Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak odpowiedzi podczas grania

Lavil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale co jakieś 5 sekund metin mi scina, po prostu nagle jest 'Brak odpowiedzi' metin scina i po chwili jest juz okej i tak co 3-5 sekund i mam tak tylko w metinie i to na kazdym serwerze. Ktos cos wie?

• Aive zmienił(a) tytuł na Brak odpowiedzi podczas grania
Opublikowano

Ze sprzetem problemu nie ma , zauwazylem ze scina mi gdy cos mi przeksakuje w kompie, inne gry i programy okej ale w kazdym metinie po prostu scina a potem jest "brak odpowiedzi" po czym jest git na pare sekund . Kazde takie przesuniecie czy jak to nazwac w kompie powoduje laga zauwazylem.

Opublikowano

A sprobuj zmienic ustawienia np GPU na CPU.Ogolnie pobaw sie ustawieniami w metku wlacz mgle itp ustaw priorytet metka na wysoki, sprobuj wylaczyc antywirusa zobacz czy sie poprawilo.No i tak dla pewnosci przeskanuj kompa np hitmanpro

Opublikowano

Nic nie daje . Scinki co chwile nadal i nie wiem co z tym. dawno temu chyba framework pomogl ale zainstalowalem to od nowa i nic dalej

Opublikowano

nie moge odinstalowac frameworka bo mam napisane ze jest automatycznie wgrany w Windowsa

i reinstall byl i dalej nie dziala :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo znalazłeś rozwiązanie? 

@Lavil siedziałem nad tym problemem z 5h nic nie pomagało aż w końcu udało mi się, niestety sporo to kosztuje ale jak masz dużą chęć w metina to pewnie to zrobisz. Trzeba zrobić formata dysku c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...