Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 19 - jakie są ceny paczek?

mateusz2003123

Rekomendowane odpowiedzi

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 19 - jakie są ceny paczek?
Opublikowano

Paczki masz w sklepie, tam też są ich ceny. Ilość kart masz wypisane obok paczki, również i ilość rzadkich. Ponadto masz pokazane % szans na dany overall.

Opublikowano

Nie opłaca się kupować paczek bo nawet jak się wszystkie karty sprzeda to jesteś stratny. Lepiej grać w drafty bo lepsze nagrody za 15000 monet.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Drafty online czy offline, nie jestem dobry w grze multiplayer, pewniej mi się gra na bota, ale zależnie od składu i zgrania przeciwnika jeśli bot ma zgranie 70~ to klasa światowa a jak wyżej to gram na zawodowcu (oczywiście mówię tu o sytuacji gdy skład oceniony np na 87 itd.) 

Ale ja chcę właśnie ceny i szanse paczek, które nie ma w sklepie tylko jak robię za sbc to chciałbym wiedzieć jaka jest szansa na piłkarza np. 86+ i jaka jest cena takiej paczki O TAKIEJ cenie paczki mówię. 

Opublikowano
23 godziny temu, mateusz2003123 napisał:

Drafty online czy offline, nie jestem dobry w grze multiplayer, pewniej mi się gra na bota, ale zależnie od składu i zgrania przeciwnika jeśli bot ma zgranie 70~ to klasa światowa a jak wyżej to gram na zawodowcu (oczywiście mówię tu o sytuacji gdy skład oceniony np na 87 itd.) 

Ale ja chcę właśnie ceny i szanse paczek, które nie ma w sklepie tylko jak robię za sbc to chciałbym wiedzieć jaka jest szansa na piłkarza np. 86+ i jaka jest cena takiej paczki O TAKIEJ cenie paczki mówię. 

Ja osobiście przez pewno ograniczenie gram cały czas Offline. Jeżeli się czujesz lepiej w Offline to graj właśnie tam

Szansy będziesz mógł przeczytać dopiero po odebraniu paczki, wcześniej się nie da. Chodzi Ci o cenę za jaką zdobędziesz daną paczkę czy o wartość danej paczki?

Opublikowano
1 godzinę temu, Adder. napisał:

Chodzi Ci o cenę za jaką zdobędziesz daną paczkę czy o wartość danej paczki?

Najlepiej oba. Czyli z botem drafty lepiej offline? Znaczy w fut champios robię przeważnie 11 winów na luzie. 

Edit. Najlepiej żebym jeszcze wiedział z jakiejś stronki, jakie są najlepsze paczki lub jeszcze lepiej od najlepszej do najgorszej paczki w grze, nie te które są w sklepie bo to tylko cześć z tych co jest w grze.

Opublikowano
2 godziny temu, mateusz2003123 napisał:

Najlepiej oba. Czyli z botem drafty lepiej offline? Znaczy w fut champios robię przeważnie 11 winów na luzie. 

Edit. Najlepiej żebym jeszcze wiedział z jakiejś stronki, jakie są najlepsze paczki lub jeszcze lepiej od najlepszej do najgorszej paczki w grze, nie te które są w sklepie bo to tylko cześć z tych co jest w grze.

Ja raczej o takich stronach nie słyszałem. Trudno jest oszacować cenę, za jaką otrzymasz paczkę, bo to zależy od wielu czynników. Paczkę wartą przykładowo 25k coinsów może Ci się udać zdobyć za nawet 0 coinsów (mając np. wszystkich zawodników w klubie), lub zrobisz go za 30k. Wszystko zależy od tego ile i czy masz zawodników w klubie oraz jak tanio uda Ci się zdobyć pozostałych.

Rzeczywiste wartości paczek musisz się nauczyć samemu, analizując sklep. W nim się pojawiają różne oferty. Od paczek po 15k po paczki za 125k. Zapamiętujesz nazwy i mniej więcej ilość piłkarzy i kart rzadkich (a przynajmniej się starasz) a potem na przyszłość wiesz jaka to mniej więcej paczka.

Opublikowano

@Adder. A drafty lepiej grać online czy offline? Ogólnie to mógłbyś mi polecić jakiś sposób na zarabianie, jak nie chcesz publicznie to możesz w wiadomości prywatnej, nie wiem na jakiej platformie grasz ale jak innej niż pc to nie zagrożę temu twojemu sposobowi o ile mi go podasz. Ogólnie to jakbyś mi dał jakiś to się z nikim nie podzielę, bo z tego  co wiem im więcej osób o nim wie to gorzej. 

Opublikowano
Dnia 11.01.2019 o 07:31, mateusz2003123 napisał:

@Adder. A drafty lepiej grać online czy offline? Ogólnie to mógłbyś mi polecić jakiś sposób na zarabianie, jak nie chcesz publicznie to możesz w wiadomości prywatnej, nie wiem na jakiej platformie grasz ale jak innej niż pc to nie zagrożę temu twojemu sposobowi o ile mi go podasz. Ogólnie to jakbyś mi dał jakiś to się z nikim nie podzielę, bo z tego  co wiem im więcej osób o nim wie to gorzej. 

Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, czy lepiej online czy offline, bo nie wiem jak Ci idzie tu i tu. Sam musisz dotrzeć do tego z kim lub z czym Ci się lepiej gra.

7 godzin temu, zielonylurk napisał:

Ja drafty gram online, offline gra jest dość nudna plus inaczej się gra na ludzi jak na AI.

No tak jak mówiłem - ja nie gram Online przez ograniczenie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...