione pod reklamę i inny syf, na oficjalnym forum WZ ostatni post z przed ponad 2 tygodni, a w grze czasami w rzuci mi się w oczy typowy Polski nick, ale kiedy piszę, to odpowiedzi brak.

Gra w to ktoś jeszczę? Kiedy przestawałem, ok. 2 miesięcy temu, to miałem 20 osób które robiło Daily dzień w dzień, często udawało się sklejać Rify a nawet powalczyć o terytorium, aktualnie, po powrocie, ostatnio widziany gracz był w grze 2 tygodnie temu.

Z tego co mi wiadomo z Discorda to WZ z MULegend radzi sobie gorzej niż solo-admini prywatnych serwerów MUOnline. Przyznam szczerze że gierka podoba mi się na tyle że mógłbym pograć w nią pograć, ale solo też ma się to nijako na dłuższą metę. Nie mam jakichś skłonności maniakalnych, ale z braku laku mógłbym tu polatać, napewno jest to lepsze rozwiązanie niż Sezony w Diablo 3.

Ciekaw jestem :)

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano

Byl wielki szał na Mu Legend, okazała się zwykłym Hack'n'Slashem, który powoli miał wprowadzać coś nowego. Szczerze powiem, zajawka dobra na pierwsze tygodnie tak jak to było w przypadku ELOA, potem nuda. Mimo, że wchodzą update, nie zastąpi do starego dobrego klimatu MU Online, który na dobra sprawe jest lepiej grywalny, niż MuLegend ze względu na swoje dalekie podobieństwo. 

Moim zdaniem MuLegend powinno być odzwierciedleniem Mu Online, ale na nowych zasadach, a nie kopia H'n'S tak jak ELOA, B&S etc. bo to bezsensu.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wielu z graczy MU Legend już teraz gra w Korańskiego Lost-Ark'a, tytuł ciekawy chodź granie z płotkami zamiast tekstu to nie moja bajka. 

Co do MU Legend to przyznam że od pierwszego posta trochę pograłem i co by nie było to znalazłem w tym jakiś tam sens. Powoli rozkręcają mi się questy na talizmany, do tego trafiła się przyjemna międzynarodowa gildia i jakoś to leci, nie grinduję bez sensu bo tłukę Rifty z talizmanów, przy okazji pokręcę się i zamykam "osiągnięcia".

Jutro szykuje nam się kolejny update, tym razem poprawki w UI, do tego Chaos Castle PvP, zmiany w skillach, klasach, rozwijaniu przedmiotów i trochę więcej. Dawno nie było czegoś tak konkretnego, ale fakt, WebZen wolno uczy się na błędach. Aktualizację są fajne, ale niestety wszystko jest za późno.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...