Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dream League Soccer 19 gra online na modzie

igorski1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram sobię ostatnio w DLS19 według mnie i kumpli najlepsza piłka na androida z prawdziwymi piłkarzami. Można znaleźć bardzo dużo tzw Mod Apk do tego czyli po prostu nieograniczony hajs, ale jak łatwo się domyślić nie działa multiplayer i nie loguje do Sklepu Play, a podobno da się z resztą widziałem typa który miał samych najlepszych piłkarzy na początku niemożliwe to :) . Gra ktoś może online na modzie albo domyśla się jak zrobić żeby się dało? Obecna wersja to 6.05, w grze w info jest jeszcze coś takiego jak DLS Version:6050. Ja pobieram niby mody do 6.05 ale w info mam DLS Version: 6020.2. Są dostępne do pobrania pliki obb można też wyciągnąć oryginalne ale ja się na tym nie znam.

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Powiem tak. Gra na multi na zmodowanym apk albo obb = ban tak do tygodnia czasu. Na pewno są zmodowane pliki do najnowszych wersji ale bez znajomości języka rosyjskiego nie znajdziesz :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...