Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gambler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Gambler napisał:

Tyle, ile pociągnie twój PC ;)

Heh ze 3x full PT pociagnie xD

Jeszcze jedno pytanko, wszystkie postacie od 1 lvl (mam nadzieje) xD ?

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
56 minut temu, Yuna napisał:

Heh ze 3x full PT pociagnie xD

Jeszcze jedno pytanko, wszystkie postacie od 1 lvl (mam nadzieje) xD ?

Tak wszystkie, bez obaw ;)

23 minuty temu, Essi1993 napisał:

Cos sie na stronce zalogowac nie mozna, rozuzmiem, ze przed odpaleniem serwera mozna bedzie ; D ?

Wszystko ruszy 19:30 spokojnie ;)

Radzę śledzić nasze forum (forumowe SB, tam na pewno będzie info o starcie co do minutki)

Opublikowano

to co powiem po  godzinie:

-start 10min wczesniej;

-zen nie widzialem 

-skille typu firescream leca na dungeon 2

-losowa liczba mobow na spocie, na jednym 5 na drugim 20

-lagi jak skurwysyn

Ogolnie powoli mnie odpycha i pewnie zrezygnuje bo slysze od ludzi co byli na testach ze ch.ja sie zmienilo

dasadasdsa.png

Opublikowano

Przepraszamy za lagi i zen wszystko chwilę przed startem było ok , na chwilę obecną osoby od spraw technicznych borykają się z problemem lagów , bo to jest priorytet, później zen , cały czas szukają gdzie może leżeć tego przyczyna, miejmy nadzieję,  że już niedługo to naprawą. 

Opublikowano

Nie polecam serverka s13 nic nie ustawione kilof w sklepie 25 dura mozna blessy kopać do tego exelenty leca z normalnych mobów(100%)  speedhack działa evemony chodza sobie po mapach z których dropia jewele. 

Opublikowano

Nie polecam tego servera typ biega na speedhacku obok gma to nawet go nie banuje tylko pisze do niego "co mi jeszcze pokażesz" ogólnie server niedopracowany wrzucona podstawa s13e2 w chuj bugów lagi przy 90 osobach 

Opublikowano

Nie polecam serwera typ biegał ze speedhackiem... W sklepie Kilof z 5 durability,ale nie da się nic wykopać.  Ogólnie porażka, serwer od startu nic nie ustawiony jedynie spoty.Lagi także daja się we znaki. Drop nie zmieniony. Z ice Queenów, Gorogonów,Balrogów lecą 100 % exc, Zamiast Muun Rabbitów, Golden Goblin zamiast tego chodzą evomony z który lecą gówniane skile dla sm inferno i decay oraz soule nic więcej. Nie polecam.

Dodam, że średniowieczny regulamin.  Polecam poczytać klikając w 

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

A ja moge poleciec po tych kilku godzinach od startu. Online dopisuje, bledy naprawiaja. Gosc ze speedhackiem zbanowany. Na tym sezonie z bossow leca exc itemy wiec luzno. Wbijac i zobaczyc, nie sluchac placzkow. 

AFK normalnie dozowolone, bez stresu. 

Opublikowano

gosciu jak exc lecą z ice queenow na devias a ty mi o bossach gadasz GM cie tepa do miasta jak ludzi bijesz xD server dla starych pierdów którzy tylko expią na zbugowanym servie i polecam GL robic od 200lvl wali po 20k

Opublikowano

Widzę  zaczął się wylew opinii graczy z mpc którzy szukają idealnego serwera MU ale niestety takich nie ma i nie będzie . Zawsze są jakieś błędy które trzeba poprawić. 

Miło się gra zapraszam. 

Opublikowano

Liczba online rosnie,mamy zapewniona dluga zabawe,ktora nie panie za kilka miesiecy...Ale oczywiscie eksperci sie znajda...zapraszam

Opublikowano
3 minuty temu, Mag44 napisał:

Liczba online rosnie,mamy zapewniona dluga zabawe,ktora nie panie za kilka miesiecy...Ale oczywiscie eksperci sie znajda...zapraszam

Nic nie poradzę, że gracie z View Botami sztucznie nabijającymi licznik online. Wystarczy zobaczyć, że /serverinfo nie działa ^^

Opublikowano

dziwie się, że nie było resetu acc i ponownego startu, pisać czemu chyba nie trzeba bo po godzinie gry widać co i jak

co do kilofów to w kilkanaście minut ludzie pokopali po kilkaset blesow no ale nic, kogo to interesuje :) ja swoje sprzedałem, żeby nie psuć rynku na starcie bo i tak grać nie będę

miłego expienia wszystkim maniakom ;)

Opublikowano

Nikt sie nie wzbogacil co do blessow :) To bylo chwilowe i trwalo max 1h. Kilof juz nie dziala tak jak na poczatku bo zostalo to poprawione dzieki zgloszeniom graczy.

