Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S13E2][x1000] War of Glory

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1 mikolaju w lorce,norii,devias na pvp/nonpvp subie.   Wbijac ludzie fajnie sie pyka, dużo gosci, pozdrawiam gazowany

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również zapraszam na serwer :) obecnie trwa swiateczny event (choinka) na stronie macie informacje co danego dnia otrzymacie.

Fajna opcja dla nowych graczy gdyż czesto dostaje sie buffa expa :)

Opublikowano

0f13a947e304be6ee6b6ddef067f16bf.png

Event rozpoczyna sie: 31 grudnia 2018r o godzinie 10.00

Event konczy sie: 2 stycznia 2019r o godzinie 10.00

1. 50% wiecej expa normal

2. 30% wiecej creditow za donate (paypal, payu)!
- bonusowe credity zostana dodane recznie do 24 godzin!

3. 50% wiecej creditów za Grand Resa

Szcześliwego Nowego Roku!

Opublikowano
Dnia 2.01.2019 o 14:40, bumacz napisał:

witam, dzisiaj mam jakies problemy z dc, co jakies 10-15 min mnie wyrzuca z serwera. Jakieś pomysły jak to rozwiązać

Nie bylo problemow po naszej stronie, czasami zdarzaja sie jakies awarie na laczach, w 99% naprawia sie samo.

Zwiekszylismy Majestic exp na stale o jakies 5x, bo po naszych wyliczeniach wbicie 650 Master trwalo by miesiace :P

Wylaczylismy psucie sie itemkow :) to tez sadze ze zmiana na plus dla graczy.

Poprawilismy delikatnie PvP system Klasa per Klasa.

Opublikowano

BOOST EVENT!

CZAS EVENTU: 13.01.2019 9.00 - 15.01.2019 9.00

- 50% wiecej expa
- 50% wiecej creditów za Grand Resa
- 25% wiecej creditow za DONATE (Paypal, Payu)
(Bonusowe Credity zostana dodane recznie w ciagu maksymalnie 24 godzin)
- Nowa inwazna w Nixis Lake: 

To jest ukryta treść, proszę

Nowa inwazja na naszym serwerze!

Nowa Inwaza  w Nixis Lake!

Iron Knight od teraz pojawia sie w Nixis Lake co 2 godziny!

0d0a713d4e3825e0eb63fea34ecaa017.png

DROP:

5% szansy na Lucky Coin
95% szansa na zen 

GODZINY RESPAWNU:

0:05
2:05
4:05
6:05
8:05
10:05
12:05
14:05
16:05
18:05
20:05
22:05

WYMIANA LUCKY COINOW:

5 Lucky Coin = wymiana wingow 4 lvl na inna klase postaci
10 Lucky Coin = upgrade opcji exe w wingach 4 lvl!

- wiecej nagród moze pojawić się wkrótce

Opublikowano

Witam, mam problem ponieważ wszystkie litery mam jako kwadraty w grze,a wszystko mam zaktualizowane do najnowszej wersji.ktoś miał podobny problem?

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Rajdowiec01 napisał:

Witam, mam problem ponieważ wszystkie litery mam jako kwadraty w grze,a wszystko mam zaktualizowane do najnowszej wersji.ktoś miał podobny problem?

Spróbuj zainstalować czcionkę z downoloadu na stronie

Opublikowano
4 godziny temu, Rajdowiec01 napisał:

Dokladnie jak wyzej napisane, w cliencie z gra masz spakowana czcionke ArialUNI, wypakowujesz i instalujesz w systemie ;) restart clienta i dziala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co wam powiem? Nie polecam tego servera ludzie latają odpaleni a GM ich nie banuje tylko mówi że doda cheaty do helpera i każdy będzie miał odradzam ten server 1-2csy i edycja upada nie patrzcie na liczbe graczy bo 80% to sklepy na offtrade

Opublikowano
Dnia 22.01.2019 o 14:03, Badr napisał:

Wiecie co wam powiem? Nie polecam tego servera ludzie latają odpaleni a GM ich nie banuje tylko mówi że doda cheaty do helpera i każdy będzie miał odradzam ten server 1-2csy i edycja upada nie patrzcie na liczbe graczy bo 80% to sklepy na offtrade

No widzisz a polecialy bany ;) 80% to chyba cienko z matma bylo ;) polecam sprawdzic w devias i wyliczyc ponownie.

