Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świat wg Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewne pytanie a dokładnie chodzi mi o Grę z naszej klasy "Świat Wg Zombie"  .Zapewne mało osób będzie ją znać lub kojarzyć. Została ona usunięta ok 2 lata temu z tego portalu .Powstała jednak "podróbka" tej gry na facebook "Zombie Island" jednak nie jest ona wystarczająco dobra tzn nie działa tak płynnie mega ścina i grafika troche mniej nadąża za myszka .Jest również tzw. zombie castaways dostępna na Android ,jednak ogrom rzeczy zostały w niej pozmieniane . I tu się rodzi moje pytanie ,z racji ze mało się znam w kwestiach programistyki czy też serwerowych , jest jakiś sposób , żeby pobrać grę która funkcjonowała pare lat temu na naszej klasie i powiedzmy grać w nią bardziej single player  bądź dodać ją w internet i udostępnić ludzią ? chodzi mi tu bardziej o stworzenie strony internetowej na której została by ona umieszczona . Proszę o propozycje działań  Pozdrawiam. 

Opublikowano
19 godzin temu, Yorgi99 napisał:

jest jakiś sposób , żeby pobrać grę która funkcjonowała pare lat temu na naszej klasie i powiedzmy grać w nią bardziej single player  bądź dodać ją w internet i udostępnić ludzią ?

Nie, nie ma. Jedyną opcja jest napisanie gry od zera co na pewno nie będzie małym wydatkiem. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...