Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę poinformować o stronie jaka jest podana w tytule, która jest wielkim oszustwem. Działa ona jak strona typu csgoatse.com, csgofast.com lecz nie do końca. Prosi ona nas o zalogowanie się przez konto steam włącznie z podaniem steam guard. Logując się podajemy informacje i konto zostaje automatycznie skradzione. Email i hasło zostają zmienione i jedyne co zostaje to brak możliwości odzyskania konta. Jedyne co nam może pomóc to support do którego właśnie napisałem. Gość który się tym zajmuję to bodajże jakiś Rusek piszący do wszystkich wiadomość "free 5$ for new players, promocode SQRT46
withdraw without deposit! https://datcsgox.com". Oczywiście jak to hacker i oszust zalogował się na konto i zaczął używać haxów no i VAC BAN jest jest już aktualnie na koncie... Także niech wszyscy na to uważają i nie dają się zwieść jakimiś 5$ tak jak ja. Piszę to ponieważ nic o tej stronie nie mogłem znaleźć w internecie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...