Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 19 - brak polskiego komentarza

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moim problemem jest brak SZPAKOWSKIEGO! Wszystko inne mam po polsku, brakuje mi tylko Szpaka.. Ktoś miał może podobny problem? 

Opublikowano
Dnia 4.12.2018 o 13:05, Adder. napisał:

Sprawdzałeś w ustawieniach dźwiękowych czy masz wszystkie suwaki ustawione odpowiednio?

Tak, wszystko jest jak powinno być dodatkowo pojawił się inny problem, mianowicie:

Po zakończeniu meczu Champions League gra mi się wyłącza.. Mowa o trybie kariery oraz o zwykłym trybie UCL

Opublikowano
Dnia 5.12.2018 o 22:16, Rexx napisał:

Tak, wszystko jest jak powinno być dodatkowo pojawił się inny problem, mianowicie:

Po zakończeniu meczu Champions League gra mi się wyłącza.. Mowa o trybie kariery oraz o zwykłym trybie UCL

Ciężko mi jest rozwiązać Twój problem, gdyż o takim wcześniej nie słyszałem. Myślę, że jak przedstawisz swój problem do EA Help, to Ci pomogą. Możesz również do nich zadzwonić lub zamówić rozmowę, numer łatwo znajdziesz na Google.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.12.2018 o 10:35, Adder. napisał:

Ciężko mi jest rozwiązać Twój problem, gdyż o takim wcześniej nie słyszałem. Myślę, że jak przedstawisz swój problem do EA Help, to Ci pomogą. Możesz również do nich zadzwonić lub zamówić rozmowę, numer łatwo znajdziesz na Google.

Problem z "Crashem" zakończony, zalecili mi jakieś pliki do wymiany i faktycznie pomogło, aczkolwiek Szpaka w dalszym ciągu nie mam i w tej sprawie nie mogą mi pomóc  :/

Opublikowano
Dnia 26.12.2018 o 12:53, Rexx napisał:

Problem z "Crashem" zakończony, zalecili mi jakieś pliki do wymiany i faktycznie pomogło, aczkolwiek Szpaka w dalszym ciągu nie mam i w tej sprawie nie mogą mi pomóc  :/

Spróbuj napisać post na forum pomocy EA. Tylko i wyłącznie tam są ludzie, którzy mogą ten błąd zgłosić bezpośrednio do osób z Kanady.

Opublikowano
Dnia 28.12.2018 o 20:40, Adder. napisał:

Spróbuj napisać post na forum pomocy EA. Tylko i wyłącznie tam są ludzie, którzy mogą ten błąd zgłosić bezpośrednio do osób z Kanady.

Napisałem, zrobili dokładnie to samo tzn.: Wysłali mi pliki, które miałem do podmianki bo moje były błędne i już mogę zmienić język komentatora na Polski, aczkolwiek słyszę wszystko, otoczenie, uderzenia w piłkę, słupki, kibiców tylko nie komentatorów

Opublikowano
Przed chwilą, Rexx napisał:

Napisałem, zrobili dokładnie to samo tzn.: Wysłali mi pliki, które miałem do podmianki bo moje były błędne i już mogę zmienić język komentatora na Polski, aczkolwiek słyszę wszystko, otoczenie, uderzenia w piłkę, słupki, kibiców tylko nie komentatorów

Próbowałeś aktualizować sterowniki karty dźwiękowej? 

Opublikowano

Pobierz grę od nowa. Odinstaluj grę, upewnij się, że nie ma plików gry  w folderze i pobierz pliki gry od nowa. To powinno pomóc, bo szansa na to ,że pomoże cI samo EA jest małe.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...