Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

logo-png-2250466c7ad7138d70c23d7bcf1c861

CS Wrocław - sieć serwerów CS

b_560_95_1.png

#1 CSWroclaw.pl [★MIRAGE #1★] [128 TR]!Prisma Case !ws !gloves !nametag NOWE SKINY!!![HLX] @ 1shot1kill.pl
Nazwa serwera: MIRAGE
IP Serwera: 137.74.5.140:27015
Rodzaj serwera: Steam
VIP: Tak
Skiny: Tak
Kosy: Tak
Ilość slotów: 25
Fast Download: TAK
NOWE RĘKAWICZKI !gloves
NOWE KOSY: !knife

b_560_95_1.png

#2 CSWroclaw.pl [★ARENA 1v1★][TR64]!Danger Zone Case !ws !gloves !nametag NOWE SKINY!!! @ 1shot1kill.pl
Nazwa serwera: ARENA 1V1
IP Serwera: 147.135.197.134:27015
Ilość slotów: 25
NOWE RĘKAWICZKI !gloves

b_560_95_1.png

#3 CSWroclaw.pl [★AWP ONLY★][TR64] !Prisma Case !ws !gloves !nametag NOWE SKINY!!! [HLX] @ 1shot1kill.pl
Nazwa serwera: AWP
IP Serwera: 145.239.16.121:27015
Ilość slotów: 15
NOWE RĘKAWICZKI !gloves

b_560_95_1.png

#4 CSWroclaw.pl [★FFA★][TR128][HLX] @ 1shot1kill.pl
Nazwa serwera: FFA
IP Serwera: 145.239.16.102:27015
NOWE RĘKAWICZKI !gloves

b_560_95_1.png

#5 CSWroclaw.pl [★RETAKE★] [64 TR] NOWE SKINY !Prisma Case !ws !gloves [HLX] @ 1shot1kill.pl
Nazwa serwera: RETAKE
IP Serwera: 145.239.237.157:27015
NOWE RĘKAWICZKI !gloves

Teamspeak3 - ts.cswroclaw.pl

Adres: ts.cswroclaw.pl

Ilość slotów 32

* Oferujemy serwery najwyższej jakości 

* Serwer TS3 do rozmowy

* Prywatne kanały TS3 na sieci CS Wrocław

* Administrację pomocną

* Sklep VIP automatyczny

* Ranking CS

* Konkursy na sieci CS Wrocław

* Rekrutację do zespołu Administracyjnego CS Wrocław

* Serwery obsługujące TR128

* Rozbudowane forum

* I wiele więcej, zapraszamy!

Edytowane przez michal4152
Dodanie serwerów oraz aktualizacja slotów
  • xxerorxx zmienił(a) tytuł na CSWrocław.pl - Sieć serwerów Counter-Strike
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Oferujemy serwery najwyższej jakości" "Serwer ts3 do rozmowy" "Prywatne kanały ts3" czekaj ale czy ja dobrze zrozumiałem że wasz serwer ts3 ma 32 sloty? XD

BUMP

Opublikowano
15 godzin temu, Leasyyy napisał:

"Oferujemy serwery najwyższej jakości" "Serwer ts3 do rozmowy" "Prywatne kanały ts3" czekaj ale czy ja dobrze zrozumiałem że wasz serwer ts3 ma 32 sloty? XD

Na razie tyle slotów wystarcza, będziemy zwiększać jeśli będzie taka potrzeba sieci naszej 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem  z godzinę na serwerze only mirage wydawał się całkiem przyjemny wyszedłem zrobić coś innego wchodzę po 2 godzinach a tu niespodzianka perm za aimbota...

Sprawdza ktoś te dema czy po prostu na ślepo strzelacie permami jak ktoś zrobi więcej niż 40 fragów? Zrozumiałbym jeśli zbanowałby mnie jakiś początkujący admin nie znający się na rzeczy ale jeśli robi to osoba z rangą "Head Admin" to pokazuję na jakim poziomie jest ta serwerownia. Ode mnie to tyle :)

Letaryat lubi to
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bagno jakich mało. Administracja potrafi permować kiedy wytyka sie jej problemy z kulturą czy samymi serwerami. Z serwerami nic nie zrobią bo po prostu nie potrafią. Administracja kiedy brak jej jakichkolwiek argumentów wydaje perm bany oraz wyzywa każdego od dzieci. Siedziałem w tym bagnie bardzo długo i w sumie żałuje i jeżeli ktokolwiek patrzy na tę zdechłą reklamę i czyta moje wypociny:
Jeżeli szukacie miejsca gdzie chcecie zostać na dłużej - nie warto, nie znajdziecie tu nic ciekawego.
Jeżeli jednak szukacie miejsca do cheatowania na kontach lvl 1 non prime albo ogólnie jakiegoś wysypiska - miejsce dla ciebie.
Ogólnie nie polecam. Administracja ma podwyższone ego w większości przypadkach a sama nic nie potrafi oprócz jeżdżenia po graczach.

Pozdrawiam.
- LetaPaleta.

Opublikowano
Dnia 17.10.2020 o 23:43, Schrimer napisał:

Bagno jakich mało. Administracja potrafi permować kiedy wytyka sie jej problemy z kulturą czy samymi serwerami. Z serwerami nic nie zrobią bo po prostu nie potrafią. Administracja kiedy brak jej jakichkolwiek argumentów wydaje perm bany oraz wyzywa każdego od dzieci. Siedziałem w tym bagnie bardzo długo i w sumie żałuje i jeżeli ktokolwiek patrzy na tę zdechłą reklamę i czyta moje wypociny:
Jeżeli szukacie miejsca gdzie chcecie zostać na dłużej - nie warto, nie znajdziecie tu nic ciekawego.
Jeżeli jednak szukacie miejsca do cheatowania na kontach lvl 1 non prime albo ogólnie jakiegoś wysypiska - miejsce dla ciebie.
Ogólnie nie polecam. Administracja ma podwyższone ego w większości przypadkach a sama nic nie potrafi oprócz jeżdżenia po graczach.

Pozdrawiam.
- LetaPaleta.

Fajnie wszystko wypisałeś, tylko że takie zajścia zgłaszamy na forum i rozwiązujemy problemy, tu z Twojej strony teraz jest wyrzucanie swoich żalów jaka jest nie dobra Administracja i jak jest bardzo źle, ostatniego czasu ludzie zaczęli dotkliwie dokuczać innym wyzywanie itp, proszę się zapoznać z regulaminem a potem wytykać błędy, zarzuty że nie potrafią nic robić z serwerami są bezpodstawne, bo nawet nie wiesz i nie masz takiego doświadczenia a się wypowiadasz i kierujesz zarzuty nie mające żadnego przełożenia na to co piszesz w tym momencie, że brak argumentów tylko do permowania każdego tak? To jak przychodzisz tylko na serwer zrobić zadymę i zamieszanie to może faktycznie to nie miejsce dla Ciebie, Sam siebie jeszcze podsumowujesz pisząc że to wypociny Twoje.

• 2 lata później...