Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera Metin2 z komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam stary komputer i zastanawiałem się czy mógł bym z niego zrobić serwer Metin2 mam tam 2 sloty na sata więc z pamięcią nie ma problemu.

Jeżeli jest to możliwe proszę o informacje jak to wykonać.

• Aive zmienił(a) tytuł na Tworzenie serwera Metin2 z komputera
Opublikowano

Podaj więcej informacji stary komputer to troszkę mało :). Pamięć będzie potrzebna ale też musisz brać pod uwagę pamięć ram i procesor. Napisz też jaki to ma być serwer czy tylko dla ciebie czy też dla większej ilości osób.

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o to żeby zrobić z komputera , vps czy coś takiego to podaj może kilka informacji takich jak procesor,ram, upload oraz download twojego internetu 

Moje tematy:

Kliknij mnie !

Liczba postów: [1][5][10][15][20][30][40][50][100][150][200][250][300][350][400][450][500][1000][1500][2000][2500]

Pisząc do mnie,oznacz mnie w poście @FlashTech

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.01.2019 o 20:20, Elitos napisał:

Podaj więcej informacji stary komputer to troszkę mało :). Pamięć będzie potrzebna ale też musisz brać pod uwagę pamięć ram i procesor. Napisz też jaki to ma być serwer czy tylko dla ciebie czy też dla większej ilości osób.

Hmm. No to tak, Procesor to intel quad q9400 ram 8gb mogę dołożyć do 16  luźno bo mam kości jeszcze. Chodzi mi o wiele osób, prąd to nie problem transfer to samo więc. Sprawa jest tylko taka jak to wykonać ;d

Pozdrawiam. A właśnie rozważam kupienie vps ;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...