Naprawde bez przesady :/

Serwer Polecalem i polecac bede Zawsze :)

Pozdrawiam Wszystkich !!

Opublikowano

Nie polecam serwera bug na bugu, jeszcze ludzie już mają problemy ze zrobieniem resa bo nie lecą Jogi ze spota ^^

Opublikowano

nikt? gościu moge ci dać 300b jak chcesz bo mam jakieś (3wh) ogólnie jak ktoś chce bugi na kamienie zen eq to pw to jest podstawka s13 nic nie zrobione

Opublikowano

Jakie /serverinfo??? Widzę, że mamy tutaj znawców MU ^^

Po pierwsze graczy online w grze sprawdza się komendą /srvinfo. 

Po drugie nigdy nie okłamywaliśmy co do licznika graczy , więc wypraszam sobie takie teksty.

Po trzecie są takie czasy i takie metody,  że na wszystko znajdzie się sposób,  a co do gry sposobu na oszustwo szuka ten, kto nie umie przegrywać i grać jak równy z równym. Człowiek uczy się na błędach,  a my staramy się wyłapywać błędy na bieżąco - to jest tylko gra...

Po czwarte ilość graczy na www jest autentyczna i każdemu kto jest zainteresowany grą, nie radzę słuchać "wszechwiedzących znawców" tylko wejść i przekonać się na własnej skórze - to nic nie kosztuje . 

Po piąte jak widać w komentarzach takich "znawców-krytykantów" jest garstka , wręcz kilku , a graczy na serwerze kilkuset - ponad 200.

Pisząc ten komentarz wiem , że zetrę się z krytyką , ale czytając niektóre z komentarzy po prostu już nie mogłem wytrzymać. Z Wami, czy bez Was (chodzi mi o "krytykantów") serwer na całe szczęść będzie istniał,  ponieważ rozsądnie ludzie grają i cieszą się grą i takich graczy chciałbym zaprosić , choćby po to by wejść i się przekonać. 

Serwer dopiero rozkwita i zapowiada się bardzo dobrze. 

Opublikowano

A ja tam mam sentyment do tego servera i jutro zawitam a co do expa 40 i wbijaniu resow to tutaj zawsze szybko sie wbijalo te rr:))))

Opublikowano
3 godziny temu, makumbaxxx napisał:

Exp 40 server wczoraj ruszyl wieczorem a ludzie dobijaja 2 rr cos u was nie tak z tym expem 40 ^^^^^^^

Wszystko jest ok , z tym że sam zaobserwowałem, iż niektórzy to gry nie wyłączają odkąd serwer wystartował - non stop online i dlatego tak expią. 

Pierwszego resa zrobili od razu po nabiciu 400 lvl, dobijają 2 rr, ale na jego wykonanie będę musieli poczekać 46h ...

Już nie wiecie czego się tu uczepić hehe.

A serwer to ruszył przedwczoraj. 

Opublikowano

Fajnie, że serwer wystartował, szkoda, że na takim gównie ludzie grają.

Po Pierwsze serwer wyszedł z bugami.

Po drugie serwer wyszedł bez AntyHacka, można cokolwiek odpalić.

Po trzecie Lagi jakby serwer był postawiony na własnej maszynie.

Po czwarte serwer totalnie nie ustawiony.

Po piąte na tych testach to dobrzy testerzy byli ^^

Po szóste nawet do launchera nie umiecie dodać patcha który umożliwiałby wejść na arenę w zamian musisz szukać na Forum przez kogoś wrzuconego patcha na ShoutBoxie.

Po siódme regulamin jest staroświecki.

Po ósme fajne te View Boty stojące po wszystkich mapach i udające, że są żywymi graczami.

Po dziewiąte Powodzenia wbijania socketa i pentagramu.

I po dziesiąte trzeba było trzymać dalej Season 10.

Pozdrawiam, więcej się nie wypowiadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...