Opublikowano

6b38d9bffb7845c123129653cf046b12.png

Event rozpoczyna sie: 25 stycznia 2018r o godzinie 8.00

Event konczy sie: 28 stycznia 2019r o godzinie 8.00

1. 50% wiecej expa normal

2. 30% wiecej creditow za donate (paypal, payu)!
- bonusowe credity zostana dodane recznie do 24 godzin!

3. 50% wiecej creditów za Grand Resa

Opublikowano

Ta pobanowałeś ludzi tydzień później jak już mieli wyj****e i na ringu biegali odpaleni to fajne banowanie 

Opublikowano
4 godziny temu, Badr napisał:

Ta pobanowałeś ludzi tydzień później jak już mieli wyj****e i na ringu biegali odpaleni to fajne banowanie 

Chyba niewiele wiesz o tym serwerze i o tym co sie dzieje skoro nie wiesz kiedy bany nawet byly.

Nowe nagrosy w Nix Evencie!

Dodalismy również +2 moby na Inwazji oraz zwiększyliśmy szanse na drop Lucky Coina na 10%

WYMIANA LUCKY COINOW:

5 Lucky Coin = wymiana wingow 4 lvl na inna klase postaci
10 Lucy Coin = upgrade wybranego Itemu do FO+15
10 Lucky Coin = upgrade opcji exe w wingach 4 lvl!
15 Lucky Coin = upgrade Itemu socket do +15+wbicie opcji 
20 Lucky Coin = 14 dni Vipa Gold

• Aive zmienił(a) tytuł na [S13E2][x1000] War of Glory
Opublikowano

Mało online te 40 online trzeba liczyć

Jest godzina: 22:30 Piątek jest aktualnie 154 online z czego 60 online w devias konta założone przez graczy, w załączniku dowód. 

To nam daje 94 online przez 2 bo mutli konta każdy gra na 2/3 konta to 42 online wychodzi. bardzo słabo. 

Online.png

Opublikowano
13 minut temu, Smily napisał:

Mało online te 40 online trzeba liczyć

Jest godzina: 22:30 Piątek jest aktualnie 154 online z czego 60 online w devias konta założone przez graczy, w załączniku dowód. 

To nam daje 94 online przez 2 bo mutli konta każdy gra na 2/3 konta to 42 online wychodzi. bardzo słabo. 

Online.png

Po 1 nie kazda osoba w devias to offtrade, wez pod uwage osoby ktore na tej mapie expia, a dzielnik to wziales skad? rozumiem ze czysty strzal 2/3 moze 5? Owszem nie gra tyle osob co na starcie i nie ma sie co dziwic, jest 50 dni po starcie, moze wiecej wiekszosc ludzi czeka juz na arce albo cs poniewaz sie wyexpila, jednak ciagle dochodza nowi gracze, moze nie jest to wynik jak to piszesz rewelacyjny, ale niczym nie krecony to raz i nie oszukany jak na innych serwerach. Wchodzisz 1200 online a w lorce 3 osoby stoja ;) albo wiekszosc boty graja bo offexp jest ;) No i akurat piatek wieczor to slaby wyznacznik, lepiej patrzec na sobote lub niedziele :) Ale skoro tak dokladnie all wiesz i sprawdzasz to pochwal sie wynikami innych polskich serwerow ;) ktore stoja hmm 2 miesiace :) Zapomnialem dodac ze widzialem gdzies takie narzedzie gdzie generuje sie graczy w grze jako boty ;) chodza expia nabijaja liczniki :) Dlaczego wiekszosc serwerow nie ma graczy online w rankingu? ciekawe co nie? Albo offniete komendy online w grze zeby sprawdzic ilosc graczy :) ciekawe co nie? co ukrywaja? u nas jest wszystko jasne, nie kryjemy jak jest.

Opublikowano

Zawsze mozna dodac do skryptu liczacego np +200 :D , wtedy bedzie sie zmienialo i nie bedzie to stala wartosc ;) tylko po co? no chyba zeby przekroczyc magiczne 1000 ppl :D Albo kilka crashy i zostawiac duchy (konta) w bazie z connectstat=1.

Opublikowano

a471fc52de9bf8f6cc45bbc264c70653.png

Event Start 03.02.2019 Time 9AM - 05.02.2019 Time 9AM

1. 100% more Normal Experience
2. Donate +40% more credits (paypal, payu) !
- bonus credits will be added manually up to 24 hours
3. Grand Reset Silver Credits +50%

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...