Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem na serwer Faceit

TheWhiteCj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no cóż nie mam żadnego screena lub nagrania ale cóż opisze o co chodzi dzieje się to 2 raz jak włączam faceita (gram solo) dołączam do lobby no wiadomo liderzy wybierają mapy i itd. to wiadomo pokazuje się później dołącz do serwera lub połączyć prze ip do serwera jak by co próbowałem obu sposobów ale pisze mi "you Steam id is not allowed" (jeśli masz problem z angielski to spr co to znaczy w tłumaczu) proszę o szybką odp. 

Opublikowano

Tylko, że nie musisz się w ogóle kontaktować z supportem, który pewnie i tak przekieruje Cie do strony, którą podlinkowałem. STEAMID konta na którym chcesz połączyć się z serwerem nie zgadza się z STEAMID na Faceit. Jeśli się jednak STEAMID zgadza to coś zakłóca działanie Steama -

To jest ukryta treść, proszę
.

Opublikowano

Skoro się logujesz to czemu głupio pytasz jak zmienić ID? Pierw zadajesz bezsensowne pytanie - uzyskujesz na nie odpowiedź a potem się irytujesz. Strony podałem - jest tam wyjaśnione wszystko, jeśli nie potrafisz zrobić zaleceń, które zaproponował Faceit to w czym my mamy Ci pomóc? Nie odblokujemy ci w magiczny sposób dostępu do serwerów Faceit. Wiem osobiście, że czasami serwery faceit źle się konfigurują i kilka osób nie może wejść na serwer, wtedy robi się ticket do supportu, aby admin zrehostował mecz, więc jeśli masz cały czas taki problem to zapraszam do lektury drugiego linka. Na dodatek jak szukasz meczu przez stronę to ściągnij i zainstaluj Faceit Client i zobacz czy też występuje taki problem - jak korzystasz z tego to spróbuj przez www.

Opublikowano

ej wiecie co odkryłem czemu tak było byłem zalogowany na innym koncie ale nie wiem czemu przecież ja zawsze siedzę na tym swoim głównym anhin przepraszam i thx wszystkim 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...